Şimdi Ara

Oy kullanmazsam ne olur ? (Öğrenciyim) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
10.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Le Citoyen

quote:

Orijinalden alıntı: Xapster

quote:

Orijinalden alıntı: Pink Floyd

Eğer ileride yönetilmek istediğiniz kişiler değilde istemediğiniz kişiler gelip sizin haklarınızı elinizden alırsa, o zaman keşke oy verseydim diyerek biyerlerinizi yırtmayın. 28 saat yolculuk yapıcaksın ama ülkenin kaderini belirleyeceksin.

Bir oy deyip geçme, senin gibi kaç kişi vardır herkes verse ne olurdu biraz düşünün.

Benim oyum madem bu kadar değerli. Devlet bana bu şansı tanısın.
    Ösym'den nerede okuduğumu öğrenip, yalnızca öğrenci belgem ile en yakın sandığa gidip oy kullandıra bilirdi diye düşünüyorum. 4M aşkın öğrenci var. 4M oy için bunlar yapılabilir.
    Vatandaş değil gerekli kurumların bunları sağlaması gerekir. Şimdi ben kalkıp gitsem bana 200TL den aşağı patlamaz.
    Benim gibi 2M insan olsa başka ilde okuyan. Matematiğim yetmedi.

Zaten sana o şans tanındı. Sen dikkatsiz olduğun için es geçtin. Umarım yarın bir gün -gerçi yerel seçim- gelecek olan hükümete sövmezsin, ne yapacağına katlanırsın.

Benim gözümde oy kullanmamak vatana ihanet ile aynı seviyededir. Senin dikkatsizliğinin cezasını belki de oy kullananlar çekecek.

• orhun yabgu kullanıcısına yanıt
    Altı üstü bi soru sorduk adama bak, avatardan girdi.
    Bu kadar ön yargılı olmayın. 2008den beri onu kullanıyorum. Üye olurken rastgele seçmiştim. Hiçte senin gibi takılan olmamıştı. Ne garip canlısın.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Le Citoyen

quote:

quote:

Eğer ileride yönetilmek istediğiniz kişiler değilde istemediğiniz kişiler gelip sizin haklarınızı elinizden alırsa, o zaman keşke oy verseydim diyerek biyerlerinizi yırtmayın. 28 saat yolculuk yapıcaksın ama ülkenin kaderini belirleyeceksin.

Bir oy deyip geçme, senin gibi kaç kişi vardır herkes verse ne olurdu biraz düşünün.

Benim oyum madem bu kadar değerli. Devlet bana bu şansı tanısın.
    Ösym'den nerede okuduğumu öğrenip, yalnızca öğrenci belgem ile en yakın sandığa gidip oy kullandıra bilirdi diye düşünüyorum. 4M aşkın öğrenci var. 4M oy için bunlar yapılabilir.
    Vatandaş değil gerekli kurumların bunları sağlaması gerekir. Şimdi ben kalkıp gitsem bana 200TL den aşağı patlamaz.
    Benim gibi 2M insan olsa başka ilde okuyan. Matematiğim yetmedi.

Zaten sana o şans tanındı. Sen dikkatsiz olduğun için es geçtin. Umarım yarın bir gün -gerçi yerel seçim- gelecek olan hükümete sövmezsin, ne yapacağına katlanırsın.

Benim gözümde oy kullanmamak vatana ihanet ile aynı seviyededir. Senin dikkatsizliğinin cezasını belki de oy kullananlar çekecek.

Ne olmuş avatara ? Beyniniz yorulunca kaçamak cevaplara gitmeyin arkadaşım. Avatarıma da istersem Mali bayrağı koyarım bu benim Türk vatandaşı olduğumu değiştirmez.

• Bence ilgilendirir. Benim oy kullanmadığım milliyetci kimliğimi örtmez. Biri benim avatarıma bakıp ''sen oy kullanma.'' der. Biri oy kullanamayacak durumum olduğu için ''vatan haini ''ilan eder.
  • Modların akpci olmasına gerek yok. Sen her türlü ban hakediyorsun. Çünkü insanlara hakaret etmeyi bir meziyet olarak görüyorsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HoLyZz!

Modların akpci olmasına gerek yok. Sen her türlü ban hakediyorsun. Çünkü insanlara hakaret etmeyi bir meziyet olarak görüyorsun.

insan derken ?
  • Yaptırım var ama uygulanmıyor diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: matthew__

quote:

Orijinalden alıntı: HoLyZz!

Modların akpci olmasına gerek yok. Sen her türlü ban hakediyorsun. Çünkü insanlara hakaret etmeyi bir meziyet olarak görüyorsun.

insan derken ?

Salla gitsin, ne anlarsın insan falan, yorma kendini.
  • 22 TL cezası vardır. Ceza uygulama masrafı, vereceğiniz cezadan fazla tuttuğu için genelde uygulanmaz. Adamın sorduğu sorunun cevabı budur. Sizce vatanıma milletime ihanet etmiş olur muyum diye sormamış. Gereksiz tartışma çıkarmayın bence
  • sen oyunu kullanmassan her türlü iktidar kazanır hem maddi hem manevi
  • quote:

1 kişiyle hükümet değişmez boşver gitme oy vermeye bişe olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: kherp

quote:

En son genel seçimde 10M kişi böyle düşünerek oy kullanmadı. Sanatçılar her kamu spotunda bas bas bağırıyor bu 10M farkı bile belki kapatabilirdi. Ya da tek bir partiye verseler 3. büyük parti olurdu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu seçimde oy kullanmazsanız vicdanınız hiç bir zaman sizi rahat bırakmayacak. Aklınız başınıza geldiğin de keşke diyeceksiniz ama o gün çok geç olacak. Kullanın oyunuzu arkadaşlar gün Vatana sahip çıkma günü. Özgür bir gelecek için atın oyunuzu.
  • Arkadas oy kullanmaya gitmeyip diger 10m kiside boyle dusundu diyelim. Konuyu acan kisi fikrini degistirip oy kullanirsa diger 9.999.999 kiside fikrini degistirecek gibi yorum yapmissiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kherp

quote:

Kendinizi bu kadar küçük ve etkisiz görmeyin. Belki hükümeti değiştirecek/değiştirmeyecek olan o sizin küçük gördüğünüz 1 oyunuzdur. En azından gidin ve hangi tarafta durduğunuzu belli edin.

• ülke elden gider başka bir şey olmaz kardeşim.
  • Kullanılmayan oylar bütün partilere eşit olarak dağıtılır böylece istemediğin bir partiyede oy gitmiş olur
  • Ülkeyi kaos ve fitne ortamına sokmaya çalışan malum ittifak karşısında oy kullanmamak, seyirci kalmak artık olmaz.
  • bende oy kullanmayacağım
  • Senin atmayacağın oy AKP ye gideceği için ceza yemezsin :)
    duyarsız olmayalım bu arkadaş bir istisna daha özgür bir Türkiye için vatandaşlık hakkınızı kullanın oyunuzu verin, sonra neden bu yasak neden bu böyle demeyin!
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.