Şimdi Ara

öylesine aramıştım...!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sizinle beraber olmayı reddeden arkadaşınız sizi herhangi bir saatte telefonunuzu çaldırıyor. sorduğunuzda hiiç öylesine çaldırdım cevabını alıyorsunuz... bu durumda ne düşnürsünüz...?

• Ne düşüncez. Dönmek istediğini düşünürüm.
  • bu arkadaş kız ise oyun oynadığını , erkek ise pişman olduğunu düşünürüm.
  • çaldıran kızzz
  • Kızın seni redetmesi için oynadığı 2. oyun derim.
    Şuna biraz daha umut vereyimde biraz daha yakınlaşsın bana bu arada bende ego'mu tazelemiş olurum mantığı ilede açıklanabilir.
  • o zaman 1.seçenek (ismine ve imzana dikkat etmemiştimde)

quote:

Orjinalden alıntı: Lo@ding

çaldıran kızzz
  • benim gibi sakın o kızın peşinden tekrar gitme sadece herkese rezil olursun ben aynı hataya 7 kez düştüm

biraz fazla oldu galiba 3 kez dorusu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    O kız benim son şansımdı
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • http://forum.donanimhaber.com/m_3883025/mpage_1/key_/tm.htm

arkadaşlar ayrıca ciddi cevaplar verirseniz beni dahada sevindirrisiniz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: mika_hakinen

Kızın seni redetmesi için oynadığı 2. oyun derim.
    Şuna biraz daha umut vereyimde biraz daha yakınlaşsın bana bu arada bende ego'mu tazelemiş olurum mantığı ilede açıklanabilir.

oyun oynayacağını zannetmiyorum.
  • CANIM KARDESIM BUNUN ORNEKLERINI O KADAR COK GORDUM KI
    BAK BENCE OLAY SU
    KIZIN CANI SIKILDI SENINDE ONUNLA TEKRARDAN ILGILENECEGINI BILIYOR.BU YUZDEN YAPTI.YARIN ARA BELKI TELEFONU BILE ACMAZ.CANI SIKILMIS, CEVERESINDE KIMSE YOKTUR ŞİMDİLİK. SANA DONMUSTUR YINE.OYUNUNA ALET OLMA BENCE.TERS YAP.OLUMLU BIR SEY OLURSA NE MUTLU, OLMAZSADA EN AZINDAN SENIN BOYLE CANI SIKILDIKCA RAHATSIZ ETMEZ.TABI YINE SENIN FIKRIN
  • Ayınısı başıma geldi

Geldi ilk o benden hoşlanır gibi yaptı oyun yaptı sonra tabi erkek adamız ya söledik içimizden geçenleri
    olmaz falan dedi

Derken aynı olay ,ard arda 4-5 gece saat 1 lerde 2 lerde sürekli çaldırdı çaldırdı çaldırdı

Amaç tamamen oyun oynamaktı yani benim karşı karşıya kaldğım hatun böyle bir piskopattıı

Bence tepki verme derim bekleki o senin peşine düşsün

Hem atalarımız yok yere dememişler KAÇAN KOVALANIR DİYE
  • o oyunu bende yedim arkadaşlar :) hehe demek tek ben değilmişim bu tür şeyler yaşayan.. sabahın körüne kadar çaldırmıştı beni... bir kızı kendine aşık etmek istiyosan onun huyuna gitmeyeceksin, o ne istiyosa tersini yapacaksın (Hayvanlık şeklinde değil) (Hayranlık şeklinde)

bana oyun sökmez demek çok önemli senden iyisinimi bulacak kızlar böyle yaratıklar olgun kadını hiçbişeye değişmem ne istediğini bilen kadınlara bu yüzden hayranım eyvallah..

ama artık telefonumu çaldıran kız oyuna getirecem modunda olsa bile yazık eder gençliğine :) bilmem anlatabiliyormuyum.. herkesin toy zamanları olmuştur..

Bırak kız yesin kafayı gelme oyuna rahat takıl dominant ol ooooh osur osur fıs gelir tırıs gider :)
  • amaç kafanı karıştırmak,hanı unutursun falan yenıden hatırla dıyedır...
    ne ıstedıgını bılmeyen ınsanların kız yada erkek yaptıkları artık bı klasık olmus seydır bu...
    ya da cok duzgun bı kızsa bosluguna gelmıstır,bı daha yapmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: aslıyucel

amaç kafanı karıştırmak,hanı unutursun falan yenıden hatırla dıyedır...
    ne ıstedıgını bılmeyen ınsanların kız yada erkek yaptıkları artık bı klasık olmus seydır bu...
    ya da cok duzgun bı kızsa bosluguna gelmıstır,bı daha yapmaz

yaptı ertesi gün gene aradı. ben aradım iyice konuştuk. öylesine ama. havdan sudan. hiç açmadım bu konuları...kafam çook karışık çook ne yapmaya çalışıyor bilmiyorum...
  • aynı olay banada oldu ayrıldıgım kız cagrı atmıştı bende attım tabi sonra diyo pardon yaa yanlıslıkla attım iyi dedim olsun fln arkasından bi msj daha geldi biliyorum cok yüzsüzüm ama konusalım fln kızlar böyle işte
  • işte bingo kafanı karıştırmak ıstemıs basarmıs.. eger basardıgını hıssederse yıne keser aramayı.. budur arkadasım guclu ol,sezdırme benle cok oynandı yanı aklımla oynadı bılırım,dıkkat et bunun kızı erkegı yok insanlık ve vicdan meselesı..
  • ya oyun yapacağını felan zannetmiyorumm...çok samimi birisi
  • quote:

Orjinalden alıntı: ErrayN

kızlar böyle işte

ye katılmıyorum yazdıgım gıbı ınsanlık meselesı,ama kızlarda daha cok olabılır bazen

ayrıca cok samımı bırısı kı onceden reddetmıs senı sana dogru gelmek nıyetınde olmadıkca aklını karıstırıp umut vermekten cekınır
    sen daha ıyı tanırsın ama yıne de dıkkat et.. kararlıysan ve hassas dıılsen zaten uzemez senı..

• BEN BAYAN OLARAK SANA BİR İPUCU VEREBİLİRİM

BAYANLAR BİR TEKLİF ALINCA ÖNCE ŞİDDETLE REDDEDER EVE GİDER YALNIZ KALIR DÜŞÜNÜR BEN NE BÜYÜK BİR APTALIM ASLINDA GÖZLERİ DE HOŞTU BOYU DA KISA SAYILMAZ SAÇLARI PEK DE HOŞ OLMUŞ VS. VS. SONRASINDA TEKLİFE GERİ DÖNME ÇABASINA GİRER YA ERKEĞİ ARAR RÜYAMDA GÖRDÜM SENİ AKLIMA GELDİN DER YADA ÖZELDEN ÇAĞRI GELDİ SEN MİYDİN DERLER SONRASINDA MUHABBET BAŞLAR KIZA DANK EDER O BİR ANLIK BİR BOŞLUKTU ASLINDA GÖZLERİ DE O KADAR GÜZEL DEĞİL YANIMDA DURUYOR AMA SANKİ BİRAZ DAHA UZUN OLSAYDI V.S.V.S.V.S.

BU GENEL KIZ TÜRLERİDİR ARADA Bİ BENDE DE OLUR BANA

FAZLA GÜVENMEYİN KIZLARA KIZLARIN KAFASI HEP KARIŞIKTIR ÇELİŞKİLİDİR EMİN OLDUĞU ZAMANI DEĞERLENDİRMENİZ GEREKİR ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: whisper34

BEN BAYAN OLARAK SANA BİR İPUCU VEREBİLİRİM

BAYANLAR BİR TEKLİF ALINCA ÖNCE ŞİDDETLE REDDEDER EVE GİDER YALNIZ KALIR DÜŞÜNÜR BEN NE BÜYÜK BİR APTALIM ASLINDA GÖZLERİ DE HOŞTU BOYU DA KISA SAYILMAZ SAÇLARI PEK DE HOŞ OLMUŞ VS. VS. SONRASINDA TEKLİFE GERİ DÖNME ÇABASINA GİRER YA ERKEĞİ ARAR RÜYAMDA GÖRDÜM SENİ AKLIMA GELDİN DER YADA ÖZELDEN ÇAĞRI GELDİ SEN MİYDİN DERLER SONRASINDA MUHABBET BAŞLAR KIZA DANK EDER O BİR ANLIK BİR BOŞLUKTU ASLINDA GÖZLERİ DE O KADAR GÜZEL DEĞİL YANIMDA DURUYOR AMA SANKİ BİRAZ DAHA UZUN OLSAYDI V.S.V.S.V.S.

BU GENEL KIZ TÜRLERİDİR ARADA Bİ BENDE DE OLUR BANA

FAZLA GÜVENMEYİN KIZLARA KIZLARIN KAFASI HEP KARIŞIKTIR ÇELİŞKİLİDİR EMİN OLDUĞU ZAMANI DEĞERLENDİRMENİZ GEREKİR ...

peki naapıyım arkadaşım... bi daha bu konuyu açarsan küserim demişti. o da beni çok samimi buluyor... bi arkadaş olarak(arkadaş olarak mı yoksa..? işte bunu bi öğrenebilsem olay çözülecek de)...2 gündür düşünüyorum da herşeyi göze alıp iyice açılıyım diyorum... eğer gönlü varsa gerçekten geri döner ama yoksa temelli unutur beni. düşündüklerim doğrumu? deseki bi arkadaşım var yada hiç bir zaman böyle bişey olmaz dese tamam dicem çekip gidicem. ama şimdilik böyle bi ilişki yaşamak istemiyorum demişti...hee geçenlerde biri özelden çaldırmış bana sordu senmisin diye. yok dedim bende... ne dersin herşeyi göze alıp bütün yaşadıkalırmı anlatıyım mı bütün duygularımı yoksa biraz daha zaman geçirip ondan mı bi atakk bekliyim??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Loading -- 8 Eylül 2005, 20:32:50 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.