Şimdi Ara

Oynadığım en berbat oyun Uncharted 3 (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
212
Cevap
1
Favori
6.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu oyunu bende Aldım ve oynadım sonunu bitirmeden ise oyunu sattım... nedeni ise oyun bana hitap etmiyor olması... ama oyun kötümü asla kötü değil resmen başyapıt.. olay senin oyunlarda ne istediğin adam gider sırf bu oyunların serisi için ps3 alır. kimiside beğenmez.. ama her gelende her beğenmeyen böyle konu açarsa.. kusura bakma he he he der geçer sana insanlar.. sana tavsiyem oyunları almadan önce. oyunların incelemlerine oku yada youtubeden videolarına izle varsa demosunu indir böyle fikir edin boşunada para vermez boşunada konu açmazsın...
  • Başarılı troll dediğin böyle olur. Şipşak 3 sayfa olmuş konu.
  • Bomboş bir konu açmışlar yine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EE6EF2C69 -- 8 Aralık 2013; 23:51:15 >
  • Bence başlığı açan vatandaş arkadaşlarıyla başlığı takip ediyor ve sazanlara bakın nasıl doluşmuşlar diye gülüyor, ellerinde patlamış mısır falan.
    Ciddi olarak yazdığını düşünmek istemiyorum şahsen çünkü saçma ve oyunla alakası olmayan sebepler sunmuş.
    Keşke hiç cevap verilmeseymiş, kaale alınmasa ve cevap verilmese bu kadar kalabalık bir forumda en ağır cevap olurdu bence.
  • Arkadaşlar oyunu az önce bitirdim 10 saate yakın bir oynamayla oyunun sürükleyiciliği iyi ve müziklerine hayran kaldım o darbukalı müzikler gerçekten güzel iyi olan yönlerini söylüyorum zaten ama dediğim gibi en büyük saçmalıklar ya bukadar düşman nedir arkadaş yemin ediyorum mide bulantısı geldi heryerden ninja fışkırıyor biyerde de olmasınlar böyle saçmalık mı olur çölleri katediyorum biyere gidiyorum ki oho ninjalar üs kurmuşlar siz oraya ne zaman gittiniz ne ara gittiniz anlamak mümkün değil ayrıca tek düze sürekli büyük iri yarı bir adam geliyor filmin en başında tuvalette gebertmiştim oysaki ama adam yılmadı aynı adam oyunun sonuna kadar geldi ve dövüştük ama insan biraz farklılık bekliyor her dövüş hareketler herşey aynı olur mu ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Captain Sword

Arkadaşlar oyunu az önce bitirdim 10 saate yakın bir oynamayla oyunun sürükleyiciliği iyi ve müziklerine hayran kaldım o darbukalı müzikler gerçekten güzel iyi olan yönlerini söylüyorum zaten ama dediğim gibi en büyük saçmalıklar ya bukadar düşman nedir arkadaş yemin ediyorum mide bulantısı geldi heryerden ninja fışkırıyor biyerde de olmasınlar böyle saçmalık mı olur çölleri katediyorum biyere gidiyorum ki oho ninjalar üs kurmuşlar siz oraya ne zaman gittiniz ne ara gittiniz anlamak mümkün değil ayrıca tek düze sürekli büyük iri yarı bir adam geliyor filmin en başında tuvalette gebertmiştim oysaki ama adam yılmadı aynı adam oyunun sonuna kadar geldi ve dövüştük ama insan biraz farklılık bekliyor her dövüş hareketler herşey aynı olur mu ya.

Evet, çok haklısın, kesinlikle doğru söylüyorsun. Paçavra oyun, beğenenler hayatında oyun görmemiş.

Rahat ettin mi şimdi?

• Yüklenmişsiniz elemana ama söylediklerinin bir kısmı da doğru aslında.
  • 2. oyunu oynayın. Fikriniz değişecektir sanıyorum.
  • Ilk kez uncharted serisine berbat diyeni gordum..Artık ölsemde gam yemem :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Captain Sword

O kadar heryerde tüm forumlarda övülmüş bir oyun olduğu için gidip aldım. ama böyle lanet iğrenç bi oyun olamaz yazık gerçekten sakın almayın bu yıllarda böyle kalitesiz bi oyun yapmayı nasıl başarıyolar anlamadım hikaye ve ortam güzel ama o karakterlerin hareketleri nedir öyle ya saçma sapan yürüyüşler grafikler 0 oynanabilirlik 0 hele yapay zeka resmen berbat ordan oraya atlıyıp kendimi yırtıyorum tavanlara tımanıyorum ama takım elbiseliler mantar gibi dibimde bitiyor saçmalığa bak siz ne ara çıktınız da bana yetiştiniz. düşmana ateş ediyorsun sarsılmıyor bile ateş etmeye devam kafasından vurana kadar çelik gibi duruyor yerinden kıpırdama yok böyle düşman mı olur. rezalet bide bu oyunu last of us la karşılaştırıyolar yanından geçemez bu oyun bırakın ps3 ün en iyi oyunu olmayı en kötülerden bile sayılmaz almayın aldırmayın.

/>

• supermario'yu dene bir de.

• Düşman yapay zekası ya da modellemelerinin azlığı açısından sana katılabilirim hocam. Ama oyun genel anlamda söylediğin gibi kötü bir oyun değil. Yeni çıkan Star Trek oyunundan bahsediyormuş gibi bahsetmişsin :) Ama naughty dog oyunlarının böyle bir sorunu var bence de. Last Of Us dehşet bir oyun ama gelen düşmanların çeşitli olmaması biraz gerçekçiliği etkiliyor ne yazık ki.
  • Espiri yaptı kazım gülmek lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: lecturer

Vileleleleleloyloyloyy (zılgıt sesi)

Aga zılgıt kesmez bu konuyu, İsveç lilerin yaptığı o sesi çıkarmak lazım o keser ancak bunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Benefit

2. oyunu oynayın. Fikriniz değişecektir sanıyorum.

En beğendiğim yorum bu. Uncharted sıralaması iyiden kötüye 2,1,3
    Bu bir gerçek ama asla kötü bir oyun olmaz olamaz. En iyiler arasındadır Uncharted
  • Sen olmamışsın kardeş
    4.00 dan itibaren izleyin

• Bence arkadaşın kendi görüşüdür katıldığım 1-2 noktası da yok değil ama bu kadar acımasız ve sert eleştiri burda yapılmamalı.Sakın almayın en berbat oyun falan diye.Bence serinin en kötüsü 1 ve 2 çok daha iyiydi ama yine de kendi içinde haaları olsa da oyun başarılı . sorun eleştiri dozunu fazla kaçırmış olman ..
  • Ya arkadaşlar neden köpürüyorsunuz. Sessiz kalın çıkıp gider. Reply yaparak başlığı yukarı taşıyorsunuz boşuna
  • İstemsiz ağlıyorum

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.