|
Bildirim
|
Ne saçma bi toplumuz ya arkadaş sanki dünyadaki bütün oyunlari silip attilar da sadece overwatch kalmiş gibi tartişmalar içerisine girilmiş topic içerisinde. Konuya fiyat durumu için gireyim dedim de girmez olaydim. Olm birakin şu kibiri, egoyu. Hiçbir halta yaramiyor he ben size söyleyeyim dişardan gülünç duruyorsunuz. Güzel kardeşim fiyatin pahali olup olmamasi kişiye göre değişir bunun tartişilmasinda zerre mantik yok. Boş boş birbirilerine laf sokmalar falan. Harbi merak ediyorum işiniz gücünüz yok mu abi sizin? Konuyu da fazla kirletmeyin gidin özel mesajda tartişin. Milletin bilgi toplamasini engellemeyin.
|
yeni başlayan biri oyunu 1 günde anlayabilir mi ? oyunları anlamama sorunum var, bu yüzden sadece düz fps oyunlarını oynuyorum. cs go'da sandık olayını bile ilk 3 ay anlamadım o kadar mal bir insanım.
|
Bu oyun oynanmaz halde. Bu toxic community arasında zar zor master olunca bi hype oldum ama az önce durduk yere serverla bağlantım kesildi iki kere. Geri de giremedim ve 50 puan birden düştüm.
|
Video atma yeteneğim var fakat sidik yarıştırma, insanlara üstten bakma huyum yok. Kusura bakma.
|
2. sezondan beri oynuyorum ve biraz önce oyunda herkese küfür ettim, oyunu ve battlenet'i bilgisayarımdan kaldırdım. 15 sezondur ne yaptılarsa competitive'i bir türlü ayarlayamadılar. Önceleri takımıma toxic ve troll gelse bile ben yine gerekli olan pick i seçiyordum, sakin kalıyordum falan ama artık kaldıramıyorum. Sırf toxicler gelmesin diye grup bulma özelliğini kullanıyorduk arkadaşımla, adamın teki dün geldi 1 kişilik yer vardı healer seçti, oyun başlayınca gruptan çıktı ve Hanzo/mcree oynadı. Artık girdiğim oyunlarda instalock 4 dps görmek istemiyorum, kimse de değiştirmiyor. Şu oyunda herkes mükemmel DPS oynuyor. Öyle bir sistem var ki bu sistem 4 de olsa 5 de olsa herkesin aynı kategoriden seçmesine izin veriyor. Gördüğüm en rezil, iğrenç ve toxic kitle Overwatch'da ve bunun aksini kimse kanıtlayamaz. Bunun suçu da developerlarda. Bu kadar hızlı sezon bitirip başlatacaklarına adam akıllı bir sistem oturtamadılar.
Bu arada healer mainim genel olarak. 10k healım var, damage done tankımızda ama dpslerimiz heallara laf söylüyor, heallenmiyorlarmış. Sonra durduk yere Hanzo, torb, widow pickleyenler var, hiç iletişime geçmeyen var, olmadığını bile bile karakterini değiştirmeyen var. Karşıda pharah var ve dpsimiz symmetra ama gidip gidip ölüyor ve asla değiştirmiyor, diğer rounda da onu oynuyor. Bu iğrenç oyun için fazla bile yazdım, verdiğim zamanlara acıyorum sadece şu an. 3500 küsürlerden 1700 leri görebildim sonunda 15 sezondur. Umarım son ettiğim küfürlerden sonra da hesabım banlanır. Kısacası, kısa yoldan verem olmak isteyen varsa bu oyunu oynasın. Oyuncu kitlesi zaten azaldı ve popüler oyunlara kaydı. Tez zamanda batmaları ve bitmeleri dileğiyle. |
Yeni grup sistemiyle gerçekten birşey yapmak isteyen insanlarla oynuyorsun. 20-30 oyunda bir belki bir tane kanser herif geliyor. O maçı da nazarlık sayıyorum ben. Tartışma yok, bağırma çağırma oyun satma yok. Çok zevkli geçiyor maçlar. 6'lı gruplar birbirine genelde denk geldiği için çekişmeli maç çok oluyor. Grup buldan girdiğim ve ezildiğimiz maç çok nadir. Ayrıca bazen renkli kişilikler denk geliyor süper zevkli oluyor maçlar.
|
Qm oynarken adam bana comon noob dedi ben de noob? yazdım. POTG benimdi üstelik maçı da kazandık. Ardından account suspended oldu, bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. Almıyorum yeni account, oynamıyorum da oyununuz batsın.
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ashandle -- 13 Ekim 2015; 13:17:12 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ashandle -- 12 Ekim 2015; 22:49:50 > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ashandle -- 31 Ekim 2015; 2:21:24 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ashandle -- 31 Ekim 2015; 2:21:18 > |
|