Şimdi Ara

Overclocklu 6300 için ekran kartı tavsiyesi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ati 7850 oc ekran kartım bozulduğu için yeni bir ekran kartı arayışı içerisindeyim.
    İşlemcim fx 6300 - 4.4 ghz de stabil bir şekilde çalışmakta.
    Bu hıza uygun hangi ekran kartlarını tavsiye edersiniz? Bütçem maksimum 550 tl civarında.
    Çok fazla son çıkan oyunları oynamıyorum, bu aralar sadece cs go oynamaktayım, 7850 den daha performaslı bir kart istiyorum.
    PSU 600 watt
    İyi forumlar teşekkürler.

• Overclockla maksimum 280x veya güncel kartlardan 1050ti olabilir ama ikisini de tam besleyebileceğini sanmıyorum. İkinci elden 270x alırsanız güzel ikili olur fx6300'le.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: valkyn skoria

Overclockla maksimum 280x veya güncel kartlardan 1050ti olabilir ama ikisini de tam besleyebileceğini sanmıyorum. İkinci elden 270x alırsanız güzel ikili olur fx6300'le.

İkinci el bilgisayar parçası hiç almadım, sizde çok sıkıntı yaratır mı ve hangi sitelerden ikinci el almalıyım ?
  • anildag A kullanıcısına yanıt
    Bilemem aldığınız kişinin nasıl kullandığına bağlı. Forumun ikinci el bölümüne bakabilirsiniz. Alışveriş yapmadan önce satıcının referanslarına mutlaka bakın. İkinci el istemiyorsanız gtx 1050 alabilirsiniz, ti versiyonu hem şu an karaborsa olduğu için önermem hem de fx6300 ile tam verim alamazsınız. Edit : gtx 1050 yerine 4 gb rx560 da olabilir hemen hemen aynı fiyat ve performanstalar, rx560'da 4gb vram seçeneği olması gelecek dönem için avantaj sağlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi valkyn skoria -- 13 Ağustos 2017; 23:38:53 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1050Ti
  • O islemci ile r9 280 ve rx 480 kartlarinin ikisini de kullandim. Ikisini de tavsiye ederim. Ikinci elden r9 280. Butcene gore bulabilirsin. 0 olsun diyorsanbustune 200 daha koyup 1050ti oneririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.