Şimdi Ara

OVI DÜKKAN v1.0 (Windows İçin Ovi Store Client) Dünyada İLK !!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
1
Favori
13.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende yapamadım beceriksiklik bende heralde dms uzantılı dosyaları denildiği gibi yaptım olmuyo..tel 5800 .dms uzantıları tele kurabilen varsa yardım ederse sevinirim oyunlarda jad uzantılı iniyo tele atıyom internete bağlanmak istiyo beceremedim ama arkadaşın eline sağlık yinede
  • quote:

Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci

quote:

Orijinalden alıntı: serfirsoft
    quote:

Orijinalden alıntı: FearFroMe

quote:

Arkadaşlar Biraz Daha Sabır Ederseniz.Sıkıntısız Bir Yeni Sürüm Geliyor.

Sabrederim yeter ki programa 5130'da dahil olsun

Dahil Edildi.

Hocam N82'yi de dahil etmeyi unutmayın

Dahil Edildi.

• ovi dükkan kepenk mi indirmiş nedir.. benim xpde çalışmadı.. win7 de denerim yrn artık.. ellerine sağlık tamamladığında gurur verci olacaktır..
  • quote:

Merhaba Arkadaşlar.Daha Önceki Konumda Manuel Olarak Ovi Store'dan Pc'ye Nasıl Download Yapabileceğinizi Anlatmıştım.Daha Sonra Bu İşi Otomatikleştirme Fikri Aklıma Geldi Ve Bunun İçin Ovi Dükkan Adında Bir Program Yazdım.

OVI DÜKKAN v1.0
     OVI DÜKKAN v1.0 (Windows İçin Ovi Store Client) Dünyada İLK !!!

Güle Güle Kullanın.
    Program Kurulumsuzdur...

Download

rapid share ve bu upload sitesinden bisi indiremiyorum hot a yada 4 shared 2shared e atarmısınız?

• Çok güzel düşünce!

Denemek için E71/72 modellerinin facebook zımbırtısını çevirdim deneyen olursa sevinirim:
    http://www.reis-ieagles.com/files/Eserisi.icin.Facebook.rar

• quote:

Orijinalden alıntı: çok da nickimde

Böyle bir hata ile karşılaştım açamıyorum.

Benden başka bu sorunla karşılaşan yok galiba.
  • Bunu indir, rar'dan çıkarıp C:/Windows/System/ klasörünün içine at.
    http://hotfile.com/dl/30133030/ab1f2d2/MSCOMCTL.rar.html

başlat-çalıştır'dan da REGSVR32 MSCOMCTL.OCX komutunu çalıştır.
  • eline koluna sağlık bu programı kullanacak cihazın yok ama emek verdiğin için teşekkür ederim.
  • Merhaba Arkadaş Ovi Dükkan v2.0 Tamamlanmış Bulunmaktadır.Son Testleri Yapıp.Gerekli Hazırlığı Yaptıktan Sonra Paylaşacağım.
    Yeni Sürümden Özellikler
    +Sorunsuz Model Değişim Özelliği
    +İngilizce Dil Desteği
    +71 Adet Nokia Telefon Desteği
    +Değiştirilmiş Arayüz..
  • quote:

Merhaba Arkadaş Ovi Dükkan v2.0 Tamamlanmış Bulunmaktadır.Son Testleri Yapıp.Gerekli Hazırlığı Yaptıktan Sonra Paylaşacağım.
    Yeni Sürümden Özellikler
    +Sorunsuz Model Değişim Özelliği
    +İngilizce Dil Desteği
    +71 Adet Nokia Telefon Desteği
    +Değiştirilmiş Arayüz..

Bekliyorum hocam sabırsızlıkla ellerine sağlık.
  • Telefon desteğini umarım hardcoded şekilde değil de kullanıcılar tarafından düzenlenebilir şekilde geliştirmişsinizdir, zira bu, hani olur da siz programı geliştirmeyi bırakırsanız, programın kullanılabilirliğinin devamı açısından önemli bir nokta olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GeceBekcisi

Telefon desteğini umarım hardcoded şekilde değil de kullanıcılar tarafından düzenlenebilir şekilde geliştirmişsinizdir, zira bu, hani olur da siz programı geliştirmeyi bırakırsanız, programın kullanılabilirliğinin devamı açısından önemli bir nokta olacak.

Yeni Sürümü 1 Saat İçinde Foruma Ekleyeceğim.Evet Telefon Desteği Yeni Sürümde 71 Adet Nokia Modeli Arasından Seçilebilecek.
  • quote:

Yeni Sürümü 1 Saat İçinde Foruma Ekleyeceğim.Evet Telefon Desteği Yeni Sürümde 71 Adet Nokia Modeli Arasından Seçilebilecek.

Peki bu 71 modele biz de ekleme yapabilecek miyiz? Yukarıdaki mesajımın amacı/anlamı buydu, sanırım yeterince açık olamadım
  • quote:

quote:

Peki bu 71 modele biz de ekleme yapabilecek miyiz? Yukarıdaki mesajımın amacı/anlamı buydu, sanırım yeterince açık olamadım

Pardon Ben Anlayamamışım.Ovi Store Telefonları Tanıma Yaparken Biraz Değişik Bir Sistem İzliyor.Telefondan Gelen Birçok Parametreye Bakıyor.Ve Bu Parametreleri Kullanıcılarla Paylaşmıyor.O Yüzden Şu An İçin Son Kullanıcının Programa Giriş Yapma İhtimali Yok.Ama Araştırmalarıma Devam Edicem.Eğer Bu Kullanıcının Telefon Ekleme Adımlarını Kullanıcı İçin Yumuşatabilirsem.Bir Sonraki Sürüme Böyle Bir Özellik Ekleyebilirim.Öneriniz İçin Çok Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serfirsoft -- 26 Şubat 2010; 17:00:24 >

• quote:

Pardon Ben Anlayamamışım.Ovi Store Telefonları Tanıma Yaparken Biraz Değişik Bir Sistem İzliyor.Telefondan Gelen Birçok Parametreye Bakıyor.Ve Bu Parametreleri Kullanıcılarla Paylaşmıyor.O Yüzden Şu An İçin Son Kullanıcının Programa Giriş Yapma İhtimali Yok.Ama Araştırmalarıma Devam Edicem.Eğer Bu Kullanıcının Telefon Ekleme Adımlarını Kullanıcı İçin Yumuşatabilirsem.Bir Sonraki Sürüme Böyle Bir Özellik Ekleyebilirim.Öneriniz İçin Çok Teşekkürler.

Acaba kontrol edilen parametreler public UAProf dosyalarından edinilebilir bilgiler midir?

Örnek UAProf dosyası:http://nds1.nds.nokia.com/uaprof/NN97-3r100-3G.xml

• quote:

quote:

Acaba kontrol edilen parametreler public UAProf dosyalarından edinilebilir bilgiler midir?

Örnek UAProf dosyası:http://nds1.nds.nokia.com/uaprof/NN97-3r100-3G.xml

Ovi 7 Tane Parametreye Bakıyor.Dökümanın İçinde Görebildiklerimin Altını Çizdim.Bu Sayfanın Sorgulama Bölümü vb Varmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serfirsoft -- 26 Şubat 2010; 17:11:30 >

• Verdiğim dosyaya Firefox ile bakarsanız daha anlamlı bi şekilde gözükür. Ayrıca dosya içeriğinden ihtiyacınız olan verileri almak için XML parse yapmanız gerek, sonrasında da elde ettiğiniz veriden sorgu yaparsınız. Hatta yeni cihazları eklemek için sadece UAProf dosyalarının adreslerini girebileceğimiz ve gerisini programın otomatikman halledebileceği bir tasarım yaparsanız tadından yenmez :)
  • quote:

Verdiğim dosyaya Firefox ile bakarsanız daha anlamlı bi şekilde gözükür. Ayrıca dosya içeriğinden ihtiyacınız olan verileri almak için XML parse yapmanız gerek, sonrasında da elde ettiğiniz veriden sorgu yaparsınız. Hatta yeni cihazları eklemek için sadece UAProf dosyalarının adreslerini girebileceğimiz ve gerisini programın otomatikman halledebileceği bir tasarım yaparsanız tadından yenmez :)

Tamam Fakat Bu Dosyada Firmware version , ve lokalizasyon bilgileri yok.Biraz Önce Denedim Xml Bilgileri Aldım.Ama Ovi Firmware Ve Dil Ayar Bilgilerinide İstiyor.
  • 'Üzgünüz Nokia Hesabı kimliği doğrulama sistemi şu anda çalışmıyor. Lütfen daha sonra tekrar deneyin . Yaşanan aksama için özür dileriz.'

ovi üyeliğimle girince bu yazı çıkıyor :S

Bu arada çok güzel düşünmüşsün Çok güzel proğram ... Eline emeğine sağlık.
  • quote:

Tamam Fakat Bu Dosyada Firmware version , ve lokalizasyon bilgileri yok.Biraz Önce Denedim Xml Bilgileri Aldım.Ama Ovi Firmware Ve Dil Ayar Bilgilerinide İstiyor.

Lokalizasyon bilgilerini sanırım programa gömmeniz gerekecek bu durumda. Firmware sürümleri internetten çekmek içinhttp://wiki.forum.nokia.com/index.php/Nokia_Firmware_Versions vehttp://hunajatehdas.net/nokia/firmware/en/ adreslerini kullanabilirsiniz (ikinci sitedehttp://hunajatehdas.net/nokia/firmware/en/model:NXX şeklinde kısayollar kullanmak mümkün). Bunlar işinize yaramazsa sanırım kullanıcıya kullandığı sürümü sorup, sorunun altında da bunu nasıl görebileceğini (bekleme ekranında *#0000# tuşlayarak) yazıp girişi kullanıcıya bırakmak ve daha sonraki seferlerde programın bu stringi hatırlamasını (ve yanlış girilirse düzeltilmesini) sağlamak en kolayı olacak.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.