Şimdi Ara

Öyle Bir Geçer Zaman Ki | Kanal D (208. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.177
Cevap
2
Favori
122.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 205206207208209
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Straight X Edge

Tek izlediğim Türk dizisi. Osman'ı yavaş yavaş gösterdiklerinde anlamalıydım bu sezon son sezon olacağını. Bu arada 4. Sezon şuan ki sezon değil mi?

3.sezon şuanda bu sezonda biticek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mete atarlı liseliyken izlerdim.
  • Ali kaptan, balıkci falsn cok iyiydi eskiden simdi denkgelirse bakiyorum.

• ilk sezon güzeldi ikinci sezonun ortalarında bıraktım izlemeyi saçmaladılar artık

• Eskiden izletiyordu kendini. Fakat şimdi yanlı bir dizi olduğunu gösterdi artık izlemiyorum.
  • Haftayabitiyor izlemiyorum diyenler kurtuluyoruz bu diziden de

• Umarım güzel bir final olur. 3. sezonda asıl izlemeye başlamıştım, çok güzel bir dizi.

• Sonlara dogru pek bakmamistim
    Sonunda tugrul gitti

Ali kaptandan sonra bozuldu

• Ağacın üstünde çocukların söylediği Mustafa bizim için çok değerli onu sana yedirmeyiz repliği çok iyiydi
  • "her son yeni bir başlangıçtır"

bunlar diziyi bitirmedi herhal

yok hakikaten bittiyse ben pek beğenmedim sonunu, keşke geçmişten günümüzede bağlansaydılar, kime ne oldu, kim ne etti vs.
  • Bu dizi de bitti. Ali Kaptan'dan sonra pek izleyesim gelmiyordu fakat diğer karakterlerin akıbeti ne olacak diye denk geldi mi izliyordum. Sevmiştim tüm oyuncuları.
  • Tuğrul'un ölmesine baya üzüldümGenelde kötü karakterleri severimde ben
  • Ya ne diziydi ya !Efsane başlayan bir dizi bu şekilde son uldu hayatımın dayağını yemiş durumundayım ben böyle bir aptallık böyle mundarlık görmedim!

Ya bi dizi bu kadar mı kötü bitirilir ? İlk sezonun o gerçekçiliği , türk gelenklerine ve yapısına uygun o efsane bölümler olay örgüsü kurgusu draması kalitesiyle bayıla bayıla izlediğim ilk türk drama dizisiydi bayıcılıktan uzak meraklandırıcı heyecanlı ağzımızı açık bırakan , akarsu ailesini kendimizden biri olarak hissettiğimiz o aile o kadar gerçekçiydi ki ve olaylar o kadar uç ve o kadar gerçekti ki kaliteyi hissttirirdi sonraki sezonlarda bir o kadar seyirciye sövmekten beter edecek şekilde bölümler geldi absürd olaylar vakit doldurmak için yaızlan senaryolar saçma sapan aşırı saçma olaylar ve en sonda ise o kadar uyduruk senaryolar var dı ki ilk sezonu yazan adamla bu sezonu yazan adam aynı olmasına rağmen inananmıyordum o kadar açık ve net 3.sezonun başlangıcı final bölümüyle birlikte o kadar anlamsızdı ki olaylar hiçbir noktaya varmadı açık bitti bile diyebilirim 60lı yıllardan günümüze uzanan bu haikyede aileye noldu neler yaşadı sonları nasıl oldu şu an ne yapıyorlar 2013 e nasıl bağlandı hiçbiri gösterilmedi ne yani soner evlenince dizi bitti mi ? Yapmayın ! o 2013 yeki senarist adamında bi espirisi olmadı resmen ilk sezon kalitesinde devam edebilseydi dizi türk dizi tarihinde efsane olan tek türk dizisi olacaktı bari saygınız olsaydı be senaristler finalde bari şu 2013 olayını bağlayabilseydiniz meteye berrine arife cemileye neler oldu neler yaşadı bi gösterseydiniz son bölümü o kadar dandik çektiniz ki geçmişi gösteren sahneler bile duygulandırmaya yetmedi biraz gerçekçilik umarım bir daha hiçbir projede yer almazsınız
  • Efsane dizi OBGZK da bitti vay be
  • bir dizi finali bu kadar mı saçma olur bu kadar mı saçma bitirilir. izledik gördük. güya 60 lı yıllardan günümüze kadar gelişen olaylar anlatılacaktı dizide. bla bla bla...
  • Şu an dizi öyle bitti ki, gelecek sezon başlasalar kaldıkları yerden devam edip, güzelce anlatabilirler her şeyi Açık kapı şeklinde bitti, tuhaf
  • aslında ilk sezon finali tam anlamıyla final gibiydi
    aklımda hic soruişareti kalmadıydı şahsen...
    orda bitseydi daha makbule gecerdi sanirim...
    zaten sonraki sezonlar ilksezonun yanına bile yaklaşamadı zaten...
    bu fnal cok garip anlamsız boş bi final oldu da hiç şaşırmadım aslında ben buna şahsen :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkdexterness

Ya ne diziydi ya !Efsane başlayan bir dizi bu şekilde son uldu hayatımın dayağını yemiş durumundayım ben böyle bir aptallık böyle mundarlık görmedim!

Ya bi dizi bu kadar mı kötü bitirilir ? İlk sezonun o gerçekçiliği , türk gelenklerine ve yapısına uygun o efsane bölümler olay örgüsü kurgusu draması kalitesiyle bayıla bayıla izlediğim ilk türk drama dizisiydi bayıcılıktan uzak meraklandırıcı heyecanlı ağzımızı açık bırakan , akarsu ailesini kendimizden biri olarak hissettiğimiz o aile o kadar gerçekçiydi ki ve olaylar o kadar uç ve o kadar gerçekti ki kaliteyi hissttirirdi sonraki sezonlarda bir o kadar seyirciye sövmekten beter edecek şekilde bölümler geldi absürd olaylar vakit doldurmak için yaızlan senaryolar saçma sapan aşırı saçma olaylar ve en sonda ise o kadar uyduruk senaryolar var dı ki ilk sezonu yazan adamla bu sezonu yazan adam aynı olmasına rağmen inananmıyordum o kadar açık ve net 3.sezonun başlangıcı final bölümüyle birlikte o kadar anlamsızdı ki olaylar hiçbir noktaya varmadı açık bitti bile diyebilirim 60lı yıllardan günümüze uzanan bu haikyede aileye noldu neler yaşadı sonları nasıl oldu şu an ne yapıyorlar 2013 e nasıl bağlandı hiçbiri gösterilmedi ne yani soner evlenince dizi bitti mi ? Yapmayın ! o 2013 yeki senarist adamında bi espirisi olmadı resmen ilk sezon kalitesinde devam edebilseydi dizi türk dizi tarihinde efsane olan tek türk dizisi olacaktı bari saygınız olsaydı be senaristler finalde bari şu 2013 olayını bağlayabilseydiniz meteye berrine arife cemileye neler oldu neler yaşadı bi gösterseydiniz son bölümü o kadar dandik çektiniz ki geçmişi gösteren sahneler bile duygulandırmaya yetmedi biraz gerçekçilik umarım bir daha hiçbir projede yer almazsınız

Ne desen haklısın. Şahsen ilk iki sezon boyunca "Bu dizi gelmiş geçmiş en iyi Türk dizisidir" dediğim dizi, 3. sezonun 2. bölümünden itibaren hikayesi berbat olmaya başladı. Zamanında heyecanla beklediğim, tüm dikkatimi verdiğim diziyi artık ilerleterek izliyordum zaten. Dizinin rayting oranının neredeyse yarısı kadar düşmesine hak veriyorum. Final bölümünü de 40-45 dakika da bitirdim. Oldukça kötüydü. Böyle bir dizinin bu kadar kötü bir sezon ve böyle vasat bir final yaptığını gördüğüm için üzgünüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KanYeE -- 19 Haziran 2013; 4:34:20 >
  • Bazi dizilerde son sahnede set ekibini gostermeleri guzel olabiliyor ama bu dizide cok sacma kalmisSet ekibinin gorunmesi disinda zaman doldursun diye yapilan finalFinal diye huzunlu sahne yazmamislar

• quote:

Orijinalden alıntı: rainbow05

Bazi dizilerde son sahnede set ekibini gostermeleri guzel olabiliyor ama bu dizide cok sacma kalmisSet ekibinin gorunmesi disinda zaman doldursun diye yapilan finalFinal diye huzunlu sahne yazmamislar

Hocam böyle final olmaz en amatör diziler bile çok iyi final yapar bu nedir allah aşkına. üstteki arkadaşında dediği gibi resmen açık kapı bıraktılar. Şimdi devam etseler kalan yerden çok iyi senaryolar yine hazırlanır. 3 yıldır en iyi dizi olarak adlandırılan bir dizi ve amatörce bir final. Resmen şoktadır izleyiciler.
  • 
Sayfa: önceki 205206207208209
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.