Şimdi Ara

Overwatch Ban Hakkında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle steam hesabım overwatch tarafından büyük hatalı olarak suçlu bulunmuş ve steam'e ilk gün ticket attım 30 gün geçti ve şu linklerimizi inceleyin dediler. Ben ciddi ciddi hile kullanmadan bir yerlere geldim ama nedense karşı takımdaki kötü oynayanlar raporluyor ve şu saçma overwatch sistemi sayesinde biz de oyun cezası yiyoruz.

Hesabımda 300 win,bıçaklarım ve silahlarım vardı.

Ben ki daha arama motoruna şu ana kadar hile yazmamış adama overwatch tarafından ban geliyor.

Ve bu arada Steam'in şu kullandığı overwatch'ı sadece global elite'lere verseler gene trolleyenler çıkacaktır fakat bu kadar çok olmayacaktır. Adam overwatch kısmını açıyor 8-10 dakika boyunca gidiyor yemek yiyor vb. şeyler yapıyor sonra geliyor adamı izlemeden hile diyor veya oyunu hızlandırıyor ve hile diyip geçiyor. Bunları Steam nedense hiç görmüyor.

Steam'e nasıl bir ticket atmalıyım arkadaşlar ? Saçma sapan yorum yapmaya gelenler az ötede yaşasın.

Arkadaşlar bir steam ticket taktiği daha doğrusu bir yazım örneği verirseniz yardımcı olabilirsiniz.Çünkü Steam ile arkadaşım gibi mesajlaşmak(ticket atmak) hoş olmaz ve düzgün cevap vermezler. İngilizcem çok iyi düzeyde değil ve sizden sadece yardım istiyorum.

1 ay geçti ticket'ımı takmadılar bile.

• senin benim bann açılmaz kardeş, purolarınkini açıyorlar
  • Allah aşkına söylesinler onlar da insan biz de insanız bizim demolarımızı izlemeden karar veriliyor. Benim demomu izlesinler baksınlar hile yapmışsam hatta 1 şüpheli hareket varsa banlasınlar sesimi çıkartmam.
  • OVERWATCH BANI YİYİNCE DE TRADE YAPAMIYOR MUSUN DOSTUM?
  • Suriye kullanıcısına yanıt
    Yok csgoda trade ban atıyorlar ow yiyince.
    Arkanda 100 kişilik bir arkadaş grubu olsa banını açıyorlar ama kimse yoksa ticketa cevap bile vermiyorlar.
  • Bu yüzden zaten bazı teamspeak sunucularında derdimi anlatmaya çalışıyorum buralara falan yazyorum ama kimse takmıyor beni.
  • Mac sırasında raporlayip Mac bitince indirip izledim. Adam hack. Bariz belli duvar izlemeler pre fire filan var. Bu adam banlaninca benim kaybettiğim elo puanlar geri geliyormu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LEOjener L kullanıcısına yanıt
    Gelmez. Maç silinir o banlanan arkadaşla birlikte girenler eğer 5-10 maç beraber oynadılarsa ranklarını kaybederler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İbrahim Kaypakkaya

Gelmez. Maç silinir o banlanan arkadaşla birlikte girenler eğer 5-10 maç beraber oynadılarsa ranklarını kaybederler.

Onunla beraber girenler elo kaybediyorsa bizimde kaybettiklerimizi almamız mantıklı degil mi?

• Overwatch kadar boş bir sistem yok. Ünlü biri olmadığın sürece seni takacaklarını zannetmiyorum. Geçmiş olsun.

• LEOjener L kullanıcısına yanıt
    Yahu anla işte hocam o maç siliniyor hiç oynanmamış gibi birşey oluyor ama şöyle bir olay var o maçta rank düşersen rankını geri vermiyorlar.
  • Hocam bende duzenli olarak owerwatch izlerim. Oyle adamlar rast geliyor ki bot gibi oynuyor kesinlikle hile degil fakat owerwatcha dusmus. Simdi owerwatch izleyenlee ****ligine yada dediginiz gibi izlemeden hile diyip gonderiyor. Sonra adam banlaniyor senin banlandigin gibi.. haksiz bi durum hocam ama yapacak bisey yok gecmis olsun

• Ow hani en son valve yetkilileri tarafindan da inceleniyodu ?

• Geçmiş olsun hocam saçma sapan işleri var işte haksız yere yesek ilgilenmezler bile anca gitsinler dandik dandik kasalar çıkarsınlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stattrak

Ow hani en son valve yetkilileri tarafindan da inceleniyodu ?

ben hayatta inanmıyorum. muhtelemen belli bir rakama ulaşınca banlıyorlardır..
  • Stattrak kullanıcısına yanıt
    eger sucluluk oranı bellı bı sayıyı gecerse otomatık banlıyor ow
  • O zaman OW un duzgun calismadigini surdan anlayabilirmiyiz ?

Mesela en ii oyuncularin smurflari direk ow ban yiyor

• Stattrak kullanıcısına yanıt
    Bir veya 2 maçta report sayısı 6'ya ulaşırsa ow sisteme düşüyor 15-20 kişi izliyor Bunların çoğunluğu hile yaptı derse otomatik banlanıyor ve prof oyuncu,sağlam youtube kanalın veya twitch kanalın yoksa açmıyorlar.
  • Overwatch sisteminde sorun yok, izleyenler radar açık izlediği için bişey gördüğünü sanıyor ancak iş şans ve harita bilgisinden ibaret. Bazense içine doğar. Yani izletilenler acemi diye sisteme bok atmaya gerek yok. Owde de elo sistemi olacak iyi izleyip karar verenlere vericeksin owyi bak o zaman hile kalmaz oyunda.

• Mesela ben smurf hesabimda surekli reportlaniorm ? Bu adaletli degil ki ? Ne bir youtube kanali nede bir twitch kanalim yok. Eger boyle birseyle karsilasirsam siler atarm. Bir tane dandik oyuna kafami takmam. Baska oyun yok diil.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.