Şimdi Ara

oynasana.com kapanmış (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
3.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok güzel günlerimiz geçmiş site de bunu anladım. Oyun olmayınca pcnin anlamı kalmadı bea....
  • quote:

Orijinalden alıntı: morbid07

Çok güzel günlerimiz geçmiş site de bunu anladım. Oyun olmayınca pcnin anlamı kalmadı bea....

Aynen kanka

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazık oldu, son zamanlarda ctf 17. serverda takılıyordum, eski arkadaşları görüyordum. Bir başı boşluk vardı zaten ama kapanacağını düşünmemiştim. Neyse her işte bir hayır vardır, inşallah geri dönerler.

Bu arada nickim : Sharp
  • quote:

Orijinalden alıntı: BJK

Yazık oldu, son zamanlarda ctf 17. serverda takılıyordum, eski arkadaşları görüyordum. Bir başı boşluk vardı zaten ama kapanacağını düşünmemiştim. Neyse her işte bir hayır vardır, inşallah geri dönerler.

Bu arada nickim : Sharp

nbr la sharp:) kapattınız olum
  • Streste atamıyorum yaw. Ne güzel oynuyorduk. Bazı konularda oturmuştu en azından küfür+wh olayı..
  • böyle site bir daha bulunmaz doğru, dürüst oynanacak yer yok.. yazık ettiler :( (bu arada ben alper_16 selamlar herkese... ;) )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alper_16 -- 3 Ekim 2013; 23:19:04 >
  • 2000 saatlik geçmişim var osn'de geçmiş olsun, *OZZY* olarak cod2de turnuvalara katılırken $UARA nickiyle cod4te yine çok tatil harcadım
    üzüldüm desem yalan olur, adaletsiz tutumu yüzünden binlerce oyuncu xfire'a geçti bende dahil
  • quote:

Orijinalden alıntı: alper_16

böyle site bir daha bulunmaz doğru, dürüst oynanacak yer yok.. yazık ettiler :( (bu arada ben alper_16 selamlar herkese... ;) )

Az dip atmadım sana kekliğim vtmorbid saygılar

• Beyler acilmayacak mi bu site

• Maalesef öyle gözüküyor

• keşke açılsa da tekrar dip yesem morbid özledim yaww :D
  • quote:

keşke açılsa da tekrar dip yesem morbid özledim yaww :D

Ulasacagimiz kimse de yok

• o zaman bir devir kapandı desene.. :((
  • quote:

o zaman bir devir kapandı desene.. :((

dostum 2006 dan beri oynuyordum bazen siyasi düşüncemden dolayı ban yesemde seviyordum,ama yapacak birşey yok herhalde
  • sanane.com'dan sonra pek yenileyemediler. İlk forum kültürünü orada öğrenmiştim üzüldüm gerçekten.
  • ne siteydi be üzüldüm şimdi cod 2 anılarım geldi gözünüm önüne benim nick mithrandil82 idi.
  • Bu kadar süre yönetiminin ilgisiz kalıp sitenin ayakta kalması bence şaşırtıcı olan. İşin garibide oyuncuların sürekli hile oynamaya alışmaları, kabullenmeleri. Ücretsiz hizmet vermeninde bazı dez avantajları vardı. Oyuncu ceza alsa bile farklı bilgisayar yada account ile tekrar giriş yapılabiliyordu. Hw ban sistemi ile bunun önüne biraz geçildi lakin oda bir yere kadar. Orj Oyun anahtarına (diğer türlü sansür olacağından bu şekilde yazdım) uygulanan cezalandırmanın dönüşü yoktur. Oynasana bünyesinde kullanılan server'larda bu özellik aranmadığından. Oyuncuya uygulanan cezalandırmanın bir manası kalmıyordu. Site üzerinde değişiklik yapabilecek kişilerin vurdum duymazlığı sonucu kaçınılmaz olana gelinmiş. Beni üzen tarafı ise onca emek verip kapanmasını öğrenmek olmuştur. Son 2 senedir'de bir değişikliğin olup olmadığına bakmak için giriş yapıyordum. Bir çok kez güncelleme ve alt yapı çalışmaları editöründen makalesine kadar hazırlanmış ama hayata geçirilememişti. Sadece cod2 ve cod4 için araştırdığım uğraştığım harita ve mod paketinin haddi hesabı yoktur. Buna rağmen tavırlarının eskisinden bir farkı olmadığından diğer site yöneticleride ilgi ve alakalarını tamamen kesmişlerdir. Son giriş yaptığımda nedir bu sitenin hali konulu başlığına önerdiğim kırmızı hint kınasını burdan bir kez daha önermek istiyorum. ^4SHARK

• Bu konuyu gördüm ve hemen geldim. Eski anılarım depreşti birden. Saatlerce CoD:2 oynamışlığım var o siteden. |RIP| clanı, arkadaşlıklar hey gidi günler. Ergendik o zamanlar...Yukarıdaki bir arkadaş doğru söylemiş, bir devir kapandı. |RIP|Leo idi benim nick.
  • neydi o cod 2 günleri...
  • bayağı codcu varmış la burada grup mu kursak
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.