Şimdi Ara

Öykü yazdım yorumları bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
1
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Buhran adlı öykü ilk öykü denemem

• Gayet başarılı bnce ilk sefer için.Devamlarını bekliyorum.Takipteyim.
  • Hocam mesajda da belirttiğim gibi gayet başarılı.Fakat bir kaç belirteceğim yerler olacak.( olumlu ve/veya olumsuz ) İzninle.

İlk paragrafta biraz fazla ayrıntı var gibi.Yani nasıl desem bazı kelimeler gereksiz gibi.Mesela ''yukardaki bulutlar'' derken bulutlar zaten yukarda olur. Orda o kelimeyi kullanarak sanki biraz yoğunluk oluşturulmuş.

2.paragrafta ''çaylar beklerler'' isimler çoğul yapıldığında yükleminde çoğul yapılmasına bazı durumlarda gerek yoktur.Mesela bir örnek verecek olursam ; telefonlar çaldı denebilir ama telefonlar çeldılar diyince biraz anlatım düşüyor gibi.

4.paragraftaki ''rengarenk sigaralar'' kısmına ba-yıl-dım. Çok güzel ve yaratıcı olmuş tebrikler.

Ayrıca ilk bölümden beri olan ''yandı'' önceleri her ne kadar içime sinmese de sonraları güzel oldu gibi geldi.İyiydi yani

Ve son olarak bitirişi bence çok profesyonelce,çok güzel bir şekilde yapmışsınız.Her ne kadar daha önce yukarıdaki bulutlarınıza laf atsam da

Edit: Tabi belki de bunları yapmanızın ayrı nedenleri olabilir.Bilerek/bilmeyerek & olumlu/olumsuz şeklinde.Varsa bunları da duymak isteriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaptan Woodpecker -- 1 Şubat 2016; 1:20:25 >

• emeğinize sağlık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeniler var
  • Emeğinizi takdir ediyorum. Devam...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.