Şimdi Ara

Oynadigim en berbat nfs oyunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
1
Favori
2.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nfs oyunları benim için 12 yaş altı oyuncular içindir. hatta hiç uğraşmasınlar "Lego Nfs" adında yeni oyun çıkarsınlar daha çok satarlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: adanasporlu

quote:

Orijinalden alıntı: KRML_KNN

quote:

araç yenileme yerleri çok az o yüzden çok sayıda busted oluyoruz kaza yapmamak mümkün deil o hızla polislemi uğraşcan yarışdada 1.olcan sinir bozucu

aynen katiliyorum ve oyunda pause seceneginin olmamasi berbat

ben pause ilgili bişi demedim hocm busted yani yakalanma

yok oradini anladim) yani ondan ilave olarak soyluyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: ErrayN

nfs oyunları benim için 12 yaş altı oyuncular içindir. hatta hiç uğraşmasınlar "Lego Nfs" adında yeni oyun çıkarsınlar daha çok satarlar.

ama dusunmediginiz bir huau var ps4 icin tek yaris oyunu var oda bu baska secenek yok simdilik yoksa nfs hot pursuitden sonra asla ve asla nfs tercih etmezdim zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante

quote:

Orijinalden alıntı: Xbox One

Saydığın eksiler bu oyunun iyi olduğu gerçeğini değiştirmiyor OGZ den Göktuğ Yüksel gereken kararı vermiş.

Oynadigim en berbat nfs oyunu

Allahım çok şükür. Göktuğ Yüksel gereken kararı vermese ne yapardık, elalemin yüzüne nasıl bakardık...

Göktuğ Yüksel kim la

aynen oyun bana gore berbat ve bakiyorum bunu soyleyen tek ben degilim

• yarış oyunu yok doğru düzgün napalım nfs takılıyoz bizde
  • Arkadaş başlığı okuyorum da kendimi tutamadım pause yok internetsiz oyun açılmıyor 2 kişi oynuyamiyor kendimi tutamadim güldüm hangi kafası güzel bu oyunu yaptı Need Fot speed i bitirmek istiyorlar resmen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Saydığın eksiler bu oyunun iyi olduğu gerçeğini değiştirmiyor OGZ den Göktuğ Yüksel gereken kararı vermiş.

Allah razı olsun ya ben de oyunu hiç beğenmedim fakat Göktuğ Yüksel gereken kararı verdiğine göre rahatça oynayabilirim hatta huzur içinde ölebilirim.

Ne diyon olum sen Göktuğ Yüksel kim

• KRML_KNN kullanıcısına yanıt
    bölümsonu canavarında oyunun incelemesi var önce onu izlemeni tavsiye ederim. oyun internetsiz oynanabiliyor ayrıca internet üzerinden oynadığın için pause yapamıyorsun.internetsiz kendim oynıcam dersen pause yapabiliyorsun. Şahsi fikrim oyunun internet üzerinden açık bi dünyada oynanaması çok hoş. ama başka server a taşınma olayı gerçekten sinir bozucu. Ben genel olarak beğendim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante

quote:

Allahım çok şükür. Göktuğ Yüksel gereken kararı vermese ne yapardık, elalemin yüzüne nasıl bakardık...

Göktuğ Yüksel kim la

• İnternetsiz kullanamamanız oyunu ilginçmiş. Sanki Xbox-one gibi
  • Oyunu ps4 yarım saat kadar deneme fırsatı buldum oyun akıcı yağa gibi akıyor valla hatta sırf ps4 bf 4 yanına rivals alacağım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

araç yenileme yerleri çok az o yüzden çok sayıda busted oluyoruz kaza yapmamak mümkün deil o hızla polislemi uğraşcan yarışdada 1.olcan sinir bozucu

Millet bu oyunda Pause un olmamasına fena takmış durumda, fakat pause un konmaması son derece gerçekçi bir yaklaşım olmuş. Bence çok cesur fakat yerinde bir seçim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: leo

quote:

quote:

Millet bu oyunda Pause un olmamasına fena takmış durumda, fakat pause un konmaması son derece gerçekçi bir yaklaşım olmuş. Bence çok cesur fakat yerinde bir seçim.

cok yersiz bi aecim bence yarisin tam orta yerinde bi arama ve ya mesaj geldiyse mutlaka oyunda kalmaniz lazim aksi taktirde kaza v.s

• quote:

quote:

quote:

quote:

cok yersiz bi aecim bence yarisin tam orta yerinde bi arama ve ya mesaj geldiyse mutlaka oyunda kalmaniz lazim aksi taktirde kaza v.s

Kusra bakma ama verdiğin örnekle dediklerimi tasdiklemişssin resmen . Aynen gerçek hayatta olduğu gibi polisler seni kovalarken kız arkadaşına mesaj yetiştirmeye uğraşırsan busted olursun

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Kusra bakma ama verdiğin örnekle dediklerimi tasdiklemişssin resmen . Aynen gerçek hayatta olduğu gibi polisler seni kovalarken kız arkadaşına mesaj yetiştirmeye uğraşırsan busted olursun

evet yanlis anlamisim))

• Oyun gezerde 9 puan almış ki gayet iyi son 5 yılda çıkan en iyi NFS oyunu demişler. Biz bu kararı bence onlara bırakmalıyız bizden bu konuda daha iyiler ancak kişisel görüşüne saygım sonsuz ancak biraz fazla kötülemişsin mesela kimse para verip almasin demen gibi.

• yaw hala pause yok diyenler var hangi online oyunda pause yapabiliyorsunki? online özelliğini kapatmak içinde seçenek koymuş adamlar bilmeden başkalarını etkilemeyin bari. şuana kadar tüm nfs oyunlarını oynadım ve genel olarak gidişatı beğenmeyenlerdenim bende ama bu oyun gerçekten güzel ve akıcı olmuş.
  • Midnight Club: Los Angeles oyna
  • quote:

Orijinalden alıntı: scalebor90

yaw hala pause yok diyenler var hangi online oyunda pause yapabiliyorsunki? online özelliğini kapatmak içinde seçenek koymuş adamlar bilmeden başkalarını etkilemeyin bari. şuana kadar tüm nfs oyunlarını oynadım ve genel olarak gidişatı beğenmeyenlerdenim bende ama bu oyun gerçekten güzel ve akıcı olmuş.

arkadasim seni anliyorum ama modemi kapattim oyuna girmege calisdim ilk once girmedi sonra bir daha modem kapali sekilde denedim bu sefer oldu ama hala pause olmuyor arka planda oyun devam ediyor

• quote:

Orijinalden alıntı: defected

Midnight Club: Los Angeles oyna

psn-de ps4 icin oyle bir oyun yok zaten ps4 icin simdilik sadece 1 tane yaris oyunu var

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.