Şimdi Ara

Öyle Bir Geçer Zaman Ki | Kanal D (204. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
4.177
Cevap
2
Favori
122.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 202203204205206
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mctkynrcomer

quote:

Orijinalden alıntı: the right hand of evil

Bu dizi de iyice saçmaladı.Geçen sezon zirvede bitireceklerdi.Uzattılar şimdi rezil etmişler.Zirvede bitirmek varken yerlerde sürünüp bitirecekler.

Dizinin devam etme sebebinini söyleyeyim sana

http://www.egitimsistem.com/sbt-reyting-sonuclari-135sf.htm

Ev hanımlarının izlemediği bir şey yok ki.Her saçmalığa bakıyorlar.Daha doğrusu tüm kadınlar, ev hanımlarıyla sınırlamayayım sadece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bosnian90

quote:

Orijinalden alıntı: sakiriye

arkadaslar cok onemli bi sorum var. son bolum sonerle suleymanin oturma odasinda konusurken arka fonda calan muzik neydi? sozsuz bir muzik bunu bulmam lazim. ayni zamanda sairle osmanin annesi benzincideyken de calmisti bu muzik. bulan alinti yaparak cevaplasin. yada pm atsin bana

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=33DkuA2EoYc#! 1:23:24 te çalan müziği diyorsun bende onu arıyorum

hocam bulursan beni de bilgilendirirmisin ?
  • bu sezon bitecek zaten
  • http://www.diziizle.net/index.php?kategori=Dizi&part1=129973&pl=1 1:23:10 da başlayan müziği bulabilecek var mı?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Bosnian90

quote:

arkadaslar cok onemli bi sorum var. son bolum sonerle suleymanin oturma odasinda konusurken arka fonda calan muzik neydi? sozsuz bir muzik bunu bulmam lazim. ayni zamanda sairle osmanin annesi benzincideyken de calmisti bu muzik. bulan alinti yaparak cevaplasin. yada pm atsin bana

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=33DkuA2EoYc#! 1:23:24 te çalan müziği diyorsun bende onu arıyorum

hocam bulursan beni de bilgilendirirmisin ?

bende bulmaya çalışıyorum ama zor gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu bölüm nası l olacak bakalım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu fon müziğini bulacak yok mu 98. bölüm başındada çaldı sonerle bahar sahnesinde
  • quote:

Bu dizi de iyice saçmaladı.Geçen sezon zirvede bitireceklerdi.Uzattılar şimdi rezil etmişler.Zirvede bitirmek varken yerlerde sürünüp bitirecekler.

Ben geçen sezon bıraktım diziyi. Erkan Petekkaya ile birlikte yani. Bu sezon hiçbir bölümünü izlemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elzemsin

quote:

Ben geçen sezon bıraktım diziyi. Erkan Petekkaya ile birlikte yani. Bu sezon hiçbir bölümünü izlemedim.

Ben de geçen sezondan beri izlemiyorum.Biraz bakayım dedim Osman'ın büyümüş suratsız haline tahammül edemedim.

Fragmanlarından gördüğüm kadarıyla pembe dizileri bile geçmiş zaten.Kim kimle belli değil.Ayrılanlar dost kalıyor tekrar kavuşuyor falan.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: elzemsin

quote:

Ben de geçen sezondan beri izlemiyorum.Biraz bakayım dedim Osman'ın büyümüş suratsız haline tahammül edemedim.

Fragmanlarından gördüğüm kadarıyla pembe dizileri bile geçmiş zaten.Kim kimle belli değil.Ayrılanlar dost kalıyor tekrar kavuşuyor falan.

izleyici oranı yüzde 60azaldı

• geldi yine

• Şu yeni adamı çok sevmeye başladım.İsmi ne demiştiniz :/ turuncu bıyık var ya
  • Neler olacak ki acaba :))

• iyice malabagladı dizi

• Filizde sinsi caroline :@

• dünkü bölüm belki de en sıkıcı en uyuşuk bölümdü
    o değilde tuğrulu oynayan adam hep komedi oynuyodu garip geldi bunda görünce
    cennet mahallesindeki haline bak bide burdaki haline bak
    taban tabana zıt çok acayip yav :D
  • nasıl ilo almıs adam bambaşka olmus

• ben akşamları yaşadığım can sıkıntısını gidermek amacıyla dizi izlemeye karar verdim. ama hangi dizileri izliyim bilemedim. şöyle sıfırdan başlayan bir dizi olsaydı iyi olurdu ama ne yazık ki konuya ortadan dalmak zorunda kalacağım. işler güçlere ve karadayıya başladım. öyle bir geçer zaman ki nasıl bir dizidir? diziyi takip eden fanatikler en çok neyini seviyorlar bu dizinin bilgilendirirseniz çok sevinirim. teşekkürler şimdiden...
  • Dizi berbat..
    İlk bölümler güzeldi ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abdurrahim48

ben akşamları yaşadığım can sıkıntısını gidermek amacıyla dizi izlemeye karar verdim. ama hangi dizileri izliyim bilemedim. şöyle sıfırdan başlayan bir dizi olsaydı iyi olurdu ama ne yazık ki konuya ortadan dalmak zorunda kalacağım. işler güçlere ve karadayıya başladım. öyle bir geçer zaman ki nasıl bir dizidir? diziyi takip eden fanatikler en çok neyini seviyorlar bu dizinin bilgilendirirseniz çok sevinirim. teşekkürler şimdiden...

Kesinlikle Kuzey güney. İnternette bütün bölümleri var.
  • 
Sayfa: önceki 202203204205206
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.