|
Oxford, 2024'ün kelimesini seçti: 'Beyin çürümesi'
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
DH net bir şekilde benim beynimi çürüttü. Allah affetsin ben de çürüttüm yorumlarımla. (Bu da dahil öyle olacak maalesef :)
Editöründen yorumculara çok yorulduğum oluyor:
Yazmayayım diyorum ama mesela editör U.Tufan... Kusura bakmasın da hep bir şok, şaşkınlık, merakla beklenenlik... https://www.donanimhaber.com/editor/ugur-tufan Y.Akbaş desen propaganda mı reklam mı haber mi çözemiyorum.
Yorum yapanlar, özellikle taraf tutanlar çok zor. Aynı anda nasıl başarıyorsam hem Reisçi hem CHP'li oluyorum. Veya hem bağnaz hem faşist bi yandan Kemalist oluyorum. Arada afedersiniz konsolcu diyenler oldu. Şimdi baktım forumda 72 kişi bloklamış beni, en çok bloklananlar sırasında 3616. sıradayım, şöyle bi incelense her kesimden insan vardır. https://forum.donanimhaber.com/memstats.asp
Neyse DH sadece bir örnek. Durup düşünseniz neler neler çıkar. Aga mümkün olduğunca ekranları kapatıp, en fazla e-ink ekranlı kitap okuyucusu ile dijitalleşeceksin. Ciddi bir detoks şart.
-
Yol yabdı yoool
-
Beyin çürümesi dedikleri potansiyel olarak bilişsellikte veya mental sağlıkta resesyon yaşama olayının kalitesiz ve tekrarcı meme'lerle beraber avam nitelikte hızlı tüketilen kısa internet içerikleriyle ilgili olduğunu düşünüyorum. Bunların ekseriyeti herhangi bir gelişime aracılık edemeyecek kadar niteliksiz materyaller ve en sonunda bilhassa tatminsizlik ve depresyonu tetikleyebilecek monoton bir tüketimi teşvik ediyorlar. Çoğunlukla kafa dağıtmak maksadıyla yapılan sonunda ne yazık ki bir bağımlılığa dönüşüyor. Tür olarak da ne yazık ki bağımlılıklarla tanımlanıyoruz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
%51
-
43 yaşındayım hayatım boyunca instagram facebook vb bir sosyal medya hesabım olmadı. Hiçbir zaman da orayı kullananları yargılamadım ama anlayamadım da... Bilhassa eşimi 🤪
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
"beyin çürümesi" ne güzel bir kelime 🐑 kesimi tanımlayan daha iyi bir kelime yok!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 3 Aralık 2024; 19:41:9 >
Dedi 100yıldır aynı partiya oy veren beyini çürmüş yaratık
Sallama be dostum, bence iki tarafta aynı bohk hepsinin beyni çürümüş ve bu yüzden de 🐑 kesim diyorum. Kara koyun olsa onu koyardım , rengi ben seçmedim ki. Genel anlamda koyun olarak koydum oraya. Bu milletin yüzde 90 kesimi temsilen o koyun! MHP, CHP, AKP, iyi parti ya da diğerleri hepsinin bir fanatikliği var. Ben oyumu bana hizmet edecek birine vermek isterdim ama öyle birisi çıkması zor , politikacıların bu ülkede hepsi sahtekâr! Yoksa zaten politika yapmazlar, sistem çarpık; sahtekâr değilse politika yapamaz ülkede, ben oy versem bile iptal olacak şekilde verdim hep çünkü hepsi dolandırıcı!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 3 Aralık 2024; 20:59:1 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
![](/static/forum/img/enbegenilen_icons/tumyanitlarigenislet.png)
Yol yabdı yoool
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X