Şimdi Ara

OVI DÜKKAN v1.0 (Windows İçin Ovi Store Client) Dünyada İLK !!! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
1
Favori
13.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: serfirsoft

quote:

Orijinalden alıntı: mozkoprulu

quote:

quote:

Merhaba Sefirsoft arkadaşım,
    Programın çok güzel olmuş, emeğine ve ellerine sağlık.
    Ancak yaptığım bazı hatalar nedeniyle olsa gerek DM dosyasını sis dosyasına not defterinde çevirip telefona yükledikten sonra geçersiz uygulama hatası veriyor. DM dosyasını açtıktan sonra bütün dosyaların sildiğimiz üç satırdan birinci satırı rakamlar yerine
    --boundary-1 şeklinde çıkıyor. Sorun buradan kaynaklanabilirmi. Yardımcı olursanız sevinirim.
    Ayrıca size zahmet olmaz ise veya yasal bir engel yok ise Ovi mağazadaki tüm programları sizin yapmış olduğunuz programla DM uzantılı olarak ben kaydettikten sonra size göndersem sizde sis dosyası haline getirdikten sonra siteye yükleseniz daha güzel olmazmı. Diğer arkadaşlara da kolaylık olur. İyi çalışmalar.

Tamam Siz Sorun Yaşadığınız Dm Uzantılı Dosyaları İndirip Bana Link Verin Ben Sis'e Çevirip Buradan Paylaşayım..

Merhaba,
    Ovi Mağazasından sizin programınızla indirdiğim DM uzantılı uygulamaları aşağıdaki linke ekledim. Kolay gelsin iyi çalışmalar. http://hotfile.com/dl/40200655/331885c/Ovi_Store_Uygulamalar.rar.html

Verdiğiniz Tüm Programları Sis'e Çevirip Upload Ettim Güle Güle Kullanın.
    http://hotfile.com/dl/40294682/1462796/Ovi_Store_Uygulamalar_Fix.rar.html

Herşey için çok teşekkür ederim. HAKKINI HELAL ET. Ellerine sağlık. Sis dosyalarının hepsi çalışıyor. Diğer arkadaşlarda bu programları kullanabilirler.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Merhaba Sefirsoft arkadaşım,
    Programın çok güzel olmuş, emeğine ve ellerine sağlık.
    Ancak yaptığım bazı hatalar nedeniyle olsa gerek DM dosyasını sis dosyasına not defterinde çevirip telefona yükledikten sonra geçersiz uygulama hatası veriyor. DM dosyasını açtıktan sonra bütün dosyaların sildiğimiz üç satırdan birinci satırı rakamlar yerine
    --boundary-1 şeklinde çıkıyor. Sorun buradan kaynaklanabilirmi. Yardımcı olursanız sevinirim.
    Ayrıca size zahmet olmaz ise veya yasal bir engel yok ise Ovi mağazadaki tüm programları sizin yapmış olduğunuz programla DM uzantılı olarak ben kaydettikten sonra size göndersem sizde sis dosyası haline getirdikten sonra siteye yükleseniz daha güzel olmazmı. Diğer arkadaşlara da kolaylık olur. İyi çalışmalar.

Tamam Siz Sorun Yaşadığınız Dm Uzantılı Dosyaları İndirip Bana Link Verin Ben Sis'e Çevirip Buradan Paylaşayım..

Merhaba,
    Ovi Mağazasından sizin programınızla indirdiğim DM uzantılı uygulamaları aşağıdaki linke ekledim. Kolay gelsin iyi çalışmalar. http://hotfile.com/dl/40200655/331885c/Ovi_Store_Uygulamalar.rar.html

Verdiğiniz Tüm Programları Sis'e Çevirip Upload Ettim Güle Güle Kullanın.
    http://hotfile.com/dl/40294682/1462796/Ovi_Store_Uygulamalar_Fix.rar.html

Herşey için çok teşekkür ederim. HAKKINI HELAL ET. Ellerine sağlık. Sis dosyalarının hepsi çalışıyor. Diğer arkadaşlarda bu programları kullanabilirler.

Önemli Deil.Helal Olsun Güle Güle Kullan.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cizbudak

çok güzel çalışma ancak kullanıcı adımla şifremi yazınca

Üzgünüz
    Ovi Mağaza şu anda cihazınızla kullanılamaz.
    Sık sık yeni Nokia cihazları eklendiği için lütfen daha sonra tekrar kontrol edin.

çıkıyor. 5800 Xm kullanıyorum.

IE'yi açıp cookieleri temizleyip tekrar denermisiniz?

teşekkür ederiz süper olmuş ama

kardeş bende aynı hatayı aldım.temizlemeyide yaptım fakat bir değişiklik yok.

windows7 64bit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi htayvali -- 29 Nisan 2010; 11:32:16 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tibet53

quote:

Ovi Mağaza şu anda cihazınızla kullanılamıyor.
    Sık sık yeni Nokia cihazları eklendiği için lütfen daha sonra tekrar kontrol edin.

Ben bu hatayı alıyorum ve hiçbir şey yükleyemiyorum. Nasıl çözerim?

MyNokia Hesabınızdaki Mevcut Telefon Ayarını Ovi Dükkan İle Seçtiğiniz Telefon Olarak Ayarlayın..Örneğin Mynokia yada ovi hesabında 5800 seçiliyse programddada 5800 seçili olsun...

İkisinde de 5800 seçili. Ama hala aynı hatayı alıyorum. Bir türlü indiremedim bir şey. Deli olucam. :)

• ben bir kaç kez denedim
    açılamıyor dosya türü desteklemiyor yazıyor
  • Bende de olmuyor. Telefonum 5800. Varsayılan tarayıcı ile ilgili olabilir mi?
  • Bende denedim aynı hata çıkıyor ,sanırım bir gelişme yok halen.
  • 6300'ı da programa ekleyebilirseniz süper olur, program çok güzel, teşekkürler.. :)
  • Firefox üzerinde aynı işlemi yapabilirsiniz.UserAgent Switcher isimli eklentiyi inidirip 5800 ın browserr agent kodunu yazmanız yeterli.site sizi cep telefonu gibi algılayacaktır.
  • tarayıcıyı 5800 gibi gösterip, 6300a uyumlu yazılımları indirebilirmiyim ki ?
  • Hayır İndiremezsiniz.Firefoxda User Agent Switcher Eklentisine Aşağıdaki UA Vereceksinizi.

Nokia6300/2.0 (04.20) Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1 UNTRUSTED/1.0
  • serfirsoft, yardımınız için teşekkür ederim , dediğiniz gibi yaptım; giriyorum ovi store'a fakat indireceğim dosyanın boyutu 0,5 MB ise dosya 4 kb iniyor, neden acaba??

• up

Hala bende de aynı hata çıkıyor :)
  • hangi dizine atıyor indirdiğimiz dosyaları?
  • Arkadaşlar ben siteye giremiyorum hata veriyor.Birisi rapide veya hotfileye upload edebilir mi rica etsem
  • evet banada lazım.
  • kısacası tekrar upload edermisin
  • bende yeni fark ettim güzel uygulama link bekliyoruz
  • Burda var..
    bu konuda var test ettim çalışıyor ama user agent i kendiniz indirin ordaki eski sanırım olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klitz -- 12 Ocak 2011; 16:59:54 >
  • teşekkürler. Denerim =)
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.