Şimdi Ara

OynuYORUM: Minecraft (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
203
Cevap
5
Favori
55.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Multiplayer oynarsanız, çok harika yapılar ortaya çıkarabiliyorsunuz arkadaşlarınızla. Bir aralar DH sunucusu vardı, uçan vila mı ne yapmıştık 4-5 kişi.

Oyunda sürüyle mod var. Tek başınıza oynarken sıkılırsanız, mod yükleyip, oyunun içeriğini daha fazla arttırabilirsiniz.

Ayrıca, oyunda yeni iseniz arrnek'in videoları oyunu öğrenmenize çok yardımcı olacaktır. Çoğu Türk oyuncu arrnek'ten öğrenmiştir Minecraft'ı, ben de dahil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeYo -- 13 Ocak 2012; 0:15:46 >
  • Üni'den arkadaslarla sabaha kadar multi'de inşa yapıyoruz, Minecraft gecesi yapıyoruz
    Tavsiye ederim
  • Oyun cok guzel
  • Benim anlamadığım akşam olunca ben tepye çıkıyorum orda sabah olmasınımı bekleyeceğim ? Birde şu iğne gibi şeyler ne işe yarıyor kalplerin yanında ? Birde onların aşağısında bir bar var o nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgay007

Benim anlamadığım akşam olunca ben tepye çıkıyorum orda sabah olmasınımı bekleyeceğim ? Birde şu iğne gibi şeyler ne işe yarıyor kalplerin yanında ? Birde onların aşağısında bir bar var o nedir ?

Akşam olunca yatağınıza yatıp uyuyabilirsiniz. Kalktığınızda sabah olur. Ya da gece mağaralara inersiniz , keyif sizin. O iğneler açlık barı. Acıktığınız zaman birşeyler yemek zorundasınız. Aç olduğunuzda canınız azalırsa geri dolmaz ve tamamen aç olursanız ölürsünüz. O bar da online oyunlardaki exp barı gibi düşünün. Hayvanları ve yaratıkları öldürdükçe exp geliyor ve level atlıyoruz.
  • bu hile nasıl yapılıyor acaba deniyorum olmuyor ? ne gerekli
  • çok yaratıcı bir oyun özgurlukte verıyor ama harbiden amaçsız bir oyun ya... tek başına oynanmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spoon!

Üni'den arkadaslarla sabaha kadar multi'de inşa yapıyoruz, Minecraft gecesi yapıyoruz
    Tavsiye ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: Spoon!

Üni'den arkadaslarla sabaha kadar multi'de inşa yapıyoruz, Minecraft gecesi yapıyoruz
    Tavsiye ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: VeilOfFire

Yahu tamam iyi güzelde bu oyunun ilk 10'da olması çok ama çok anlamsız. Onca oyun varken bu oyunu koymak. Hala sinirim geçmedi bu oyunun ilk 10'da olmasına

Oyunun ilk 10'da olması bence de yanlış. İlk 3'de olması gerekirdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frécoß

quote:

Benim anlamadığım akşam olunca ben tepye çıkıyorum orda sabah olmasınımı bekleyeceğim ? Birde şu iğne gibi şeyler ne işe yarıyor kalplerin yanında ? Birde onların aşağısında bir bar var o nedir ?

Akşam olunca yatağınıza yatıp uyuyabilirsiniz. Kalktığınızda sabah olur. Ya da gece mağaralara inersiniz , keyif sizin. O iğneler açlık barı. Acıktığınız zaman birşeyler yemek zorundasınız. Aç olduğunuzda canınız azalırsa geri dolmaz ve tamamen aç olursanız ölürsünüz. O bar da online oyunlardaki exp barı gibi düşünün. Hayvanları ve yaratıkları öldürdükçe exp geliyor ve level atlıyoruz.

Uyumak için illa ev mi olması lazım ?

• quote:

Orijinalden alıntı: VeilOfFire

Yahu tamam iyi güzelde bu oyunun ilk 10'da olması çok ama çok anlamsız. Onca oyun varken bu oyunu koymak. Hala sinirim geçmedi bu oyunun ilk 10'da olmasına

Oynamadan yorum yapma. Bu yilin en iyi oyunlarindan biri! Kotu gorunuyor diye kotu olmak zorunda degil. Cok guzel bir oyun. Her sey grafik degildir. Hadi simdi cod oynamaya devam et.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frécoß

quote:

Evi 3x3 guvenli bir yere kurmaniz gerekli ama. Acik bir yere koyarsaniz bir anda uynaip bir creeper ile karsilasabilirsiniz.

• Haftasonu 30 kisilik server kurabilse yonetim cok zevkli olur

Forumda hala Minecraft bolumu yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .mert -- 13 Ocak 2012; 9:37:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertanunver

quote:

Orijinalden alıntı: Debaser

Multiplayer oynandığında çok ama çok eğlenceli bi oyun
    Ben bi kız arkadaşımla DH'nin serverında oynuyordum (tabi serverdakilere söylemedim kız olduğunu yalarıncı dolu, malum) ve gerçekten o oyundan zevk aldığım kadar hiçbir oyundan zevk almadım.
    Ama single oynarken her şey bir yere kadar gidiyor. Sonra sıkılıyorsunuz, "ne yapsam, ne yapsam" diye düşünüp duruyorsunuz.

Bu arada oynamayalı, oyuna silah falan gelmiş, hoş modlar eklenmiş, sevindim
    Linux'u bırakıp Windows'a geçersem, sırf bu oyun için geçerim Yok yok, Linux daha ağır basıyor

oyun java ve opengl ile yazılmış yani linux desteği var. ama linux ilacı yok tabi. linux'da oynamak istiyorsan parasını verip satın alman lazım ki kesinlikle değer.

bence oyun gelmiş geçmiş en yaratıcı ve en özgün oyun. gerçekten harika.

Linux icin de var crack. Biraz arastirmayla bulunabilir. Ama ekran karti suruculeri yuzunden pek verim alamiyordum. Yakin zamanda denemedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yetkili Bir Abi

Haftasonu 30 kisilik server kurabilse yonetim cok zevkli olur

Forumda hala Minecraft bolumu yok

Aynen hala yok !

• Orijinalden alıntı: Hotel California

Her hoşunuza gitmeyen yorumdan sonra git cod oyna git bf oyna. İstediğiniz kadar eksileyin o küçümsediğiniz cod buna 1000 takar. Dünyanın en iyi fps serisinden biriyle dalga geçiyosunuz. Bırakın bu nesli ben bu oyunu atari zamanında bile almadan önce 2 defa düşünürdüm !
  • bu nedir yha paintte çizilmiş gibi bir oyun
    bu oyun ilk 10 da ve AC revelations gibi bir oyun yok. Hakikaten başbakanımızın deyimiyle üzümü fazla kaçırmışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: SERB!AN

bu nedir yha paintte çizilmiş gibi bir oyun
    bu oyun ilk 10 da ve AC revelations gibi bir oyun yok. Hakikaten başbakanımızın deyimiyle üzümü fazla kaçırmışlar

u mad?
  • quote:

Orijinalden alıntı: wildlove

quote:

Orijinalden alıntı: SERB!AN

bu nedir yha paintte çizilmiş gibi bir oyun

u mad?

hayır alakası yok. ben herkesin zevkine saygı duyarım. mesela zamanında bana çok güzel gelen oyun vardı the hospital veya carmageddon. bu oyunların yeri ayrıdır ve halen oynarım maynı zevkle. ama o oyunlar bugün çıksa aynı grafiklerle yine ilk 10 mı alırlar yani.. ben bunu diyorum.
    zevklidir eğlencelidir o ayrı.. ama çerçevenin bütününe bakacak olursak bu senenin ilk 100 oyununa bile girmez yaneee...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.