Şimdi Ara

Overwatch (Blizzard & PS4 Anakonu) (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
678
Cevap
11
Favori
22.823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar merhaba, ps plus üyelerine bir hafta boyunca bu oyun ücretsizdi ama ben maalesef ki son gün yetişebildim...

oyunu çok beğendim, satın almak da istiyorum hazır indirimde iken.

ancak aklımda bir kaç soru var:

1)bu oyundaki amacımız nedir? sadece rakibi öldürmek mi?

2)karakterimizi yükseltemiyor muyuz? yani mesela canını veya vuruş gücünü artıramıyor muyuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KomsununOglu kullanıcısına yanıt
    Amaç değilde oyun modları var. Payload, Bayrak kapmaca, Control Point gibi modlar var. Ekstradan Deathmatch, Lucio ball gibi modlar var daha fazla mod olabilir şuan aklıma gelmiyor. Bu modların ismini yazarak youtube'dan izle tavsiyem eğer alacaksan.

Karakter yükseltme ve güç arttırma yok. Kozmetik eşyalar var. Bunlar; Skin,Spray,Emotes,Weapon Skinleri falan. Sadece bunlar alınabiliyor(her seviyede kutu veriyor içinden düşüyor veya daha fazlasını gerçek para ile alıyorsun) ve tamamen görsel zevk üzerine kurulu. Parayı bas gücü arttır tarzı oyun değil. Zaten takım bazlı bir oyun. TF2 gibi.Herolar ise bana göre çok orjinal ve güzeller. Oyunun apayrı bir evreni var ve oynanılması gereken oyunlardan.

Bende yazın alacaktım ama aldım dün. Gördüğü fiyat indirimden daha düşük görmez uzun zaman diye aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtnei -- 21 Şubat 2018; 18:34:2 >
  • mtnei kullanıcısına yanıt
    cevabınız için teşekkür ederim hocam.

bir de, bu oyunda hikaye modu yok değil mı? sadece online oynayabiliyoruz anladığım kadarıyla.

• KomsununOglu kullanıcısına yanıt
    Hayır yok. Sadece online. Ama AI ile maç atılabiliyor. Sizin takımınız oyunculardan oluşuyor, karşıda ise botlar.

Rica ederim.
  • Overwatch - New Hero: Brigitte | PS4

• arkadaşlar ben bilgisayardan bu oyunu oynuyordum ps4 e aldım, bilgisayardaki hesabımı buna aktaramazmıyım ? aktarabileceksem nasıl bi yol izlemeyelim yardımcı olursanız sevinirim.
  • Karargahx kullanıcısına yanıt
    Olmuyor öyle. Crossplay desteklemiyor. PC&PS4&Xbox profilleri farklı ve eşleşmiyor.
  • Arkdaslar oynayanlar varsa ekleyebilir

Psn: battalgazieu

• Goty kalkıp legendary edition diye bir şey gelmiş. Oyunu ilk defa alıcam. 119₺ den satışa çıkmış alınır mı?

• Tek oynayacaksan belli bir saatten sonra sıkabilir ama 2-3-4 kişi oldu mu çok zevkli olur. Oyun Alanında bence en iyisi. Evreni olsun karakterleri olsun çok iyi. Fiyatı gayet iyi alınır. İndirimlerde 209'dan 89'a düşüyordu. Belki yaz indirimlerinde düşer fiyat, belki düşmez ana fiyatı düştüğü için.
    Şu an düşeceğini zannetmiyorum çünkü indirimli fiyatı değil bu kalıcı fiyatı 119 olmuş ve goty kalkmış sadece legendary edition var o da 3-4 ay kadar indirim görmez diye düşünüyorum

• Temmuzda yaz indirimleri var ama dediğiniz gibi girmez bencede. GOTY içerikleri ile aynı galiba baktığım kadarıyla sadece isim değişmiş gibi. Eğer içine ekstrada skin falan varsa o fark olabilir. Bence acımayın alın dolar 4.80 gördü yarım saat önce. Ne olur nolmaz mağaza fiyatlarına.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtnei -- 23 Mayıs 2018; 2:5:42 >
    Tamam hocam eyvallah

• Overwatch | Anniversary 2018 | PS4

• Doomfist kıyafet çok güzel olmuş bu sene bütün dansları açıcam inş
  • Almayı düşünüyorum ama oyuncu durumu hakkında bilgim yok.Konsol kısmı da pc kadar canlı mı?

• Oyuncu sayısı gayet yeterli hocam. Günün hangi saatinde girersem gireyim rahatlıkla maç bulabiliyorum
  • Pc'deki Battle.net hesabımı buraya aktarabilir miyim?
  • Olmuyor öyle hocam. Sıfırdan açıyor tüm stat ve skinleri. Sadece Battle.Net eşleşmesi yapıyor link olarak o kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtnei -- 2 Haziran 2018; 1:29:42 >
  • Pc'de uzun bir süre oynadıktan sonra konsola geçmemle birlikte bu oyunu da aldım sonunda. Birlikte oynamak isteyen varsa ekleyebilir -> Ocylla

Konsola yeni yeni alışıyorum bir iddiam yok, o yüzden bunu bilerek eklerseniz sevinirim :)
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.