Bildirim
Oxi'nin banının açılması hakkında
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Banı açıldıysa o kellerin kafalarını 5 parçaya bölerim ulan full hesabım 2 yıldır yatıyor çekerim emaneti dikerim adaleti -
quote:
Orijinalden alıntı: hi im uxi
Banı açıldıysa o kellerin kafalarını 5 parçaya bölerim ulan full hesabım 2 yıldır yatıyor çekerim emaneti dikerim adaleti
küfürden mi ban yedin -
Bir de bu adamin fanlari var ben onu anlayamiyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: Mr Mamoş
quote:
Banı açıldıysa o kellerin kafalarını 5 parçaya bölerim ulan full hesabım 2 yıldır yatıyor çekerim emaneti dikerim adaleti
küfürden mi ban yedin
Evet hiç uyarı gelmeden direk perma kitlediler -
Banı açılmadı, açılmayacak yanlış bilgilendirmeyin milleti.quote:
Orijinalden alıntı: fiequote:
quote:
küfürden mi ban yedin
Evet hiç uyarı gelmeden direk perma kitlediler
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: Fantomex
Banı açılmadı, açılmayacak yanlış bilgilendirmeyin milleti.
https://twitter.com/lolkafacom
burayı referans alarak söyledim ben de açılmamasından yanayım ama riot a pek güvenmiyorum -
photoshop o photoshop!!!1quote:
Orijinalden alıntı: Fantomex
Banı açılmadı, açılmayacak yanlış bilgilendirmeyin milleti.
Alıntıları Göster -
Resim güzelmiş baya -
oxi fan clup da gelmişquote:
Orijinalden alıntı: Lord Melkor
Resim güzelmiş baya -
he ya ağızlarına sakız etmişler photoshop'u. ulan o ss photoshop olsa bile, bu adam geçen seneden beri toxicliğin son evresini yaşıyor tr serverında. eloboost muhabbeti ne kadar doğrudur bilemem.
Mamoş; adam oxi fanboyluğu yapmamış ki, dalga geçmiş photoshop diyenlerle, en azından benim anladığım o.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oyunbros -- 10 Haziran 2014; 17:29:25 > -
Selfie -
yazi font larina dikkat edersen fark gayet belli oluyor. oxi fanı degilim -
quote:
Orijinalden alıntı: Shyberion
yazi font larina dikkat edersen fark gayet belli oluyor. oxi fanı degilim
bak bana fanboy kardeş diyelim bu ps adamın yayınlarındaki sadece anaya ettigi küfürleri toplasan 24 saatlik footage çıkar bunlar da mı ps? -
o fotoğrafın photoshop olduğunu anlayamayanlar... kesinlikle banı haketti bu arada desteklemiyorum birde açıklama bekliyor kendi yayınına baksa anlardıquote:
Orijinalden alıntı: Mr Mamoşquote:
bak bana fanboy kardeş diyelim bu ps adamın yayınlarındaki sadece anaya ettigi küfürleri toplasan 24 saatlik footage çıkar bunlar da mı ps?
Alıntıları Göster
-
quote:
quote:
bak bana fanboy kardeş diyelim bu ps adamın yayınlarındaki sadece anaya ettigi küfürleri toplasan 24 saatlik footage çıkar bunlar da mı ps?
Fanboy filan deyip tepemin tasini attirma benim.Sonuna yazdim oxi fan i degilim diye.Fanboy etiketini yapistiragina adam gibi okumaya bak once
Ettigi kufurleri de biliyorum o konuda hatali evet.
Edit:Ekleme yaptim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shyberion -- 11 Haziran 2014; 11:05:44 > -
LAN OLM BU ADAM KİM Kİ RIOT'A SÖZ VERİYOR? Riot Türkiye kim ki istediği banı açacak?quote:
Orijinalden alıntı: Shyberionquote:
quote:
Fanboy filan deyip tepemin tasini attirma benim.Sonuna yazdim oxi fan i degilim diye.Fanboy etiketini yapistiragina adam gibi okumaya bak once
Alıntıları Göster
-
quote:
quote:
quote:
adam hatalıysa fanboy degilsen neden adamı temize çıkarmaya çalışıyorsun
-
quote:
quote:
quote:
quote:
adam hatalıysa fanboy degilsen neden adamı temize çıkarmaya çalışıyorsun
amacim temize çıkarmak degil.insanlarin yapmadigi bisey icin yargilanmasindan hoslanmam tamam cok kufur ediyor anamiza bacimiza ama orda photoshop oldugu belli.Fakat banlanmayi haketti
-
quote:
Orijinalden alıntı: _Lotus_
Bir de bu adamin fanlari var ben onu anlayamiyorum
Problem..?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X