Şimdi Ara

Öyle Bir Geçer Zaman Ki | Kanal D (209. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.177
Cevap
2
Favori
122.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 205206207208209
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: NH_RAN

quote:

Orijinalden alıntı: rainbow05

Bazi dizilerde son sahnede set ekibini gostermeleri guzel olabiliyor ama bu dizide cok sacma kalmisSet ekibinin gorunmesi disinda zaman doldursun diye yapilan finalFinal diye huzunlu sahne yazmamislar

Hocam böyle final olmaz en amatör diziler bile çok iyi final yapar bu nedir allah aşkına. üstteki arkadaşında dediği gibi resmen açık kapı bıraktılar. Şimdi devam etseler kalan yerden çok iyi senaryolar yine hazırlanır. 3 yıldır en iyi dizi olarak adlandırılan bir dizi ve amatörce bir final. Resmen şoktadır izleyiciler.

Osman'in yasli sahnelerini gorcektik
    SozdeMete'nin yaninda gorduk o kadarSacmaliga bak

Bide en sevmedigim ve ilk yazdigim
    Gibi set ekininin gorunmesiYok isiklar!ayca tamam

Baslatmazlar artik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bazi dizilerde son sahnede set ekibini gostermeleri guzel olabiliyor ama bu dizide cok sacma kalmisSet ekibinin gorunmesi disinda zaman doldursun diye yapilan finalFinal diye huzunlu sahne yazmamislar

Aslında ben sonda Hasefe teyzenin ölmesini bekledim ama yapmadılar polyanna tadında bitirdiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [Romulus]

quote:

Aslında ben sonda Hasefe teyzenin ölmesini bekledim ama yapmadılar polyanna tadında bitirdiler.

Bende dedim son bolumde gider herhalde ama yemedi

• quote:

Orijinalden alıntı: Darkdexterness

Ya ne diziydi ya !Efsane başlayan bir dizi bu şekilde son uldu hayatımın dayağını yemiş durumundayım ben böyle bir aptallık böyle mundarlık görmedim!

Ya bi dizi bu kadar mı kötü bitirilir ? İlk sezonun o gerçekçiliği , türk gelenklerine ve yapısına uygun o efsane bölümler olay örgüsü kurgusu draması kalitesiyle bayıla bayıla izlediğim ilk türk drama dizisiydi bayıcılıktan uzak meraklandırıcı heyecanlı ağzımızı açık bırakan , akarsu ailesini kendimizden biri olarak hissettiğimiz o aile o kadar gerçekçiydi ki ve olaylar o kadar uç ve o kadar gerçekti ki kaliteyi hissttirirdi sonraki sezonlarda bir o kadar seyirciye sövmekten beter edecek şekilde bölümler geldi absürd olaylar vakit doldurmak için yaızlan senaryolar saçma sapan aşırı saçma olaylar ve en sonda ise o kadar uyduruk senaryolar var dı ki ilk sezonu yazan adamla bu sezonu yazan adam aynı olmasına rağmen inananmıyordum o kadar açık ve net 3.sezonun başlangıcı final bölümüyle birlikte o kadar anlamsızdı ki olaylar hiçbir noktaya varmadı açık bitti bile diyebilirim 60lı yıllardan günümüze uzanan bu haikyede aileye noldu neler yaşadı sonları nasıl oldu şu an ne yapıyorlar 2013 e nasıl bağlandı hiçbiri gösterilmedi ne yani soner evlenince dizi bitti mi ? Yapmayın ! o 2013 yeki senarist adamında bi espirisi olmadı resmen ilk sezon kalitesinde devam edebilseydi dizi türk dizi tarihinde efsane olan tek türk dizisi olacaktı bari saygınız olsaydı be senaristler finalde bari şu 2013 olayını bağlayabilseydiniz meteye berrine arife cemileye neler oldu neler yaşadı bi gösterseydiniz son bölümü o kadar dandik çektiniz ki geçmişi gösteren sahneler bile duygulandırmaya yetmedi biraz gerçekçilik umarım bir daha hiçbir projede yer almazsınız

ilk sezonu kaçırmadan izledim sezon finali, o kadar iyiydiki ben diziyi orada bıraktım bunlar bu diziyi batırır diye düşündüm ara sıra denk gelince ve bu yorumuznuzu görünce haklı olduğumu gördüm.
    osmanın yüzünü gösterdiler mi onu merak ettim ben
  • eltürco kullanıcısına yanıt
    ikinci sezon balıkçının babasının başka bir kadından yapığı çocuğu ( kenan ) yıllar önce olayı kapatmak için aileden dışlanmış maddi destek verilmemiş olan adam karcının hisselerini ele geçirmek için geliyo tabi balıkçı öldüğü için miras cemileye kalıyo ve kenanda türlü entirkalarla hisselerini elinden almaya çalışmasıyla geçiyo ilk başta fikir iyiydi ama senaryo tıkandı hep kendini tekrar etmeye başladı senaryo klişe klişe seyirciyi sinir eden olaylar metenin kızlardan yana şansı olmaması ve gereksiz yere drama ajitasyon sürdü kenan hep 4 ayak üzerine düştü falan yan 2.sezon saçmalamın dönüm noktasıydı 3.sezon ise cemilenin yeni birine aşık olması ve adamın geçmişindeki belalı karakterin arife acı çektirmek için cemile ve ailesine çektirdiği eziyetleri ve 12 eylül darbesini ele alır ve olay yok artık denilecek kadar saçma bir noktaya girer reyting düşer saçma olaylar olur ve haziranda bitirilme kararı alır fakat onca olaya onca kurguya rağmen osmanın ve ailelerin gelecekteki hali gösterilmez yani kısacası hiçkimsenin şimdiki halini göremedik osmanın şimdiki hali sadece arkadan gözüküyor
  • İlk sezon çok iyiydi 2. sezonu da izledim ama ilk sezonki tat yoktu. Ali Kaptan ölünce tamamen bıraktım zaten.
  • Bu dizinin yonetmeninde sorun varHangi dizide olsa dram dizisi oluyor pembe diziye donuyor o

• Final dizisini ben olsam 10 dakikada toplardim gerisi gereksiz yama

• final iyiydi bence

• quote:

Orijinalden alıntı: Darkdexterness

ikinci sezon balıkçının babasının başka bir kadından yapığı çocuğu ( kenan ) yıllar önce olayı kapatmak için aileden dışlanmış maddi destek verilmemiş olan adam karcının hisselerini ele geçirmek için geliyo tabi balıkçı öldüğü için miras cemileye kalıyo ve kenanda türlü entirkalarla hisselerini elinden almaya çalışmasıyla geçiyo ilk başta fikir iyiydi ama senaryo tıkandı hep kendini tekrar etmeye başladı senaryo klişe klişe seyirciyi sinir eden olaylar metenin kızlardan yana şansı olmaması ve gereksiz yere drama ajitasyon sürdü kenan hep 4 ayak üzerine düştü falan yan 2.sezon saçmalamın dönüm noktasıydı 3.sezon ise cemilenin yeni birine aşık olması ve adamın geçmişindeki belalı karakterin arife acı çektirmek için cemile ve ailesine çektirdiği eziyetleri ve 12 eylül darbesini ele alır ve olay yok artık denilecek kadar saçma bir noktaya girer reyting düşer saçma olaylar olur ve haziranda bitirilme kararı alır fakat onca olaya onca kurguya rağmen osmanın ve ailelerin gelecekteki hali gösterilmez yani kısacası hiçkimsenin şimdiki halini göremedik osmanın şimdiki hali sadece arkadan gözüküyor

iyi özet geçmişsin ama biz osman seri katil oldumu diye merak ederken. mete ne olacak derken. diziyi türk dizisi yapmışlar.
  • eltürco kullanıcısına yanıt
    kesinlikle öyle şahsen ilk sezon ailenin üzerinde gelişen olaylar sonucu ilginç değişimlerini etkilerini izliyorduk ve merakla bekliyorduk kime neler olacak dye sıradan bir dizi değildi ama sonradan efsane olacak diziyi mahvettiler klasik bayık anane dizisi oldu açık ve net
  • 1 sezon en iyisiydi. 2 sezonda guzeldi

• 1.sezon bombaydi sezon finali cok duyguluydu

• bunlar 1. sezonda o yeni evlerine(şu ali kaptanın şehrin dışındaki harabe evi, sonradan düzeltip sürekli oturdukları ev) gitmek için bilmem kaç saat yürüdüler, hatta ilk gösterdiklerinde gözümüzün içine soktular evin uzak olduğunu ama sonraki bölümlerde adamlar yürüyerek 2 dk. varır oldular o eve aklımda kalmış yazayım dedim
  • sevmediğim bir dizi ama veda bölümünü seyrettim özenerek yapmışlar en azından çok beğendim
  • Mete ve İnci hoca zamanları ne güzel bir diziydi ilk sezonu gerçekten bambaşkaydı.

• 
Sayfa: önceki 205206207208209
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.