Şimdi Ara

öylesine aramıştım...! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bana kalırsa sen ona aslında sevgiliden öte dost olabileceğini göster daha sonra o zaten senin sevgili yönünü keşfeder kızları etkileyen başka bi durum da bu zaten kankacılık onunla aslında her sevgiyi paylaşabileceğini göster ki o da seni her yönünle tanısın

bu arada kusura bakma geç cvp verdim
  • ya tabiki bu söylediklerin herkes için geçerli değil ama bana bunun tam tersi oldu yahu...ben söyledikten sonra hatun iyi karşıladı sonra "bilmem" falan dedi, 2 gün sonrada cevap "maalesef..."...

quote:

Orjinalden alıntı: whisper34

BEN BAYAN OLARAK SANA BİR İPUCU VEREBİLİRİM

BAYANLAR BİR TEKLİF ALINCA ÖNCE ŞİDDETLE REDDEDER EVE GİDER YALNIZ KALIR DÜŞÜNÜR BEN NE BÜYÜK BİR APTALIM ASLINDA GÖZLERİ DE HOŞTU BOYU DA KISA SAYILMAZ SAÇLARI PEK DE HOŞ OLMUŞ VS. VS. SONRASINDA TEKLİFE GERİ DÖNME ÇABASINA GİRER YA ERKEĞİ ARAR RÜYAMDA GÖRDÜM SENİ AKLIMA GELDİN DER YADA ÖZELDEN ÇAĞRI GELDİ SEN MİYDİN DERLER SONRASINDA MUHABBET BAŞLAR KIZA DANK EDER O BİR ANLIK BİR BOŞLUKTU ASLINDA GÖZLERİ DE O KADAR GÜZEL DEĞİL YANIMDA DURUYOR AMA SANKİ BİRAZ DAHA UZUN OLSAYDI V.S.V.S.V.S.

BU GENEL KIZ TÜRLERİDİR ARADA Bİ BENDE DE OLUR BANA

FAZLA GÜVENMEYİN KIZLARA KIZLARIN KAFASI HEP KARIŞIKTIR ÇELİŞKİLİDİR EMİN OLDUĞU ZAMANI DEĞERLENDİRMENİZ GEREKİR ...

• quote:

Orjinalden alıntı: whisper34

bana kalırsa sen ona aslında sevgiliden öte dost olabileceğini göster daha sonra o zaten senin sevgili yönünü keşfeder kızları etkileyen başka bi durum da bu zaten kankacılık onunla aslında her sevgiyi paylaşabileceğini göster ki o da seni her yönünle tanısın

bu arada kusura bakma geç cvp verdim

Yanlış kızlar biriyle kanka veya arkadaş olduktan sonra hayatta farklı duygular beslemezler.
    Zaten bu şekilde olayı sevgili olmaya getirmen zor olur.
    Bu şekilde arkadaşlığa devam ettikten sonra kızın kolunda başka birini görürsen inanılmaz kötü hissedersin kendini.

• bitti arkadaşlar tamamadır kendinizi daha fazla yormayın. hepinize çok teşekkür ederim...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.