Şimdi Ara

Overlordmu yoksa warcryermi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: ycel

1 ben staff kullanmiyorum. Ben Overlordumu warrior gibi kullaniyorum. HEavy armor giydiriyorum. ONun icin o oklariniz vizilti geliyor. Sizi uyuturum. Baglarim. chill flame gibi(healinizi yavas yavas ama etkili azaltir) , poison atarim . Tabi bunlardan hangisini kullanmak istersem. Ve en son hamlem ile yanina gelir. Kafanda stun ve yablonskiyi yeyince aklin basina gelir. İstersen vur vizilti onlar bana. Paladinden yuksek defensim var cunku. Ve aninda yerdesin.
    BANA EXTREMEDEKI OVerlordlardan bahsetmeyin oradaki kimse pvp yapmayi bilmiyor. eline gecince birden 70 lvllik char ne yapacagini sasiriyor adam. Hele overlord gibi yuzlerce skili olan bir adami kullanmak cok zordur. ONun icin gercek pvp leri ogrenin. Extremede charlarin butun yuzdeleri ile oynanmis o pvp ler bos pvp .

staff kullanmiyorsan life drain dedigin(steel essence)la zaten dam koyamazsin anti mage bufflari alinca sen beni uyutana kadar 8 kere olursun sen heavy armor giyince cok hizli cast yapabileceginimi saniyorsun yanima gelemezsin zaten oluler haraket edemez .illaki yakin dövüşecem diyorsan (melee) senin illaki light armor giymen lazim light armor master in ozelliklerini oku ondan sonra gel ayrica yablonski degil (bassalt battle hammer) bana vuracagin stun kac dam koyarsin okcularda en az life i olan dark elf dir onunda 10k life i olur biraz dusunebilsen eline bi staff alirsin stafflar bluntur overlord un stuni da blunt la oluyor he stun i kodunmu basla life i cekmeye
    bu sayede bir adami 40 snde oldureceksen 10 sn de oldursun yazdigin karakteri kullanmayi bilmiyorsun sen hep pvp yapmayanlari kesmissin galiba git bir pro ile kapis maymun etsin seni istersen titanda hala varsa char in gel yapalim pvp bi ara eger yenersen bir daha bu forum a post atmayacagim yenilirsen sende atmayacaksin hodri meydan

• KArdes yazdiklarinin bir kisminda haklisin. a Casting speedin pek onemi yok. Cunku herkes buffli oynuoyor. OVerlordun heavy armor skilinede baksan iyi edersin. ONun icin senin oklarin vizilti kalir. Ben senin yanina gelip hammer crush ile cok guzel doverim. Onemli olan hp nin yuksek olmasi degil. Yavas yavs oldurursun stunu olan charlarda ztn. 2 drain dedigimde stunu yedikten sora kalacagin durumdan bahsettim. Kastiendeyim 2.5 aydir oynamiyorum gelmek istiyorsan gel. Al hodrimeydana cvp.
  • kastien de hic oynamadim malesef ben titanda oldugunu sanmistim
  • oLsun kardesim ne farkeder ha sen beni sr ile ha ben seni overlord ile kesmisim. Önemli olan bu bunu keser deil her char kendine gore güzel. Oynamaktan zevk aldiginiz charlari secin isterse ezik olsun . Ben overlordu o kadar seven bir adam deilim guclu diye oynadim. Ozellikle dusuk rateli serverlarda oynamaktan zevk alacaginiz charlari secin. Bunun geri dönüsü yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ycel -- 9 Kasım 2005, 12:12:05 >
  • evet dogru soyluyorsun ama ben phantom ranger im
  • oda gusel
  • elf dam koyamiyor dark elf den sasmam
  • Birakim Bu Konuyu Bence Orc lar Özürlü Karakterler Hiç KAsmaaya Geğmez BENCe tabi Sizce NAsıl Bilemem
  • her char ın özürlülüğü kullananına bağlı
  • Redlinemre hakli adamlar buffer la adam kesiyorlar.
  • Buffer LA adam Kesen Oyunu İyi Biliodur Ama Buffer a Kesilsem Char imi Delete Lerim Buffer KAsaRim OnunLA Pvp Yaparim Buffer Kesilen Biri Tam Bi NOOB Dur bunun Başk Açıklamasi Yok Yani
  • quote:

Orjinalden alıntı: ruudy_41

Buffer LA adam Kesen Oyunu İyi Biliodur Ama Buffer a Kesilsem Char imi Delete Lerim Buffer KAsaRim OnunLA Pvp Yaparim Buffer Kesilen Biri Tam Bi NOOB Dur bunun Başk Açıklamasi Yok Yani

buffer tarafından kesilen noobdur diyorsun ama
    overlord ve warcryer zaten buffer
    çok pis indiriyorum valla kendi lvlımdakileri
  • quote:

Orjinalden alıntı: Daywalke®

quote:

Buffer LA adam Kesen Oyunu İyi Biliodur Ama Buffer a Kesilsem Char imi Delete Lerim Buffer KAsaRim OnunLA Pvp Yaparim Buffer Kesilen Biri Tam Bi NOOB Dur bunun Başk Açıklamasi Yok Yani

buffer tarafından kesilen noobdur diyorsun ama
    overlord ve warcryer zaten buffer
    çok pis indiriyorum valla kendi lvlımdakileri

diyecek soz bulamiyorum

• yalnız onlar aynı zamada mage sen hiç prophetle archer veya dagger ci kesen birini gördünmü???
    İmperial dicek bişeyin yoksa iş olsun diyemi msj atıyosun
  • quote:

yalnız onlar aynı zamada mage sen hiç prophetle archer veya dagger ci kesen birini gördünmü???

eğer oynamayı iyi bilen birisiyse neden kesemesin
    alır eline iyi bir bow
    uyuta uyuta kesebilir
    canı azaldığı zaman uyutup kendine heal verir sonra yine devam eder

@imperial

• SAnki Buff Cinin Stunu 40 lvl miş Gibi konuşuorsun Attiği Stun dan Kaçını Yiyecek Bi dagger Ci veya başka bi karakter Sahki Archer lol
  • quote:

yalnız onlar aynı zamada mage sen hiç prophetle archer veya dagger ci kesen birini gördünmü???

Ben gordum gel titan a sende gor adam da +25 dagger var.Ona biri vurdumu 1 sn diyor death wisper la focus atiyor bide haste baslio dalmaya adamda zaten 8-9k hp var alio assa git dene istiyosan bizim arki kesti benim arkadasim o buffer.sıkıstımıda escape oluo.

• ben 70 lvl adamimla prophetin attığı herşeyi yiyordum
  • Bence Char Da bişi Yok Sende bişi Var arkadaşım
  • tabi canım öyledir
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.