Şimdi Ara

Öyle Bir Geçer Zaman Ki | Kanal D (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.177
Cevap
2
Favori
122.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu dizideki bütün oyuncular hak ediyor alkışı.
  • Mete kendine gel koçum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mister No

sen 7 dil bil bi bardağı tutama,ne anladım o işten

bu arada sütçü olayı acayip güldüm ya

Erkan petekkaya çok kral oyuncu bu adama bi de laf ediyolardı

edit: ya beyler dizinin başından beri bi adam var Ali kaptana selam veriyo ama bizim ali dönüp bakmıyo bile,acaba ben ilk bölümlerde bişey mi kaçırdım,iyice gözüme çarpmaya başladı bu durum :D

bu arada cemilenin cezası fazla olmaz demi ?sonuçta öldürmedi yaraladı,ayrıca ağır tahrik var hemde öyle böyle değil

ne bardağı ne 7 dili
  • Mete uçtu.
  • İşte Hakan'dan beklediğim atak.
    Süper konuştu.
  • Yapma Ahmet, Berrin Hakan'a gidicek artık.
  • Erkan Petekkaya'da müthiş oynuyor vallahi, yazık oldu Mete'ye.
  • Aha Caroline geliyor.
  • eğer bir gün god of war filmi çekilirse kratos rolünde bu adam oynasın çocuğun kafasında mandolin kırdı sonra gitti kapının kilidini kopardı attı şimdi kratos gibi evde dolanıyor yarabbim bu nasıl dizidir
  • Sonunda dayanamadı Ali.
    O da inada bindirdi artık, bundan sonrasını düşünemiyorum.

Mete Carolin'i döver, demedi demeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dodocan

eğer bir gün god of war filmi çekilirse kratos rolünde bu adam oynasın çocuğun kafasında mandolin kırdı sonra gitti kapının kilidini kopardı attı şimdi kratos gibi evde dolanıyor yarabbim bu nasıl dizidir

Reklama girmeden önceki bölüm acayip saçmaydı.
    Kaç bölümdür bıçak çeken seni öldürürüm diyen Mete bi mandolinli babasından kaçtı. Hem de kaçtığı yer mutfak tarafıydı. Yine olay olur dedim ama korktu nedense... Acayip mantık hatası vardı son bölümde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quirah -- 19 Ekim 2010; 22:46:39 >
  • quote:

eğer bir gün god of war filmi çekilirse kratos rolünde bu adam oynasın çocuğun kafasında mandolin kırdı sonra gitti kapının kilidini kopardı attı şimdi kratos gibi evde dolanıyor yarabbim bu nasıl dizidir

Mete bu sefer neden kaçtı anlamadım, üstüne yürümeyi biliyordu, mandolini yiyince kafaya tırstı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Swamplord

quote:

Mete bu sefer neden kaçtı anlamadım, üstüne yürümeyi biliyordu, mandolini yiyince kafaya tırstı.

kalabalıkta iyiydide 1 vs 1 de yemedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: muskeder

quote:

quote:

kalabalıkta iyiydide 1 vs 1 de yemedi

Çok kritik yerde bitti. Bakalım gelecek bölümde nolacak. Babası mandolinin sapını elinden bırakırsa dalar Mete, aksi takdirde bir şey olacağını sanmam, sapa bağlı her şey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kelâg -- 19 Ekim 2010; 22:50:03 >
  • Mandolinli görünce korktu demekki.
    Ama bu sefer cidden daha çok delirmiş görünüyordu.
  • İnşallah böyle devam eder dizi, monotonlaşmaz.
  • quote:

Olum bu ne lan gerim gerim gerildim sana ne yapsınlar ali ah ali adam değilsin olum

Oyunculuğu harbi mükemmel ama ya.
  • Mete'nin elinde mandolin görüdüğü sahnede Mete'nin cevapları çok iyiydi.

+Hangi parayla aldın onu
    -Saatimi sattım
    +Nekadara
    -10 Lira
    +O zımpırtı ne kadar
    -10 lira
  • quote:

quote:

quote:

Olum bu ne lan gerim gerim gerildim sana ne yapsınlar ali ah ali adam değilsin olum

Oyunculuğu harbi mükemmel ama ya.

işte zaten ondan diyorum hocam ben bu adamın bu kadar iyi oyuncu olduğunu bilmiyodum tabi meteninde hakkını yemeyelim o da güzel kaçtı

Bağırmalı çağırmalı mandolin kırmalı roller lazımmış adama.
  • Arada içeri girip bakıyorum , İnşallah bozmadan , para hırsı olmadan uzun yıllar bu seviyede devam ettirebilirler diziyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eyvallah -- 19 Ekim 2010; 23:12:38 >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.