Şimdi Ara

Oynadığım en berbat oyun Uncharted 3 (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
212
Cevap
1
Favori
6.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Uc in hikayesi bes para etmez Hollywood filmleri gibi oynanis grafik hersey super bunu kimse inkar etmez trol olmadiktan sinra ama rica ediyorum hikaye demeyin senaryo demeyib bes para etmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre79

Hangi tür oyunları seviyorsun ? geçmiş mesajlarına baktım ama pek bilgi yok,http://forum.donanimhaber.com/m_84781773/f_//tm.htm

''bu dönemlerde yeni çıkmış neler önerirsiniz yarın alıcam bol aksiyonlu olsun'' demişsin yani aksiyonu bol olan oyunlar neler ? fps türevleri shooter call of duty vs. aksiyonu bol olan oyunları seviyorsan sana hitap etmeyen oyunları alıpta eleştirme aynen şuna benziyor senin dediğin 2013 model araba aldım dağ bayırda gitmiyor eski lada 1980 model 4x4 aracım dağı taşı çıkıyordu bu araba sürünüyor lanet olsun ... modele gibi yaşın belki ufak olabilir,2 si arasındaki farkı ayırt edemiyor olabilirsin,yada ilgi çekmek içinde bu konuyu açmış olabilirsin ama bunları yapmamanı tavsiye ederim.

Aksiyonu bol diye bu oyunu aldım işte bu oyun gerçekten aksiyon benim eleştirdiğim şeyi anlamadı insanlar hala yada anlamak istemiyor oyunun aksiyonu hikayesi mekanlar gerçekten güzel ama yönlerdirdiğimiz karakter de dahil oyundaki bütün insanların hareketleri yürüyüşü tepkileri çok saçma hele o takım elbiseli düşmanlar hep tek düze silah kullanmıyorum artık çünkü böyle saçma bi ateş etme sistemi görmedim çok sinir bozucu düşmanlar bana ateş ederken koşarak gidip dövüşerek öldürüyorum adamları hayır biri çıksın desin ki bu oyundaki silahlı çatışma sahneleri çok güzel aklı başında objektif olan hiç bir insan bunu demez.

• Tebrikler !! İlgi cektiniz.

•  Oynadığım en berbat oyun Uncharted 3
  • quote:

Orijinalden alıntı: Captain Sword

quote:

Hangi tür oyunları seviyorsun ? geçmiş mesajlarına baktım ama pek bilgi yok,http://forum.donanimhaber.com/m_84781773/f_//tm.htm

''bu dönemlerde yeni çıkmış neler önerirsiniz yarın alıcam bol aksiyonlu olsun'' demişsin yani aksiyonu bol olan oyunlar neler ? fps türevleri shooter call of duty vs. aksiyonu bol olan oyunları seviyorsan sana hitap etmeyen oyunları alıpta eleştirme aynen şuna benziyor senin dediğin 2013 model araba aldım dağ bayırda gitmiyor eski lada 1980 model 4x4 aracım dağı taşı çıkıyordu bu araba sürünüyor lanet olsun ... modele gibi yaşın belki ufak olabilir,2 si arasındaki farkı ayırt edemiyor olabilirsin,yada ilgi çekmek içinde bu konuyu açmış olabilirsin ama bunları yapmamanı tavsiye ederim.

Aksiyonu bol diye bu oyunu aldım işte bu oyun gerçekten aksiyon benim eleştirdiğim şeyi anlamadı insanlar hala yada anlamak istemiyor oyunun aksiyonu hikayesi mekanlar gerçekten güzel ama yönlerdirdiğimiz karakter de dahil oyundaki bütün insanların hareketleri yürüyüşü tepkileri çok saçma hele o takım elbiseli düşmanlar hep tek düze silah kullanmıyorum artık çünkü böyle saçma bi ateş etme sistemi görmedim çok sinir bozucu düşmanlar bana ateş ederken koşarak gidip dövüşerek öldürüyorum adamları hayır biri çıksın desin ki bu oyundaki silahlı çatışma sahneleri çok güzel aklı başında objektif olan hiç bir insan bunu demez.

su sacma konu ne zmn kilitlenecek mrk ediyorum.delinin birisi kuyuya tas atmis misali.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi console-master -- 8 Aralık 2013; 12:00:05 >

• en berbat oyun değil tabi de en çok abartılan oyun serilerinden biri olduğu kesin.
    lan bir oyunda adamlar headshot'la bile ölmez mi ?
  • En kötü oyun diyemeyiz ama The Last of Us ile karşılaştırmak hata olur; TLOU bir başyapıt ama Uncharted 3 Naughty Dog'un sadece çıkarmak için çıkardığı bir oyun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-070660CBF -- 8 Aralık 2013; 12:05:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Captain Sword

quote:

http://www.youtube.com/watch?v=LWTVjjiZmww mis gibi aksiyon yahu silahla sıkıp sıkıp nereye kadar silahı aldım önüme geleni takır takır indireceğim olayı olmaz zaten hani o olay anca fps lerde oluyor,tırmanıp atlayıp zıpladığın türlü türlü hareketler yaptığın bir oyun silah olayı biraz 2. planda oyundaki karakterin olayı zaten aksiyon macera oyun bunun üzerine kurulu bf3 gibi değil ki bu kaptım silahı adamı çat diye indirdim bilmemkaç metreden olayı değil,başından dediğim gibi neyden neyi bekliyorsun,bf3 aldım aksiyon iyi ama birde kılıç olsaydı adamları doğrasaydık demek gibi senin dediğin olay metal gear solid seriside öyle herkes bayılıyor,ama bazılarına hitap etmiyor,saklan saklan nereye kadar modunda millet oyunun amacı o saklanarak ilerleyeceksin dediğim gibi beklentin farklı oyun farklı olmasın,beklentine uyan oyun neyse onu al uncharted 3 iyi dediler aldık meğersem rezilmiş gibi herkes övüyor diye birşeyi beğenmek zorunda değilsin,kendin seçici ol ona göre oyunlarını seçmen çok daha iyidir.

• Hulk ezer.... :D
  • uc3 e kötü diyenlere konsol satmamak lazım :)
  • Oyunu Xbox 360'a takıp oynamaya çalıştı sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dennis Jr

Uc in hikayesi bes para etmez Hollywood filmleri gibi oynanis grafik hersey super bunu kimse inkar etmez trol olmadiktan sinra ama rica ediyorum hikaye demeyin senaryo demeyib bes para etmez

İzafi şeyler bunlar. O yüzden "bence" dedim. Kimi beğenir kimi beğenmez. Beni sardı hikayesi. Mesela birçok kişi taşlar şimdi beni ama gow hiç keyifli gelmiyor bana, hikayesini hiç sevmedim. Ama belki de oyun tarihinin en efsane oyunlarından biridir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Noatak

En kötü oyun diyemeyiz ama The Last of Us ile karşılaştırmak hata olur; TLOU bir başyapıt ama Uncharted 3 Naughty Dog'un sadece çıkarmak için çıkardığı bir oyun...

Kesinlikle katılıyorum last of us gta v den sonra en sevdiğim oyun tam bir başyapıt benim hatam bu oyunun last of us dan sonra oynamak oldu sanırım o yüzden böyle gözüme battı her hatası oyunun.
  • başkalarının görüşlerine saygı duymayı ne zaman öğreneceksiniz acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rochas Delores

başkalarının görüşlerine saygı duymayı ne zaman öğreneceksiniz acaba

Peki İnsanlar Ne Zaman Grafik ve Animasyonların Görüşten Öte Gerçekler Olduğunu Öğrenecek? Gelip Buraya 0 Grafik 0 Animasyon Yazarsa Amacı Az Çok Belli Olur. Bunu Savunmayın Bana. Bir çok Otorite Tarafından O Senenin En İyi Grafikli Oyunu Seçilen Bir Başyapıttan Bahsediyoruz.

Sen 1+1=2 Değil Dersen Elbette Herkes Sana Cevabını Verir. Bundan En Ufak Farkı Yok Bu Durumun.

• quote:

olay saygı duymakta değil. başlıkta dediği gibi SAKIN ALMAYIN lafı
  • The Mall

• Ama prim yaptırdınız şu konuya hep beraber ölü taklidi yapacaktık oysa ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: black_95

quote:

Peki İnsanlar Ne Zaman Grafik ve Animasyonların Görüşten Öte Gerçekler Olduğunu Öğrenecek? Gelip Buraya 0 Grafik 0 Animasyon Yazarsa Amacı Az Çok Belli Olur. Bunu Savunmayın Bana. Bir çok Otorite Tarafından O Senenin En İyi Grafikli Oyunu Seçilen Bir Başyapıttan Bahsediyoruz.

Sen 1+1=2 Değil Dersen Elbette Herkes Sana Cevabını Verir. Bundan En Ufak Farkı Yok Bu Durumun.

bu nasıl fanboyluktur?

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.