150 ytl limitim var buna göre iyiy overclock olan bi anakart önerirmisiniz. Elimde bulunan sistem e4500 2.2ghz 2x1 kingston 667 3850 ekran kartı 160gb hdd dvdrw 420 w thermaltake
sorulurmu buda yaaw bence en iyi kart msi p35 platinium benim en tek hayalim ama nerdeeee saygılar
yeni seri p45 çipsetlileri diyeceğim ama onlar biraz tuzlu.size önerim gigabyte ep35 ds3r olacaktır.yada daha hesaplı bişey istiyorsanız asus p5kse bir alternatif olabilir buda rahatlıkla 400fsb yapar.
gigabyte p35 ds3l mi? asus p5kse mi?
p35ds3l kullanmadım ama p5kse kullandım 450fsb falan yapabiliyor.p35ds3l kullananlar fikrini yazarsa daha iyi olur.fakat birbirine çok yakın kartlar.hangisi hesaplıysa onu alabilirsin.
kardeş bence gigabyte alma niye dersen sanki asus daha rahat yapıyo bu işi gibi geleiyo bana arkadaşımda asus var bende ga ama soğudum karttan biraz daha hantal kalıyo gibi geliyo bana nedense ve benim kuzey köprüsü daima çok sıcak(belki birşeyleri yanlış yapıyorum ama asus daha güzel gibi geliyor bana saygılar
imzamdaki karta sonuna kadar kefilim... stabil, performanslı, serin vede yarıyolda bırakmaz..o.c. için süper ikili özellikle OCZ ram ile.
2. el ASUS Commando tavsiye edebilirim. 2. el olması BIOS yükleme derdi de yaratmaz. Ayrıca hala rekorlar kırılan bir karttır ve eski P4 işlemcilerle de çok rahat oynarsın.
Şu anda P-4, P-D işlemcilerin ve E8xxx serisi işlemcilerin 5-6-7 GHz ve ötesine çıkabildiği bir karttır.
Bu arada kart düşünürken elindeki işlemcinin de OC kapasitesini araştır. İyi bir hava soğutma en öncelikli yardımcın olacaktır OC yaparken, soğutucuları da araştırmalısın. Fansız bir soğutucu alacaksan üzerine çok güçlü bir fan al ki OC yaparken devri sonuna kadar açıp başarımı yükseltebilesin...
dotum işlemcilerimiz aynı gigabyt P35-DS3R anakart aldım overclock olmuyoo sonra kuzenimin anakartını aldım msı P35 gayet güzel overclock oluyo
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme