Şimdi Ara

Öyle bir geçer zaman ki

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence şu andaki en kaliteli yapımlardan biri.İlerde hatırla sevgili tarzında siyasi bir dizi olur mu bilmem ancak bozuluncaya kadar izlemeye razıyım.

Başka izleyen var mı?

Şu anda başladı tekrarı.İlk defa bir dizinin tekrarını oturup izleyeceğim.Giriş müziği bile çok güzel.

• bnde takipcisiyim yeni bölümü bekliyorum
  • bende ilk bölümü izledim gerçektende güzeldi 2. bölüm çıksada izlesek
  • Dedemin hayatıymış annem söylüyor
  • Yıllar sonra hatırla sevgiliden sonra ilk defa türk dizisi seyrediyorum.bakalım bozulmazsa takip ederim.
  • yerli dizi işi bizi bozar
  • @awesome

İzlerken gerçekten duygulanıyor olmalı.

@DarkLuck

İşte bende onu diyorum zaten.Siyasi bir konuya bağlamazlar ise gerçekten çok güzel bir yapım.

@vector

Lütfen siz aşk-ı memnu,fatmagül'ün suçu ne gibi yapımlar izleyin.Sizleri o paklar.Aradığınız şey bu dizide yok çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ali Kayacı -- 17 Eylül 2010; 0:37:43 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arkadaş Bu kadar da Çalınmaz
    9 yıl önce açıldı
    Her şey için geç mi?
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Küçük çocuğun ağlarken yemek yemeye çalışması beni ağlatıcaktı az daha
  • quote:

Orijinalden alıntı: Düşünen adam

Küçük çocuğun ağlarken yemek yemeye çalışması beni ağlatıcaktı az daha

Aynen öyle.

Bir de amerikan arablarına ve 60ların o ortamlarına hasret bir insanım biraz da,o arabalar,o ortam...Gerçekten atmosferi inanılmaz bir şekilde baştan yaratmışlar.

Dizinin senaryosu dahil herşey mükemmel zaten.
  • Gerçekten çok iyi bir yapım.

Ne üşengeç senaristlerin edebi kitaplardan çaldıkları senaryoyu kullanıyorlar , ne de yurtdışından yayınlanankileri .

İnşallah böyle devam eder.

Beni de en çok hüzünlendiren bölümü , Abi'nin odasına kapanıp , babası gelince " Keşke hep bizi sevseydin Baba " dediği bölüm . Gerçekten mükkemmel bir dizi
  • Güzel bir yapım. Umarım bu kalite devam eder siyasete fazla bulaşmazlar. Show TV de bir dizi vardı geçen sezon gene yakın donem siyaseti ile ilgili vıcık vıcık kötü birşeydi ona benzemez umarım. Aile hayatını konu alan bu çeşit yapımlar hep sevinip izlenir zaten Türk halkı içinde güzel bir yapım ailesi-"diğer" kadın arasında kalan kalmış insan sayısı azımsanamıyacak kadar çok...

Bu arada şuanda 3. defa oynuyor sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xreleave -- 17 Eylül 2010; 1:04:54 >
  • Osman'ın(en ufak çocuk)ailesi yüksek sesle bagrışırken elleriyle kulaklarını kapaması da çok acıklıydı.
  • çok severim böyle eskileri anlatan dizileri
    hatırla sevgili
    bu kalp seni unutur mu
    Elvede rumeli
    çok severdim
  • Eski dönemler harika zaten.

Eski amerikanları tekrar görüyorum da gerçekten harika.Şu anda kırmızı üstü açık bir amerikan var.Sanırım bir Buick olması gerek.Yanılıyor da olabilirim ancak atmosfer bir numara.
  • Liseli oğlan çok iyi rol yapıyor,Mete.Dizi gerçekten kaliteli ve izlenesi bir dizi.
  • Adını şarkılardan alan dizileri hiç sevmiyorum. Yazık Erkin Koray'a.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nForcer

Adını şarkılardan alan dizileri hiç sevmiyorum. Yazık Erkin Koray'a.

erkin korayı çok çok severim ama bir sakınca görmüyorum
    zaten
    hatırla sevgili
    bu kalp seni unuturmu
    öyle bir geçer zamanki
    benzer zamanlar 3 üde isimlerini şarkılarsan almışlar ön yargı olmasın
  • quote:

Dışı güzel görünen herşeyi yerim diyenlerdensiniz sanırım.Ne var şarkıdan isim aldılar ise?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alonso...

çok severim böyle eskileri anlatan dizileri
    hatırla sevgili
    bu kalp seni unutur mu
    Elvede rumeli
    çok severdim

bunları çok severdim ama neyleyim vadisiz hayatı
    bugün fatmagül mü ne vardı salonda annem bakıyordu tiksindim kapattım iğrenç bir dizi beren saati gördükçe tiksiniyorum artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ali Kayacı

quote:

Dışı güzel görünen herşeyi yerim diyenlerdensiniz sanırım.Ne var şarkıdan isim aldılar ise?
    Bu tür dizilerin yapımcıları diziye isim bulamıyorlar. Bakıyorlar sevilen bir şarkı var, o şarkının adını kullanıp şarkıyı sevenleri diziye çekmeye çalışıyorlar. Dizi şarkıyla alakasız, şarkıya hakaret niteliğinde bir şey oluyor tabi. Bu yüzden bu tür dizileri sevmiyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.