Şimdi Ara

Overlord (2015) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
200
Cevap
1
Favori
11.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Geralt1128

quote:

Orijinalden alıntı: DeidaraSanji

SAO vari ne demek kardeş ? SAO'dan yıllar önce çıkıp onunla aynı konuyu işleyen Mangalar/Animeler varken neden SAO vari ?

Kusura bakma ustad sao dan başka bilmiyorum olduğunu.Niye buna tepki gösterdin anlamadım başka anime manga varsa yaz editliyim ilk mesajı rahat ol sen

Hunter X Hunter,Btoom,Log Horizon,Accel World ilk etapta aklıma gelenler...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam seninde yazdiğin seriler 1990 dan kalma değil hani Hack serisi desen neyse de btoon felan da ayni yil da hemen hemen ve btoom da da hxh de de accel de de oyunda kapana kisilma durumu yok Bir Log horizon var o da sao dan sonra çikmişti galiba emin değilim :d
  • quote:

Orijinalden alıntı: YamiNoGame

Hocam seninde yazdiğin seriler 1990 dan kalma değil hani Hack serisi desen neyse de btoon felan da ayni yil da hemen hemen ve btoom da da hxh de de accel de de oyunda kapana kisilma durumu yok Bir Log horizon var o da sao dan sonra çikmişti galiba emin değilim :d

greed island arc var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• alakasız animeler hocam
  • Allah için kaçını izledin ? @Geralt1128
    İlk etapta aklıma gelenler yazdım zaten , Log Horizon Noveli ve Btoom Mangası SAO dan eski , HxH Greed Island Arc'ı var ve HxH mangası 90lardan kalma zaten YamiNoGame

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyunun içinemi ....... gerçek hayattı o
  • quote:

oyunun içinemi ....... gerçek hayattı o

Gerçek hayatta geçen bir OYUNUN içindeydiler kardeş

• Adam sinir krizi geçircek uzatmayalim
  • YamiNoGame kullanıcısına yanıt
    Fazla abarttı bencede tadında bırakalım
  • Bu haftaki bölüm güzeldi. Mangası falan kaç bölümki 13 bölüm olacakmış animesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeidaraSanji

quote:

oyunun içinemi ....... gerçek hayattı o

Gerçek hayatta geçen bir OYUNUN içindeydiler kardeş

Tamamda niye bu kadar tribe girdin
  • Ana karakter OP olsada yan karakterler ilgimi çekti, hikayeden de güzel bişeyler çıkıcak gibi yanlız 13 bölüm olucaksa tam işler karışmışken sezon finali görücez sanırım.
  • Ana karakterden çok yan karakterler ilgimi çekti özellikle Albedo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savagecharmer -- 31 Temmuz 2015; 19:46:10 >
  • Bu sezon çıkan en izlenesi animelerden biri herkese önerilir.
  • Çok yavaş ilerliyor.13 Bölüm diyorlar doğru mu?
  • Başta pek sevmemiştim ama gayet güzel gidiyor şuan ilk üç bölümden sonra beğenimi kazandı, ormanın bilge yaratığı ulan ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaneki Ken -- 22 Ağustos 2015; 2:48:26 >
  • İlk izlediğim oyun animesi olmakla beraber çok beğendim kendisini. Normalde bu türe karşı bir önyargım vardı fakat bu animeyi o kadar beğendim ki... Anime 7. bölüme gelene kadar SAO, SAO 2, Log Horizon, Log Horizon 2'yi bitirdim. Mutluyum. Bu gidişle piyasada oyun animesi bırakmayacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rasyonal Sosyalist -- 22 Ağustos 2015; 10:43:58 >
  • Çok beğenmesem de başladım diye bitirmeyi düşündüğüm anime. Güncel olarak takip ediyorum
  • Bayılıyorum bu animeye ya. 8. bölüm de harikaydı bence. Keşke daha sık scanlate etseler mangasını.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rasyonal Sosyalist -- 15 Haziran 2016; 11:43:11 >
  • Overlord karakter güç sıralaması
    Overlord (2015)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lazeran -- 27 Ağustos 2015; 19:08:47 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.