Şimdi Ara

Öyle Bir Geçer Zaman Ki | Kanal D (200. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.177
Cevap
2
Favori
122.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 198199200201202
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sulu şaka

quote:

Orijinalden alıntı: NH_RAN

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Revoltant

Necati ile Mete noldu ?

Necati ünlü oldu plak çıkarmış,mete de müziği falan bırakıp kendine plak dükkanı acti(açmış)..ama daha ayrıntılı bilgi istiyorsanız bilemem :)

şu necatinin plaktaki tip neydi öyle yahu koptum resmen gazinocular krali gibi

Aynen ilk zaten adam necati muzdarip'in 45'ligi geldi mi deyince anlayamadim resmi görünce dank etti yarıldım yaaa :D

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Revoltant

Necati ile Mete noldu ?

Necati ünlü oldu plak çıkarmış,mete de müziği falan bırakıp kendine plak dükkanı acti(açmış)..ama daha ayrıntılı bilgi istiyorsanız bilemem :)

şu necatinin plaktaki tip neydi öyle yahu koptum resmen gazinocular krali gibi

Aynen ilk zaten adam necati muzdarip'in 45'ligi geldi mi deyince anlayamadim resmi görünce dank etti yarıldım yaaa :D

Cok cektim nazlı yar senin elinden ! Bu da ayri bir dramatiklik :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonunda kazanan Necati olmuş vay be
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR

Sonunda kazanan Necati olmuş vay be

meteye yazık olmus

• Mete'yi biraz abartmislar gibi geldi bir cok kisinin ortak yorumuda böyle. ama şu diziye yeni giren aylin in kizi cok tatli :)
  • quote:

Mete'yi biraz abartmislar gibi geldi bir cok kisinin ortak yorumuda böyle. ama şu diziye yeni giren aylin in kizi cok tatli :)

Mete fazla yikik :) osman'i olaylardan uzak tutacak sanirim misyonu ona dönmüş :) eveeeet deniz yıldız yerim ben onu iste önceki yorumlarımda da onu demistim :) o nasil rol yapmaktır öylee ! :)

• olaylar yaklaşık 10 yıl sonrasından devam ediyor anladığımız kadarıyla. En bariz örnek zehra ve osman. Fakat zaman aralığına sığmayan tek şey aylin'in kızı. sonuçta aylin hamileyken zehra 1 yaşında yoktu. Şimdi bakıyosunki zehra 10lu yaşlarda deniz 5 belki 6.. yahu bunu hiç mi fark etmediler çok saçma bir durum bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: grimser

olaylar yaklaşık 10 yıl sonrasından devam ediyor anladığımız kadarıyla. En bariz örnek zehra ve osman. Fakat zaman aralığına sığmayan tek şey aylin'in kızı. sonuçta aylin hamileyken zehra 1 yaşında yoktu. Şimdi bakıyosunki zehra 10lu yaşlarda deniz 5 belki 6.. yahu bunu hiç mi fark etmediler çok saçma bir durum bu.

Fatmagülün Suçu Ne dizisinde de Mustafa, Fatmagül 11 yaşındayken aşık olmuştu
  • Berrin'in kizi hakan'i tanıyor diye biliyordum netlesemedim o konuda

• quote:

Berrin'in kizi hakan'i tanıyor diye biliyordum netlesemedim o konuda

Mac başlayınca değiştirdim kanalı sonra izlerim

Aynen üzüldüm adam kendi babasını vurdu tanistirmamislar bile

Ahmet le berrin o kurtardı Motorla

• quote:

Orijinalden alıntı: thecaliph16

quote:

Berrin'in kizi hakan'i tanıyor diye biliyordum netlesemedim o konuda

Mac başlayınca değiştirdim kanalı sonra izlerim

Aynen üzüldüm adam kendi babasını vurdu tanistirmamislar bile

Ahmet le berrin o kurtardı Motorla

Hakanin hapiste oldugu bir sahnede sanki berrin dedi zehrayi sana getireyim mi diye ama demek ki hic görmemiş cok ilginc yani berrin cok katı duruyor

• Mete'de Osman'in asik oldugu kiza yakinlik duymaya basladi bakalim neler olacak.
  • quote:

Mete'de Osman'in asik oldugu kiza yakinlik duymaya basladi bakalim neler olacak.

Kızışıcak ortalık cunku karşılıklı ask olacak mete'nin ki :( Ayça miydi o kizi ben aylin'in okul yıllarına benzettim esasinda mete birden ondan vuruldu gibi gibi ama bu benim düşüncem yani alakası yok :)

• Mete'nin daha önce sevdiği 2 kişi ölmüştü yanlış hatırlamıyorsam, şimdide Osman'la aynı kişiyi seviyorlar, Osman'ın sevdiğini öğrenince bence ona bırakır
    Mete'de neye elini atsa kurutuyor ya
  • bu mete ne iş yapıyo ben hala çözemedim bi ara şarkıcıydı da şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Missing

bu mete ne iş yapıyo ben hala çözemedim bi ara şarkıcıydı da şimdi

Kaset plak dükkanı işletiyor Seksenler dizisindeki Ergün Plak gibi
  • Çelebi plakçisi :)
  • Olan osmana oldu hakana da ayri üzüldüm :O

• osman ilerleyen bölümlerde hapse girecek ve işkence yapacaklar buna böyle bir senaryo yapabilirler (hadi bakalım ağlamaya devam )
  • quote:

Orijinalden alıntı: nomos

osman ilerleyen bölümlerde hapse girecek ve işkence yapacaklar buna böyle bir senaryo yapabilirler (hadi bakalım ağlamaya devam )

Dizide henüz 80 li yillar tam olarak anlatilmiyor. Daha dogrusu 80li yillarin calkantili günleri diziye pek fazla yansimiyor.
  • 
Sayfa: önceki 198199200201202
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.