o overwatch ban yiyenler profesyonel oyuncu kendiniz diyorsunuz yani bunu diyorsan sende profesyonel kadar iyi oynuyorsunki ban yemişsin :)
quote:
Orijinalden alıntı: İbrahim Kaypakkaya
Bir veya 2 maçta report sayısı 6'ya ulaşırsa ow sisteme düşüyor 15-20 kişi izliyor Bunların çoğunluğu hile yaptı derse otomatik banlanıyor ve prof oyuncu,sağlam youtube kanalın veya twitch kanalın yoksa açmıyorlar.
Glaxycsgo'yu tanıyor musun bilmiyorum ama canlı yayında oynadığı ve yaklaşık olarak 1500 kişinin izlediği bir yayının ertesi günü smurf hesabında ow ban yedi. Kanıt olarak canlı yayını vs gönderdi ama valve açmadı banı hatta bildiğime göre cevap dahi vermedi. Eğer pro oyuncu değilsen açmıyorlar o banı benim bildiğim kadarıyla. Xantares geçen gün ow ban yedi ve ertesi gün açtılar yani isteseler sistem bu kadar hızlı çalışabiliyor ama işte bizim gibilerin hiç şansı yok sırf gıcıklığına raporlayan, vurduğun her hs sonrası hile diye ağlayan çok fazla kişi var. Topu topu 20 kill aldığım maçta bile raporladıkları oluyor. Düşün peşpeşe maça girdin ve hepsi bu kafada hıyarlar denk gedi ve rapor ettiler. Bu sistem eğer çoğunluğa bakıp en sonunda otomatik ban atıyorsa o zaman tüm emeklerin gitmiş oluyor. Cidden çok adaletsiz bir sistem bu. Ben overwatch izlerken mümkün olduğunca titiz davranıyorum.Emin olmadığıma hile demiyorum ki adamın hakkına girmeyim çünkü karşımdakiyle empati kurabiliyorum. Fakat oynamayı bilmeyen her boka wh+aimbot diyen ( özellikle türkler) kişiler yüzünden kazara bi gün bu saçma sistemden ban yer miyim diye de düşünüyorum.
dtyrone
kullanıcısına yanıt
450 win 1900 saatlik hesabım ban yedi içinde 300 $ itemle 2 aydır cevap yok. Negatif kd ile bitirdiğim maçlarda bile report yediğim oluyor. Sistemi ya sadece 2000+ saat oynamış global kişilere vericekler yada komple kaldırıp anticheati esl-esea gibi güçlendirecekler.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme