Bildirim
Overlordmu yoksa warcryermi?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
warcry bi kere party buffcusu clan değil overlord her türlü warcry dan daha iyi bence overlord yap derim. -
Benim bildiğim kadarıyla overlord hem clan a hemde ally ye buff verioo vampiriğige iyi eğer bana sorarsan Overlord derimquote:
Orijinalden alıntı: Aggression
warcry bi kere party buffcusu clan değil overlord her türlü warcry dan daha iyi bence overlord yap derim. -
arkadaşlar overlord sadece alyans a buff verir clan laa alakası yoktur vampirc dersen warcry da daha iyi yani buff cu yapacam diosa biri warcry yapsın ama hem buff cu (alyans) hem döğüşmek istiyorum diyosa overlord yapar.quote:
Orijinalden alıntı: ruudy_41
Benim bildiğim kadarıyla overlord hem clan a hemde ally ye buff verioo vampiriğige iyi eğer bana sorarsan Overlord derim
Alıntıları Göster -
İkisi de dovusuyorlar bizde 2 side var bitanesi ally e buff atiyor otekisi Party e arada ki fark bu kara ama Overlord la ally e atigin bufflar daha iyi.Ben ikisininde bufflarini aliyorum.quote:
Orijinalden alıntı: Aggression
arkadaşlar overlord sadece alyans a buff verir clan laa alakası yoktur vampirc dersen warcry da daha iyi yani buff cu yapacam diosa biri warcry yapsın ama hem buff cu (alyans) hem döğüşmek istiyorum diyosa overlord yapar.
Alıntıları Göster -
OVERLORD Mana pot olan her oyunun kralidir. BUndan yaklasik 2 ay once extremede bir overlord actim . O zamanlar millet overlord ne bilmezdi. Extremede 70 lvl civari bir overlord biraktim. Overlord her turlu her zaman warlorda karsi daha avantajlıdır.quote:
Orijinalden alıntı: Psychonauts
İkisi de dovusuyorlar bizde 2 side var bitanesi ally e buff atiyor otekisi Party e arada ki fark bu kara ama Overlord la ally e atigin bufflar daha iyi.Ben ikisininde bufflarini aliyorum.
Alıntıları Göster
Sana tavsiyem kendini buffer olarak dusunme. Uzerine heavy armor giy. Ve o bufflarin hepsini kendine yap. soul cry ve soul guardi pvp lerde , soulcry i mob keserkende acabilirsin. Eline staff degil bir shield birde blunt al. Ben yablonski kullaniyordum o zmnlar.
BU sekilde warriora warrior gibi magicianlarada magician gibi kaynayabilirsin. Sana su kadar soyleyim uzerine isterse bir klan gelsin . Eger overlordu akıllı kullanırsan hepsini kesebilirsin.
NOT ; C1 de de overlord kullandim. Ve harika bir adam.
-
ya birakin bu isleri orclardan adam olmaz pvp icin okcu lvl kasmak icin poleci para kazanmak icin dwarf weya buffer ac -
senin bu sekilde konustuğun overlord senin klanini tek başina keser!!!quote:
Orijinalden alıntı: PhileoSophia
ya birakin bu isleri orclardan adam olmaz pvp icin okcu lvl kasmak icin poleci para kazanmak icin dwarf weya buffer ac -
quote:
Orijinalden alıntı: ycel
senin bu sekilde konustuğun overlord senin klanini tek başina keser!!!
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: ycel
Daha neler yavas gel naptin sen ya Overlord la oynamasak havada yedircen bize pvp de kullanmasini bildimi 4 5 kisiyi yatirirda bi clan diyon borumu bu mage leri unutma okculari unutma
-
overlord ? Titan?quote:
Orijinalden alıntı: Aggressionquote:
Daha neler yavas gel naptin sen ya Overlord la oynamasak havada yedircen bize pvp de kullanmasini bildimi 4 5 kisiyi yatirirda bi clan diyon borumu bu mage leri unutma okculari unutma
Alıntıları Göster
Overlord a 2 tane atiyorum okcuyla canim sıkıldı elf okcudan simdi human yapcam titan da .Ama gercekten orctan adam olmaz.
-
2 drain ile bir okçu indirir overlord:D en olmadi uyutur. yerine baglar . senin anlayacağin dalga gecer. Cok yaptiğim icin...quote:
overlord ? Titan?
Overlord a 2 tane atiyorum okcuyla canim sıkıldı elf okcudan simdi human yapcam titan da .Ama gercekten orctan adam olmaz.
Alıntıları Göster -
O olay ancak bnb serverinde olur her classin ozellikleri serverine gore degisiyor.quote:
2 drain ile bir okçu indirir overlord:D en olmadi uyutur. yerine baglar . senin anlayacağin dalga gecer. Cok yaptiğim icin...
Alıntıları Göster -
bende extreme de oynuyorumquote:
O olay ancak bnb serverinde olur her classin ozellikleri serverine gore degisiyor.
Alıntıları Göster
bitane 67 destroyerim var baya guçlu sayılır, tam tank gibi.7200 kusur hp var, çoğu mage i rahat indiriyorum
silver rangerlar fln beni çok rahat alıyorlar çünkü orclar oldukça yavaş kaçıp kaçıp indiriyorlar
o yüzden orc warcryer yaptım, daha çok para amaçlı yaptım buff verip para kazanmak için
şimdi bu topici gördüm yeni adam açıp overlord mu yapsam diyorum
-
BEn sana diyorum 70 lvl overlordumuz var extremede sen dion bnb. Ben bnb de asla acmam OVerlord cunku mana potion yok.quote:
Orijinalden alıntı: Daywalke®
bende extreme de oynuyorum
bitane 67 destroyerim var baya guçlu sayılır, tam tank gibi.7200 kusur hp var, çoğu mage i rahat indiriyorum
silver rangerlar fln beni çok rahat alıyorlar çünkü orclar oldukça yavaş kaçıp kaçıp indiriyorlar
o yüzden orc warcryer yaptım, daha çok para amaçlı yaptım buff verip para kazanmak için
şimdi bu topici gördüm yeni adam açıp overlord mu yapsam diyorum
Alıntıları Göster
Bu arada son msji yazan kardeş sana tavsiyem yukari yazdiklarimi okumandir. ( C1 'den gelen bir tecrube gerisi sana kalmis. )
-
quote:
2 drain ile bir okçu indirir overlord:D en olmadi uyutur. yerine baglar . senin anlayacağin dalga gecer. Cok yaptiğim icin...
Alıntıları Gösterquote:
1 drain life ile adamin eline +25 tomb staff da versen bir okcuya 2 atamaz bir seferde 6k damage vuramayacagi icin ama bir okcu overlorda tek atabilir ben bir overlord a 5.8k vurmustum adam lvl in kac diye sordu 99 dedim adami uyutamasi tek sansi utup kacacak yada uyandirinca olecek(bu olayda 2 kiside full buff li iken) titanda okcular overlord larla dalga geciyor sen galiba 20 30 lvl adam kestin hep ondan boyle konusuyorsun
-
1 ben staff kullanmiyorum. Ben Overlordumu warrior gibi kullaniyorum. HEavy armor giydiriyorum. ONun icin o oklariniz vizilti geliyor. Sizi uyuturum. Baglarim. chill flame gibi(healinizi yavas yavas ama etkili azaltir) , poison atarim . Tabi bunlardan hangisini kullanmak istersem. Ve en son hamlem ile yanina gelir. Kafanda stun ve yablonskiyi yeyince aklin basina gelir. İstersen vur vizilti onlar bana. Paladinden yuksek defensim var cunku. Ve aninda yerdesin.quote:
Orijinalden alıntı: imperial crusaderquote:
1 drain life ile adamin eline +25 tomb staff da versen bir okcuya 2 atamaz bir seferde 6k damage vuramayacagi icin ama bir okcu overlorda tek atabilir ben bir overlord a 5.8k vurmustum adam lvl in kac diye sordu 99 dedim adami uyutamasi tek sansi utup kacacak yada uyandirinca olecek(bu olayda 2 kiside full buff li iken) titanda okcular overlord larla dalga geciyor sen galiba 20 30 lvl adam kestin hep ondan boyle konusuyorsun
Alıntıları Göster
BANA EXTREMEDEKI OVerlordlardan bahsetmeyin oradaki kimse pvp yapmayi bilmiyor. eline gecince birden 70 lvllik char ne yapacagini sasiriyor adam. Hele overlord gibi yuzlerce skili olan bir adami kullanmak cok zordur. ONun icin gercek pvp leri ogrenin. Extremede charlarin butun yuzdeleri ile oynanmis o pvp ler bos pvp .
-
Bence Extremede Her Karakter İŞ Yapar Benim Takıldığım Cafede Extreme yi Sadece Ufaklıklar oynuyo Çünkü World de KASip Extremedeki LVL gelemiolar Gelseler bile Extereme deki PvP ile World deki PvP nin Arsinda Dünyalar KAdar Fark Warquote:
1 ben staff kullanmiyorum. Ben Overlordumu warrior gibi kullaniyorum. HEavy armor giydiriyorum. ONun icin o oklariniz vizilti geliyor. Sizi uyuturum. Baglarim. chill flame gibi(healinizi yavas yavas ama etkili azaltir) , poison atarim . Tabi bunlardan hangisini kullanmak istersem. Ve en son hamlem ile yanina gelir. Kafanda stun ve yablonskiyi yeyince aklin basina gelir. İstersen vur vizilti onlar bana. Paladinden yuksek defensim var cunku. Ve aninda yerdesin.
BANA EXTREMEDEKI OVerlordlardan bahsetmeyin oradaki kimse pvp yapmayi bilmiyor. eline gecince birden 70 lvllik char ne yapacagini sasiriyor adam. Hele overlord gibi yuzlerce skili olan bir adami kullanmak cok zordur. ONun icin gercek pvp leri ogrenin. Extremede charlarin butun yuzdeleri ile oynanmis o pvp ler bos pvp .
Alıntıları Göster
-
Aynen katiliyorum.quote:
Orijinalden alıntı: ruudy_41
Bence Extremede Her Karakter İŞ Yapar Benim Takıldığım Cafede Extreme yi Sadece Ufaklıklar oynuyo Çünkü World de KASip Extremedeki LVL gelemiolar Gelseler bile Extereme deki PvP ile World deki PvP nin Arsinda Dünyalar KAdar Fark War
Alıntıları Göster -
peki bir soru sorayımquote:
Aynen katiliyorum.
Alıntıları Göster
overlord ile warcryer arasındaki en büyük farklar nelerdir? -
eN BUYUK FARK BİRİNİN KLaN DİGERİNİN parti bufferi olmasi. Once bu secimi yapman lzm. Eger buffer amaciyla kullanacaksan. Yukarida yazdiklarimi iyice okursan bnmm onu hangi amacla kullandiğimi anlarsin.quote:
Orijinalden alıntı: Daywalke®
peki bir soru sorayım
overlord ile warcryer arasındaki en büyük farklar nelerdir?
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- wow kaç bölüm
- oyun indir club güvenilir mi
- wow private servers
- wow türkçe yama
- ikv forum
- mmorpg oyunlar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X