Şimdi Ara

overclok sonu pc garip sorun lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arakdaşlar sisteme yüzde 20 overclok yaptım herşey sorunsuz ama bilgisayarı yeniden başlatınca bilgisayar kapanıyor komple ve 1 2 saniye içinde tekrar açılıyor reset atınca da tamamen kapanıyor ve gene 1 2 saniye sonra açılıyor ama neden böyle oluyor eskiden böyle olmazdı overclok suz ken sorun nerde bu arada anakartın kendi ayarından yaptım overclok profil yüzde 20 olarak

• quote:

Orijinalden alıntı: -toraman-

arakdaşlar sisteme yüzde 20 overclok yaptım herşey sorunsuz ama bilgisayarı yeniden başlatınca bilgisayar kapanıyor komple ve 1 2 saniye içinde tekrar açılıyor reset atınca da tamamen kapanıyor ve gene 1 2 saniye sonra açılıyor ama neden böyle oluyor eskiden böyle olmazdı overclok suz ken sorun nerde bu arada anakartın kendi ayarından yaptım overclok profil yüzde 20 olarak

asus p5 serisinde böyle bir olay var. o.c yi geri aldığında normal çalışmaya başlıyor. nedenini bilmiyorum.bende de olmuştu. asus servisine mail atmıştım getirin bakalım falan demişlerdi. bende oc suz kullanmaya başladım. nedenini öğrenirsin inşallah takipteyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: x571

quote:

arakdaşlar sisteme yüzde 20 overclok yaptım herşey sorunsuz ama bilgisayarı yeniden başlatınca bilgisayar kapanıyor komple ve 1 2 saniye içinde tekrar açılıyor reset atınca da tamamen kapanıyor ve gene 1 2 saniye sonra açılıyor ama neden böyle oluyor eskiden böyle olmazdı overclok suz ken sorun nerde bu arada anakartın kendi ayarından yaptım overclok profil yüzde 20 olarak

asus p5 serisinde böyle bir olay var. o.c yi geri aldığında normal çalışmaya başlıyor. nedenini bilmiyorum.bende de olmuştu. asus servisine mail atmıştım getirin bakalım falan demişlerdi. bende oc suz kullanmaya başladım. nedenini öğrenirsin inşallah takipteyim.

çok garip bir sorun hocam ama kulanıma engel değil yani anakarta zarar verirmi sizce aynen o.c geri alınca normala dönüyor bence anakarta zarar vermiyorsa gerek yok

• Şimdi overclock profilleri var, eskiden core 2 duo işlemcim vardı 266 mhz fsb si vardı voltajla 400 e çıkarmıştım sonra phenom 2 x4 955 i 975 yapmalar falan overclock zevki olurdu yapınca insan kendini iyi hissederdi

İşin özü hocam manuel overclock yapın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: x571

quote:

çok garip bir sorun hocam ama kulanıma engel değil yani anakarta zarar verirmi sizce aynen o.c geri alınca normala dönüyor bence anakarta zarar vermiyorsa gerek yok

valla bilmiyorum ki sorun yaratmaz bence.asus servise bir e-posta atıp sonucu burada paylaşır mısın.
    ben sadece bende var sanıyordum :) o şekilde çok uzun zaman kullanmadım. 5-6 sene önceydi.bu ne yaa bozuk mu falan deyip ayarları sıfırlamıştım .zaten o zamanlar bütün oyunları full de açtığı için kafama çok takmamıştım.

• Aynı sorun var bende de ASUS Z170 Maximus VIII Ranger var anakart olarak. Bilgisayarı yeniden başlatınca 3-5 saniye kapalı kalıyor bilgisayar sonra açılıyor sorunu çözebilen var mı ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.