Şimdi Ara

Öyle bir geçer zaman ki (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ilk bölümü güzeldi oturup izledim inşallah bozulmaz ve tadında bırakılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: nForcer

quote:

Orijinalden alıntı: Ali Kayacı

quote:

Orijinalden alıntı: nForcer

Adını şarkılardan alan dizileri hiç sevmiyorum. Yazık Erkin Koray'a.

Dışı güzel görünen herşeyi yerim diyenlerdensiniz sanırım.Ne var şarkıdan isim aldılar ise?
    Bu tür dizilerin yapımcıları diziye isim bulamıyorlar. Bakıyorlar sevilen bir şarkı var, o şarkının adını kullanıp şarkıyı sevenleri diziye çekmeye çalışıyorlar. Dizi şarkıyla alakasız, şarkıya hakaret niteliğinde bir şey oluyor tabi. Bu yüzden bu tür dizileri sevmiyorum.

Bende senarist olsam bende isim bulamam.Bence çok daha iyi.O dönemleri yansıtıyor.Ben de aklıma ilk o şarkı gelince "Kesin eskilerden" diye düşündüm mesela.

• hatırla sevgili mükemmel bir diziydi.adnan menderesi hüseyin avni danyal mükemmel canlandırmıştı.zaten bir hüseyin avni danyal,bir de haluk bilginer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmR_3153

hatırla sevgili mükemmel bir diziydi.adnan menderesi hüseyin avni danyal mükemmel canlandırmıştı.zaten bir hüseyin avni danyal,bir de haluk bilginer.

Aynen öyle.

Ancak sonlarda iyice bozdular.O zamanların bir göstergesi olarak o olayları göstermek yerine ana konuya alınca izlenesi bir hal almadı.
  • quote:

quote:

hatırla sevgili mükemmel bir diziydi.adnan menderesi hüseyin avni danyal mükemmel canlandırmıştı.zaten bir hüseyin avni danyal,bir de haluk bilginer.

Aynen öyle.

Ancak sonlarda iyice bozdular.O zamanların bir göstergesi olarak o olayları göstermek yerine ana konuya alınca izlenesi bir hal almadı.

evet zaman ilerleyince sıktı. o zamanlar beren saat oyuncuydu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoNneCtinG_04 -- 17 Eylül 2010; 1:57:03 >

• quote:

quote:

quote:

Aynen öyle.

evet zaman ilerleyince sıktı. o zamanlar beren saat oyuncuydu

Sanırım ondan sonra zirveye yükselecek olan rolünü yani Bihter rolünü almıştı ve o dizi ile ün yapmıştı yanlış hatırlamıyorsam.Yine hamile kalıyordu gerçi.Her yerde aynıymış işte.

Onun haricinde tadında bırakılsaydı gerçekten güzel bir dizi olarak kalacaktı.

Yoksa bir diziyi 60lardan başlatıp,2000lere kadar götürmenin bir anlamı yok.Gereği de yok zaten.Umarım bu dizi gereken yerde biter.

• 2.bölüm ne zaman arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: canpc

2.bölüm ne zaman arkadaşlar

Sanrım ya çarşamba ya perşembe.
  • sokakta elinde çıngırakla yoğurt satan adam geçti hoş bir detay olmuş diziyi beğendim
  • Çok hoş bir dizi 2.bölümü bekliyorum bende
  • Güzel diyorlar..
  • Salı günü Bursa maçına kadar ne izlesem dedim ve bunu izledim güzel dizi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Awésomé

Dedemin hayatıymış annem söylüyor

Vay be ne dedeler var. Benimki hiç öyle kötü şeyler yapmazmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThePhenoM

Liseli oğlan çok iyi rol yapıyor,Mete.Dizi gerçekten kaliteli ve izlenesi bir dizi.

+1907
  • babamla izliyorduk. Bi ara baktım gözleri doldu sanki ama gerçekten bayağı kaliteli güzel bir dizi 2.bölümünü bende bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihhilal

quote:

deden uslu bir çocukmuş.peki şirinleri gördü mü.
  • Konusu klasık olmasına ragmen gercekten oyunculuklarından olayların gelısme yonune kadar kalıtesını bellı eden bır dızı. Ordakı kucuk cocuk da ayrı bır hava katmıs, sırf onu gormek ıcın ızleyenler var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismailovic

Salı günü Bursa maçına kadar ne izlesem dedim ve bunu izledim güzel dizi...

Neyse ki tam maç başlarken dizi bitmişti, internetten izlemek zorunda kalmadım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fatihhilal

quote:

deden uslu bir çocukmuş.peki şirinleri gördü mü.

Benim dedem Gargamel'di..

• Dizi çok fena ya
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.