Şimdi Ara

OynuYORUM: Minecraft (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
203
Cevap
5
Favori
55.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SERB!AN

quote:

Orijinalden alıntı: wildlove

quote:

bu nedir yha paintte çizilmiş gibi bir oyun
    bu oyun ilk 10 da ve AC revelations gibi bir oyun yok. Hakikaten başbakanımızın deyimiyle üzümü fazla kaçırmışlar

u mad?

hayır alakası yok. ben herkesin zevkine saygı duyarım. mesela zamanında bana çok güzel gelen oyun vardı the hospital veya carmageddon. bu oyunların yeri ayrıdır ve halen oynarım maynı zevkle. ama o oyunlar bugün çıksa aynı grafiklerle yine ilk 10 mı alırlar yani.. ben bunu diyorum.
    zevklidir eğlencelidir o ayrı.. ama çerçevenin bütününe bakacak olursak bu senenin ilk 100 oyununa bile girmez yaneee...

ben şahsen minecraft'ı çok oynamadım ama yaratıcı ve orjinal olduğunu biliyorum. diğer yandan ac oyunlarının kendini tekrarlamaktan başka bir özelliği yok. ayrıca gerçek oyuncular için grafik-görsellik gibi etkenler önemsize yakındır..

klasik olacak ama şunu koyayım.

[sizer=red]OynuYORUM: Minecraft

• Tamam şimdi asıl oyun incelemesini alalım.

Bu ne lan böyle kare kare asdğüasdasdawdf
  • keşke 1.1 güncellemesiyle oynasaydınız Muazzam(!) bir Türkçesi var oyunun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hotel California

quote:

Orijinalden alıntı: Frécoß

quote:

Orijinalden alıntı: tolgay007

Benim anlamadığım akşam olunca ben tepye çıkıyorum orda sabah olmasınımı bekleyeceğim ? Birde şu iğne gibi şeyler ne işe yarıyor kalplerin yanında ? Birde onların aşağısında bir bar var o nedir ?

Akşam olunca yatağınıza yatıp uyuyabilirsiniz. Kalktığınızda sabah olur. Ya da gece mağaralara inersiniz , keyif sizin. O iğneler açlık barı. Acıktığınız zaman birşeyler yemek zorundasınız. Aç olduğunuzda canınız azalırsa geri dolmaz ve tamamen aç olursanız ölürsünüz. O bar da online oyunlardaki exp barı gibi düşünün. Hayvanları ve yaratıkları öldürdükçe exp geliyor ve level atlıyoruz.

Evi 3x3 guvenli bir yere kurmaniz gerekli ama. Acik bir yere koyarsaniz bir anda uynaip bir creeper ile karsilasabilirsiniz.

Bunu söylemeye gerek duymadım. Tabi ki ev içinde yatıcaksınız.

• Arkadaşlar bu oyunu nasıl ve nereden alabiliriz ? Cevap verirseniz sevinirim
  • Oyunu minecraft.net adresinden indirebilir, oynayabilir veya satın alabilirsiniz.
  • liseliler bastı konuyu
  • quote:

quote:

quote:

bu oyun ilk 10 da ve AC revelations gibi bir oyun yok. Hakikaten başbakanımızın deyimiyle üzümü fazla kaçırmışlar

u mad?

hayır alakası yok. ben herkesin zevkine saygı duyarım. mesela zamanında bana çok güzel gelen oyun vardı the hospital veya carmageddon. bu oyunların yeri ayrıdır ve halen oynarım maynı zevkle. ama o oyunlar bugün çıksa aynı grafiklerle yine ilk 10 mı alırlar yani.. ben bunu diyorum.
    zevklidir eğlencelidir o ayrı.. ama çerçevenin bütününe bakacak olursak bu senenin ilk 100 oyununa bile girmez yaneee...

Hadi yavrum hadi evine git. Paintle çizicekler seni burada yoksa. Çok komik yorumlar yapıyorsun kendini rezil etme bari hadi yavrucum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Teslaman

quote:

quote:

quote:

u mad?

Hadi yavrum hadi evine git. Paintle çizicekler seni burada yoksa. Çok komik yorumlar yapıyorsun kendini rezil etme bari hadi yavrucum.

benim yorumlarımı beğenmek zorunda değilsizn ama bu sana hakaret etme hakkını vermez. lütfen biraz daha forum sakinlerine karşı nazik olunuz..

• inceleme için teşekkürler ağzınıza sağlık çalışmalırınızın devamını merakla bekliyoruz
  • İncelemeyi bilmiyorum ama oynadigim 3 oyun var bu da bir tanesi.onyargili sosyeteler lutfen onyargilarini kirip girmesinler oyuna mp takilmasinlar en azindan.
  • oyuna kötu de olsa bir senaryo koysalar.. 50 lv olda şu kızı kurtar ... en basitinden oynanır kılabılırdı.. oyunu... 1 ev yaptım fırın vs yaptım silah yaptım sıkıldım 3 saat en fazla oynadım ve harbiden amacı yok ve sıkıldım... yaratıcı tamamda oda biyere kadar yani.. singleplayerda bile herhangi amaç gütmüyor.. insan soruyor ben bunu niye oynuyorum...
  • Bu güne kadarki en iyi incelemelerdendi, teşekkürler:)
  • sesi sonradan eklemişsiniz önceden ne yapcağınızı biliyonuz ama sanki oyundaymış hissini veriyorsunuz bilerekmi yaptınız yoksa milletimi kandırmaya çalıştınız anlamadım veya senkron kaymasıda olabilir
  • Arkadaşlar 2-3 kişi birleşip multi oynayalım varmı benle oynamak isteyen?
  • quote:

Orijinalden alıntı: paratuzağı

sesi sonradan eklemişsiniz önceden ne yapcağınızı biliyonuz ama sanki oyundaymış hissini veriyorsunuz bilerekmi yaptınız yoksa milletimi kandırmaya çalıştınız anlamadım veya senkron kaymasıda olabilir

Her "Sıcağı Sıcağına" bölümünde böyle. Görüntüler kaydedilir , üstüne ses sunumu yapılarak hazır hale getirilir.
  • SinglePlayer bıkıp multiplayer oynasam , bi de admini dh li olsa , hem de TR nin şuanki en iyi serverı olsa diyorsan şampiyon ;

http://forum.donanimhaber.com/m_56087439/tm.htm
  • ARKADAŞLAR OYUNU NASIL OYNİYİCAZ CD Lİ BİR OYUN MU YOKSA İNDİRMELİ Mİ YOKSA İNTERNET ÜZERİNDEN Mİ BENİM KUZENİM OYNUYORDU BENDE MERAK ETTİM ACİL YARDIM?
  • Bu oyundan çok bahsediyorlar deniycem en kısa sürede.
  • Çok akıcı bir inceleme olmuş, emeği geçen herkese özellikle oynayan 2 yetkiliye teşekkürler izlerken hiç sıkılmadım
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.