Şimdi Ara

Oynamaya oyun bulamıyorum. Yardım lütfen.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar uzun zamandır çok farklı ve çeşitli MMORPG oyunlar oynadım fakat bir çoğu beni sarmadı birçoğundan da artık tat alamıyorum. Bana oynaması güzel çok üstün sistem gerektirmeyen orta halli bir laptop ile sıkıntısız oynayabileceğim güzel ve zevk verecek bir MMORPG oyun önerebilir misiniz?

(Not:Metin2,CengizHan2,Knigth,Silkroad, gibi oyunları önermezsseniz sevinirim çünkü çok baydı ve hepsinide oynayıp öküz gibi çar dizmişliğim var zevk vermiyor.)

Eminimki bir çok arkadaş benimle aynı durumda o yüzden aklınıza ne geliyorsa yazın.

Şimdiden sağ olun.

• bu saatten sonra ömürlük mmorpg bulamazsın ama bi kaç tane uzun süreli oynadığım oyun yazayım fiesta online legend of edda aura kingdom rose online talisman online
    saydıgım oyunlar hep eski oyunlar yeni mmorpgler bana hiç iç açıcı gelmiyor hepsinin önemsediği tek nokta grafik
  • asta online
  • Blade and Soul dene birde, şuan Eu ve Na serverı kapalı betada key bulup girebilirsin veya parayla founder pack alıp girebilirsin yada oyun açılana kadar rus private serverında oynayabilirsin ama baya eski versiyon oradaki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ginga Eiyuu -- 14 Kasım 2015; 1:19:17 >
  • cabal, hero turkey

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu an pc de asta kurulu ama oyun kapalı bu ayın sonunda açılacak diyorlar bakalım onu da denicem. Teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HasanNm

cabal, hero turkey

Cabal eskiden oynamıştım çok zevkli ama ne bileyim o zamanlar beni sarmamıştı belki denerim yeniden. Bu arada hala türkçe dil desteği ya da türk serveri açılmadı mı onun ? :D
  • xLarGee kullanıcısına yanıt
    evet kapalı betası biteli 1-2 hafta oldu açık betaya geçerler umarım direk
  • xLarGee kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum benim arkadaşlar çok oyna dedi bana da ben oynamadım. güzeldir heralde diye önerdim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya Asta Online a baktımda trailerları falan 20.000 izlenmeyi geçmemiş oyunun reklamı zayıf fazla kişi oynar mı şimdi o oyunu?
  • gel dota 2 oyna öğren 11 yıldır oynuyorum dotayı 2 yide 4 yıldır hiç bıkmadım günde en az 15 16 maç atarım youtube dan aç videolarına bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Witch_King

gel dota 2 oyna öğren 11 yıldır oynuyorum dotayı 2 yide 4 yıldır hiç bıkmadım günde en az 15 16 maç atarım youtube dan aç videolarına bak

Ayni sorundan muzdaripim lol oynuyorum deli olucam bigun ama dota2 pek sarmadi gerci 1 mac attim ama cunku lol gibi seri degil tfler bile yarim saat suruyor lolde 2 dakkada hop bitti biraz seri olmali bence oyun cs go alicam ama bir yandanda lolde yukselmek istiyorum silver 5 im yardimci olabilirmisiniz LUTFEN

• Mount and blade olabilir metin türü ama online değil ben beğeniyorum online istersen just cause 2 olabilir ama mount and balde çohta iyi çohta güzel olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ultimate online

• Albion Online şuan kapalı beta alımları 23.11.2015 te açıldı. Kapalı betası ücretli ancak açık betası muhtemelen ücretsiz olacak. Ultima nın 3 boyutlusu gibi düşün. Eğer oynamayıda düşünürsen referans linkimden girersen sevinirim.https://albiononline.com/?ref=FK4F7ZUA6D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Petrescu

Albion Online şuan kapalı beta alımları 23.11.2015 te açıldı. Kapalı betası ücretli ancak açık betası muhtemelen ücretsiz olacak. Ultima nın 3 boyutlusu gibi düşün. Eğer oynamayıda düşünürsen referans linkimden girersen sevinirim.https://albiononline.com/?ref=FK4F7ZUA6D

Ultima onlineyi hiç oynamadım ama ultima tarzı illa lwl atlamak item kasmak zorunluluğu olmayan bir çiftlik kurup o çiftlikte yaşamak vb gibi çeşitlilik sunan oyunlar hep çok hoşuma gitmiştir ama gel gör ki oyun %100 ingilizce ve o kadar ingilizcem yok :(

• Genelde oyun oynuyorsan az çok ingilizcen var demektir. Zaten bizim Guilde yada her hangi bir Türk Guildine girersen ingilizce konusunda sıkıntında olmaz. Bu oyunda sırf çiflikle uğraşma diye bir şey malesef yok. Neden dersen bir şey ektiğinden min. 22 saat beklemen gerekiyor. Bu boş vaktinde istersen toplayıcılık (Gathering) yaparsın istersen üretim (Crafting) yaparsın yada pvp , pve yaparsın. oyunda istediğini yapabilirsn yani :D
  • Bende bu konudan müzdaribim artık mmorpg yavaş yavaş bitmeye başladı gibime geldi LOL oynamaya başladı herkes ondan galiba türkçe oyun çıksada bi mmorpg oynasak diye bekliyom öyle
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.