Bildirim
Oylar lütfen
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
up -
Son 3 yılının başarı sıraları...
2010-9.640
2011-13.000
2012-14.500
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omgtkk -- 15 Temmuz 2013; 3:24:43 > -
Hocam tm2 sıralamanız kaçtı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi risuscan -- 15 Temmuz 2013; 3:34:03 > -
13.528
Neden sordunuz? :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omgtkk -- 15 Temmuz 2013; 3:41:29 > -
ucundan
http://strawpoll.me/179056 -
quote:
Orijinalden alıntı: risusxx
Hocam tm2 sıralamanız kaçtı?
13.528
Neden sordunuz? :)
Edit: Bir önceki mesajda alıntı olmadığı için bildirme gönderilmemiştir diye düşündüm. o yüzden alıntılayıp da yeni mesaj yolladım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omgtkk -- 15 Temmuz 2013; 3:38:29 > -
Merak :) Genelde tm2 sıraları daha düşük oluyor diye düşünüyordum fakat yanılıyormuşum.Bir de hukuk yazacağım kendime göre birtakım hesaplar yapıyorum psikolojiye kayma çok olur mu falan diye :) -
Genelde tercih yapanlar arasında öyle aslında. Sayısal çıkışlılar(ben de dahil) Tm-1-2 sıralamalarında daha önde oluyorlar. TMler de geri düşmüş oluyor haliyle. Ama psikolojiye kaymanın olağandışı olacağını sanmıyorum. Hukuk kontenjanı arttırıldığı için umutlanabilirsiniz ama. -
Evet haklısınız olağandışı bir kayma olması beklenmemeli. Başarılar dilerim -
up
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X