Şimdi Ara

OynuYorum: Resident Evil Revelations (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
10.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu oyun için yeninden 3DS aldım almasına ama 3D özelliklerinden faydalanamıyorum.3D'miz en sonda ama olmuyor.Ama neyse oyun güzel.Keşke birazcık daha çok gerilim öğesi olsaydı ama. :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: _giray_

Bu oyun için yeninden 3DS aldım almasına ama 3D özelliklerinden faydalanamıyorum.3D'miz en sonda ama olmuyor.Ama neyse oyun güzel.Keşke birazcık daha çok gerilim öğesi olsaydı ama. :/

Nasil yani 3ds in 3d si bozukmu? Bu oyundaki 3d derinligi cok fazla benim bile gozlerimi yordu. >.<
  • tek circle pad pro 99 tl oyun ise 140 tl ikisi 115 tl nasıl oluyor :D

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Malesef oyunu oynama şansına sahip olamadım ancak merakıma yenilip oyunu baştan sona izledim :D Eminim ki oynamak kadar heyecanlı değildir ama gerçekten yani ne diyebilirim acayip harikaydı. Çok fazla ingilizcem yoktur ama altyazısı ingilizce olarak izlemeye katlandım. Ve buna rağmen çok ama çok zevk aldım. Özellikle Tangled bölümünü ağzım açık izledim diyebilirim. Keşke oynama şansına da sahip olabilseydim ...
  • biz yazsak horttan 5 gün...konu yanlış yerde den üç gün....dörtmüydü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 29 Kasım 2012; 22:21:48 >
  • mercenaries tecrübesi olan!!!
  • şu RE serilerinde gözüm hep Jill Valentine ı aradı bence serideki en iyi karakter
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.