Şimdi Ara

181 Gürültü hattını kullanan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
5.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merak ediyorum eğer sonuç alan varsa bilelim.

www.csb.gov.tr
    Gürültü şikayetleri için Alo 181
    http://www.csb.gov.tr/projeler/alo181/index.php?Sayfa=haberdetay&Id=63191

Site ismi de manidar bu arada

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• ne için kullanacaksın.

• mabovski kullanıcısına yanıt
    Mesela komşu gürültüsü, yan bahçede it havlaması, düğün, inşaat sesi, işletme gürültüsü makina

• İt havlasa ne olacak ? Gelip kış kış mı yapacaklar ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cobalt_evan -- 27 Mayıs 2017; 9:52:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cobalt_evan kullanıcısına yanıt
    Yan bahcede küçük bı it var ne zaman havlasa dibindeki arabanın alarmı ötüyor her havlamasında üstelik. Her sabah böyle. Şimdi ya düşünüyorum da ya it gidecek ya da araba.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ficus

Yan bahcede küçük bı it var ne zaman havlasa dibindeki arabanın alarmı ötüyor her havlamasında üstelik. Her sabah böyle. Şimdi ya düşünüyorum da ya it gidecek ya da araba.

Öyle en ufak şeye alarm çalan arabalar hala var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: cobalt_evan

quote:

Orijinalden alıntı: Ficus

Öyle en ufak şeye alarm çalan arabalar hala var mı ?

Var ayarı onun öyle hep çalmıyor iki sn calip duruyor her havlamasında

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çok iyiymiş. Karşımızda oto yıkamacı var. Balkon kapısını açıyoruz bütün ses içeri giriyor. Balkon zaten dayanılmaz bir halde. Eminim şikayet etsek ölçüm yapılsa rahatsız edici derecede çıkar. Araçlar içerde yıkanıyor ama kapıyı kapatmak yok.

• hökümetimiz den once 1 olan pavyon birahane tekel bayii vs... 100 kat artti. parayi vere dudugu calar.

• Açmayın csb

• 2 gece once saat 00:00 da aradim. Alt kattakiler gurultu yapiyor diye . Ad soyad sehir aldi. Sonra bu kabahatler kanunua girdigi icin polisi aramalisiniz dedi. Bende eyv dedim kapattim. Sonra polisi aradim 15-20 dk sonra geldiler susturdular gittiler

• Yeni duydum saolun eyvAllah

• rorschach_ kullanıcısına yanıt
    Sikayetle kapatirlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

İt havlasa ne olacak ? Gelip kış kış mı yapacaklar ?

• Yanıbaşımızdaki boş depoya atölye açmışlardı.Önce uyardık ses konusunda ama pek dikkate almadılar.Şikayet etmiştik buraya.Adamlar bunlara haber vermiş denetime gelicez diye.Denetimden sonra atölyedeki eski makineleri değiştirmişlerdi.Bir nevi işe yarıyor.

• Bizim de üst kattaki şerefsiz komşunun bebeleri ordan oraya koşup başımızı siLkiyor . Artık bıktık 2 kere uyardık . Ya polisi arayacağım ya gidip geberteceğim . En temizi . İnsanda bir saygı olur . Biz aşağıdakiler rahatsız olmasın diye parmaklarımızın ucunda yürüyoruz milletin umrunda değil . Şaban ın filminde vardı ya yularda halay çekiyorlardı aynen öyle işte . Sonra birşey yapsan sen suçlusun . Yohhhh yaaa .

• mesafe4272 kullanıcısına yanıt
    Benimde yan komşu öyle. Bunlarda yok köpek havladı diye dert yanıyorlar.

En kötüsü velet sesi.

• quote:

Orijinalden alıntı: turbolinea

quote:

İt havlasa ne olacak ? Gelip kış kış mı yapacaklar ?

181 e şikayet ettim turbo önüne geleni öpüyorsun diye

• 5237 sayılı Türk Ceza Kanunu’nun gürültüye sebep olma başlıklı 183 üncü maddesi ile; ilgili kanunlarla belirlenen yükümlülüklere aykırı olarak, başka bir kimsenin sağlığının zarar görmesine yol açacak şekilde gürültüye sebep olan kişinin iki aydan iki yıla kadar hapis veya adli para cezası ile cezalandırılacağı,

2559 Sayılı Polis Vazife ve Salahiyet Kanunu’nun 14 üncü maddesinde,şehir ve kasabalarda gerek mesken içinde ve gerek dışında saat 24:00’ ten sonra her ne suretle olursa olsun civar halkının rahat ve huzurunu bozacak surette gürültü yapanların polisçe men olunacağı, bu yasağı dinlemeyenler hakkında Ceza Kanunu’nun 546 ncı maddesine göre takibat yapılacağı,

2803 Sayılı Jandarma Teşkilat Görev ve Yetkileri Kanunu’na istinaden çıkarılan 17/12/1983 tarihli ve 18254 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren Jandarma Teşkilatı Görev ve Yetkileri Yönetmeliği’nin 62 nci maddesi gereği; Jandarmanın görev ve sorumluluk alanı içindeki şehir ve kasabalarda, saat 24:00`ten sonra herhangi bir şekilde çevre halkının rahat ve huzurunu bozacak tarzda gürültü edilmesinin yasak olduğu, bu yasağa aykırı olarak, konut içinde veya dışında gürültü edenlerin Jandarmaca emir verilerek gürültü etmekten yasaklanacağı,

5326 sayılı Kabahatler Kanunu’nun 36 ncı maddesi ile; başkalarının huzur ve sükununu bozacak şekilde gürültüye sebep olan kişiye veya işletme sahibi gerçek veya tüzel kişiye idarî para cezası verileceği, idarî para cezasına kolluk veya belediye zabıta görevlilerince karar verileceği,
    hükme bağlanmıştır.

54119 sayılı Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Genelgesihttps://www.csb.gov.tr/db/cygm/editordosya/GNG2011-11EglenceYerlGurultu.pdf

5237 sayılı Türk Ceza Kanunuhttp://www.mevzuat.gov.tr/MevzuatMetin/1.5.5237.pdf

2559 Sayılı Polis Vazife ve Salahiyet Kanunuhttp://www.mevzuat.gov.tr/MevzuatMetin/1.3.2559.doc

18254 sayılı Resmi Gazetehttp://www.resmigazete.gov.tr/arsiv/18254.pdf

Ben 181'i aradığımda telefon boş boş çalmıştı, açan olmamıştı. 181'den istediğiniz cevabı alamazsanız 155'i de deneyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrashBone -- 27 Mayıs 2017; 13:7:50 >

• Site ismi Efsane bu arada

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.