Şimdi Ara

Overwatch 2'de oyuncu sayısı 6'dan 5'e düşürülecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Overwatch 2'de oyuncu sayısı 6'dan 5'e düşürülecek

Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Blizzard'ın yaptığı çevrimiçi rekabetçi oyun Overwatch'un ikincisinin geliştirildiği bir süredir biliniyor. Geçtiğimiz saatlerde de ikinci oyun için bir canlı yayın düzenlendi.

Overwatch 2 5vs5 Olacak

Geçtiğimiz yıllarda duyurulan Overwatch 2 ile ilgili geçtiğimiz saatlerde bir canlı yayın düzenlendi. Canlı yayın esnasında ikinci oyuna dair birçok görüntü bulunurken aynı zamanda çeşitli bilgiler de sözlü olarak aktarıldı. Bu bilgiler arasında şüphesiz en dikkat çeken oyuncu sayısındaki değişim oldu.

Ayrıca Bkz.XCOM ve Civilization geliştiricisinden bu yıl heyecan veren yeni projeler göreceğiz

İkinci oyunda takım başına düşen oyuncu sayısı altından beşe düşürüldü. Maçlar artık iki saldırı, iki destek ve bir adet de tank sınıfından oluşacak. Bu değişiklikteki temel amaç oyunu daha akıcı bir hale getirmek. Bahsi geçen canlı yayının tekrarını aşağıda bulabilirsiniz. Overwatch 2 şu anda hala geliştirme aşamasında ve bir çıkış tarihi yok.

Kaynak:https://www.videogameschronicle.com/news/overwatch-2-will-reduce-pvp-team-sizes-to-5v5-instead-of-6v6/

• Oyun daha ilk çıktığında 5v5 olmalı gerektiğini savunmuştum. Oyunun haritası zaten çok dar 12 kişi sığmıyor. Birde eskiden beri her fps oyunu 5v5 üzerine kurulu o yüzden diğer oyunlarda ki takımların geçişleri çok daha kolay olurdu. Neyse bitmiş oyun geç kaldılar, oturup fanservice skinleri çıkaracaklarını oyunu competitive tarafını düzeltmek için uğraşacaklardı, artık çok geç oyun öldü bile 2-3-4-5 çıkar kurtarmazsın daha da.
  • Blizzard hazretleri steam gibi bölgesel fiyatlandırma yapmadığı sürece böyle oyunlarda çok oyuncu kaybetmeye devam edecektir.

• okayynn kullanıcısına yanıt

Oyuncu kaybetme nedenlerinin bu olduğunu sanmıyorum.

• Oyun daha ilk çıktığında 5v5 olmalı gerektiğini savunmuştum. Oyunun haritası zaten çok dar 12 kişi sığmıyor. Birde eskiden beri her fps oyunu 5v5 üzerine kurulu o yüzden diğer oyunlarda ki takımların geçişleri çok daha kolay olurdu. Neyse bitmiş oyun geç kaldılar, oturup fanservice skinleri çıkaracaklarını oyunu competitive tarafını düzeltmek için uğraşacaklardı, artık çok geç oyun öldü bile 2-3-4-5 çıkar kurtarmazsın daha da.

• hayatta yaptığım tek yatırım overwatchi euro 4 ken indirimle almaktı herhalde

• 5 yıllık oyun hala arada girip oynuyorum. Gerçekten çok kaliteli bir oyun çıkardılar. Umarım 2. oyunda güzel gelir bir 5 yıl daha oynarız. Saçma popüler oyunlardan umarım bizi kurtarır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sylisyum kullanıcısına yanıt

sebeplerden biride budur bence. 40-50$ verecek misin şimdi bu oyun geldiğinde ? gidip team fortress2 oynarım daha iyi açıkçası.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    25.000'e kadar 2. el veya 0 araç
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • okayynn kullanıcısına yanıt

Wow oynuyorum. Oyunda 250k golda 13 euro blizzard balance geliyor. Aylık ücrette oradan çıkıyor. Kişisel olarak bana pek koymuyor isterse 100 dolar yapsınlar 1 ay farm yapar alırım da genel oyuncu kitlesine bakınca 40 dolar pahalı değil.

Riot'un ücretsiz oyunu Valorant'ı ele alalım; oyunda 5 kişiden 2si hile. Ücretsiz bir oyunda bunun önüne geçebilirler mi? Hayır. Cs:Go bile belki bilerek belki bilmeden bu durumun önüne geçmedi.

Ruslara ait özel fiyatlandırma mevcut şuanda. En çok hilenin de orada yapıldığına dair bolca haber var. Wow russian cheaters yazarak ulaşabilirsin. Wow özelinde Avrupa'dan ayırarak en doğru hamleyi yaptılar örneğin.

Türkiye'ye özel bir fiyatlandırma gelecekse sunucu ile gelmeli. Irkçılık vb şeyler yapmıyorum; Türkler de Ruslar kadar hile yapmayı seviyor. Oyun baltalamada 2 numara olduğumuzu düşünüyorum.

Sonuç olarak bir oyun gerçekten beni kendine bağlıyorsa fiyatında değilim. Cold War için indirim bekleyip 450 liraya aldım Xboxda. Bu durumdan hoşnut olduğum anlamına gelmiyor ama 15 milyon kişi bu oyunu alıyorsa ve aktif oynayan yüzbinler varsa konumuzun fiyat olmadığını düşünüyorum. Dolar/Euro kurunun sorumlusu onlar değil. Bölgesel fiyatlandırma içinde aşırı uygun bir ülke değiliz. Yapanlar büyük risklerle girişiyor.

+edit:Microsoft Türkiye'ye 2012 de geldi yanlış hatırlamıyorsam, Xbox360'ımı aldığımda Resmi olarak Türkiye'de bulunmuyorlardı. Daha sonra resmi olarak tanıyarak bölgesel fiyatlandırmaya geçtiler. Fiyatları ele alırsak: (standart halleri) Valhalla 600 lira, Cold War 600 lira, Watch dogs Legion 600 lira. Hep fiyatları kıyaslayarak gittim; 3-5 oyun dışında "ucuz" oyun alabileceğin bir şey olmadı.

Diyeceğim o ki; istedikleri kadar bölgesel fiyatlandırma sistemine geçsinler, toptier AAA oyunlar yada bu tarz oyunlar her zaman pahalı olacak. 40 dolarlık oyun 350 lira değilde 275 lira olunca insanlar o kadar sevinmeyecek malesef. Göz ardı edilmemesi gereken şey ise vergi... Amerikada daha ucuz bir şekilde oyun yakalıyorum, satın alım esnasındaki vergiyle birlikte indirimdeki ürün Türkiye fiyatıyla aynı oluyor:))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sylisyum -- 22 Mayıs 2021; 15:59:59 >

• Bu oyun iyi değil 2.cisi hiç iyi değil durduk yere ban yedim blizzard şirketinin adaleti nasılsa artık çoğu oyuncular böyle oyunları soğutması yani vazgecirmesi amacı o zaten blizzard şirketi ne yatırdığımız paraya lanet olsun 150 lira yatırdım çok rezalet bir oyun ubisoft ta r6 siege oynamaya devam toxic konuşsak bile ubisoft şirketi kolay kolay banlamiyor ha hile yaparsın o başka o zaman ubisoft şirketi çalışanları gözünün yaşına bakmaz direk banlarlar vallaha bu blizzard şirketinde nasıl kural ve disiplin varsa artık ????

• ne oynardık şu oyunu 2015-16 da be. top500 e çıkıcam diye günde 15 saat oynadığımı bilirim. role lock sistemi falan çöp olmuş. yayıncılarda bırakınca ölmüş ağlayanı yok. en son geçen yıl kurdum dps ile maç bulmak 1 saat sürmüştü sildim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.