Şimdi Ara

Overwatch [ANA KONU] (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
8.258
Cevap
62
Favori
243.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ücretsiz olmaması neden şaşırtıyor anlamıyorum moba veya kart oyunu değilki emsalleri nasıl satılıyorsa öyle satılır ücretsiz olması beni şaşırtırdı ve beklentimi düşürürdü açıkcası, oyun blizzardın adına yakışır şekilde çıkarsa parası neyse veririz ki öyle olacağını umuyorum .
  • Oyunu en ucuz nereden alabiliriz, 60 Euro çok fazla.
  • Betaya katılım davetiye e-mail i geldi şimdi bana :) Eve gidince deneyeceğim bakalım oyunu...
  • DarkEternal kullanıcısına yanıt
    Biz de oyunu satın alalım bize gelmesin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • beklediğimden daha zor çıktı oyun
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurr84

beklediğimden daha zor çıktı oyun

Oyun hakkında bilgi verir misiniz hocam, nasıl, zor olan nedir, alınır mı vs vs ?
  • yine gelmedi
  • Rwenzori kullanıcısına yanıt
    aim zor karekterler hızlı geldi bide fps de yetenek kullanmak daha zorlayıcı çok fazla deneyemedim daha 4 class 2 mod var galiba dengelemelaer gelmesi gerek gibi
  • quote:

aim zor karekterler hızlı geldi bide fps de yetenek kullanmak daha zorlayıcı çok fazla deneyemedim daha 4 class 2 mod var galiba dengelemelaer gelmesi gerek gibi

Team Fortress ' a hiç benzemiyor sanırım,
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rwenzori

quote:

Team Fortress ' a hiç benzemiyor sanırım,

team fortress 2'ye oldukça benziyor. hemde herşeyi benziyor,

maç kazanma sistemi olsun oyun mekanikleri olsun.

ama oyun oldukça kaliteli ve competitive bir oyun. yani team fortress 2'deki gibi 30 kişiyle public serverda oynamıyorsun.

6vs6 lobby şeklinde maçlar dönüyor. bu açıdan oldukça güzel ve bir e-sport havası var.

oyun oldukça iyi yani hero'ları müthiş derecede detaylı çizilmiş, skilleri çok zekice hazırlanmış. oldukça iyi bir oyun.

team fortress 2 klonu yeaa demek oyuna biraz hakaret olur evet bir çok şeyi benziyor o ayrı mesele.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 21 Kasım 2015; 11:52:33 >

• Zaris kullanıcısına yanıt
    Oldukça güzel görünüyor, oyun dediğiniz gibi çok kaliteli, profesyonel ellerden çıktığı belli, doğrusu denemek isterdim.
    Özel güçler vs DOTA vb oyunlaradaki herolara benzemiş, sersemletme, ulti filan, çok ilginç görünüyor, oyunun fiyatı 60 euro biliyordum ama standart oyun 40 euro imiş, hemende alırdım ama 2016 ortalarında çıkacağı için şimdiden almaya gerek yok, alana beta katılımıda vermediklerine göre.

Birde oyun için denge için sınıf/rol seçimleride önemli olsa gerek, yine dota vb oyunlardaki gibi hero seçimleri, antisi vs bu oyunda da söz konusu sanırım, bu açıdan tf ' den çok farklı görünyor.

Kahramanları, özelliklerini inceledim, herşey çok detaylı, grafikler keza, çok keyifli, çok iyi bir oyun olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rwenzori -- 21 Kasım 2015; 13:33:14 >
  • quote:

Oldukça güzel görünüyor, oyun dediğiniz gibi çok kaliteli, profesyonel ellerden çıktığı belli, doğrusu denemek isterdim.
    Özel güçler vs DOTA vb oyunlaradaki herolara benzemiş, sersemletme, ulti filan, çok ilginç görünüyor, oyunun fiyatı 60 euro biliyordum ama standart oyun 40 euro imiş, hemende alırdım ama 2016 ortalarında çıkacağı için şimdiden almaya gerek yok, alana beta katılımıda vermediklerine göre.

Birde oyun için denge için sınıf/rol seçimleride önemli olsa gerek, yine dota vb oyunlardaki gibi hero seçimleri, antisi vs bu oyunda da söz konusu sanırım, bu açıdan tf ' den çok farklı görünyor.

Kahramanları, özelliklerini inceledim, herşey çok detaylı, grafikler keza, çok keyifli, çok iyi bir oyun olacak.

bende henüz oynayamadım malesef beta davetiyesi gelmedi.

ama her gün 2-3 saat twitch üzerinden yayın izliyorum, oyunda her classın antisi tabi ki var ayrıca tank, support, dps üzerine ayrılıyor sınıflar o konuda da moba oyunlara benzerliği mevcut.

şuan 40$ oyun bende bekleyeceğim şahsen.

• Zaris kullanıcısına yanıt
    oyunu satın alsak davetiye gelirmi acaba?

Oyun çıkana kadar beta devam edecek mi acaba veya oyun çıkınca fiyat düşer mi?
  • Bizimkiler takım halinde oynuyor,

• quote:

oyunu satın alsak davetiye gelirmi acaba?

Oyun çıkana kadar beta devam edecek mi acaba veya oyun çıkınca fiyat düşer mi?

malesef gelmiyor. satın almak çözüm değil yani başlayabilmek için.
  • Standart versiyonu satın aldım, insan bir davetiye gönderir blizzard.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Overwatch [ANA KONU]

Türkçe altyazılı Overwatch Tiyatral Fragmanı!

http://www.turkow.com/overwatch-beta-ara-verdi-tiyatral-fragman-yayinlandi/
  •  Overwatch [ANA KONU]

Aralık ayı itibari ile Overwatch Beta sunucularını geçici olarak kapatan Blizzard uzunca bir aradan sonra ilk resmi yazısı ile bizlerle birlikte oldu.

Özetleyecek olursak Aralık ayında kapanan sunucularla birlikte söylenen Beta’nın Ocak ortası veya sonunda tekrar devam etmesi tarihi Şubat ayına kaydırılmış durumda. Ayrıca yeni bir oyun modu ve bu modu destekleyen haritalarla birlikte Overwatch beta programı devam edecek.

Devamı için:

http://www.turkow.com/overwatch-kapali-beta-guncellemesi/

• Hergün battle.net' e bakıyorum, install butonu açılmış mı diye ama hala kapalı, birde satın aldık oyunu.
  • tekrar beta gelmiş
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.