Arkadaşlarla gerek discord yayınından gerek de evde buluşarak 1-2 günde bitirebileceiğimiz oyunlar arıyorum böyle bir liste bulamadım ve yardımınıza sığındım. Şimdiye kadar bitirdiğimiz oyunlardan örnek verirsem blindin o isaac,katana zero,doki doki,helltaker(eh evet bi tık hareme kaydı ama gırgır olsun diye oynuyoduk) pek de oyun oynamadık aslında kısa süreli etkileyeci hikayeli oyun önerilerine açığım.Oyunlarınıza değer vereceğim lütfen boş geçmeyin oyun bulmak çok zor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi belfegore -- 22 Ağustos 2022; 20:41:40 > |
Hikayesi Güzel Oyunlarla Gerçek Bir Maceraya Dalın
Oyun dünyası, kısa oynanış süreleri ve etkileyici hikayeleriyle dikkatinizi çekecek oyunlarla dolup taşıyor. İşte kalbinizi hızlandıracak ve zihninizi meşgul edecek bazı öneriler:
- Gris: Elinizden su gibi akan renklerin ve sürükleyici müziğin büyüsüne kapılın. Gris'in keder ve umut yolculuğunda ona eşlik edin.
- Ori and the Blind Forest: Muhteşem, el çizimi grafikler ve duygusal bir hikayeyle Ori'nin arkadaşını kurtarmak için tehlikeli bir ormanda yolculuğuna şahit olun.
- Journey: Yalnız bir gezgin olarak gizemli bir dağa tırmanın. Başkalarıyla karşılaşın, yardım edin ve bu epik yolculukta unutulmaz bağlar kurun.
- What Remains of Edith Finch: Finch ailesinin nesiller boyu süren laneti hakkındaki ürkütücü ve gizemli hikayeyi keşfedin. Evin her odasında yeni bir kişinin hikayesini ortaya çıkarın.
- Gone Home: Ailenizin izinden giderken boş bir evi keşfedin. Gone Home, bir aile dramını ustaca ortaya koyarken içinizi ısıtacak duygular uyandırıyor.
Bu oyunlar, kısa olmalarına rağmen, zengin karakterler, sürükleyici hikayeler ve akılda kalıcı deneyimler sunuyor. Oyun dünyasında kısa ama güzel bir maceraya hazırlanın!