Şimdi Ara

Oynarken siyah ekran/NOLUR YARDIM/SAPPHIRE PULSE RX 5600 XT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Kendime taptaze yeni bilgisayar dizdim daha 1 hafta bile olmadı. Heyecanlı heyecanlı oyunlara dadandım tabii ki, derken hevesim kursağımda kaldı.

Oyun esnasında ya oyundan atıyor bilgisayar, ya da siyah ekran oluyor bir süre ve 3 dakika sonra ekran geri geliyor. Az önce bunu Town of Salem'de bile yaşadım. LoL oynarken genellikle hatta sürekli şampiyon seçim ekranından sonra ekran gidiyor. Yalnızca mouse imleci gözüküyor ve simsiyah. 3 dakika sonra kendine geliyor. Bazen de gelmiyor.Ya da oyun esnasında beni oyundan atıyor yeniden bağlanıyorum. Bu arada discordda ve oyunda sesler gelmeye devam ediyor. Aldığımdan beri bilgisayarı yeniden 6
    56456454 kere başlatmışımdır çalışırken.Daha çok yeni bilgisayarım nasıl bir sorun olabilir ki? Sebebi ekran kartı mı bilmiyorum ama bilgisayardan zerre anlayan biri değilim. Yardımcı olursanız sevinirim.

Pc parçalarını dizeyim:

İşlemci: Amd Ryzen 3600
    Ekran Kartı: SAPPHIRE PULSE RX 5600 XT
    Anakart: MSI b450 gaming plus
    RAM: Crucial 16 gb
    PSU: 650 watt. Sıcaklık değerim ortalama 55. Oyun oynarken bakmadım ama. Driverlarım da güncel.
    Monitör: AOC 144 hz 1 ms Freesync curved dpport

Bir de MSI App Manager indirip bir şeyler yapmıştım ama şuan hatırlamıyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim çünkü etrafımda yardımcı olacak da kimse yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vanessa Ives -- 11 Şubat 2020; 4:18:42 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.