Şimdi Ara

OYSOL GOLOTOSOROY'O BOTORDO!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
2.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • herkes doğru bildiğine inanıyor forumda klübün muhasebesinde olan biri olmadığına göre kimse diğerlerini ikna için kasmasın.
  • Galatasaray hiçbir zaman Fenerbahçe'nin ve Beşiktaş'ın durumuna düşmedi.

Birisi şike yaparak ülkenin adını iki paralık etti o yüzden men yedi, diğeri evrakta sahtecilik yaptı. Biz mali tabloyu idare edemediğimizden dolayı men yedik. Bunlar farklı şeyler önce aradaki farkı öğren.

Lafı eveleyip geveleme hep aynı şeyi yapıyorsun açıkla diyoruz kem küm ediyorsun.
    Elimizde hiçbir zaman bir Juventus olmadı fırsatı olmadı, yıllık 40 M $ borç faizi ödeyen 340 M $ borcu olan bir takım Juventus olamaz. Türkiye şartlarında zaten sivrilen takımı yabancı kuralı, play-off gibi uygulamalarla törpülemek gibi bir anlayış olduğu için hiçbir takım istikrarlı değil.

Ayrıca Juventus'un kullandığı para senin parandan kat kat daha değerliydi ve hala öyle sen neyden bahsediyorsun ?

Albayrak biatçının önde flama sallayanı zaten siyasi anlamda da öyle bir isim, kulübe zerre kadar faydası yok. Takımı saraya falan götürüp iyice amacını belli etmişti zaten. Kulübe hiçbir faydası olmayan böyle boş beleş adamları bizim taraftarın aşırı derecede sevme olayını hiç anlamadım zaten.

Terim 2 kuruş fazla para için Galatasaray'ın kuyusunu kazdı, Aysal'ın ayaklarına sağlık tekmeyi vurup attığı için.
    Adam senin takımını durdumak için yabancı kuralı çıkartanlarla ertesi sabah gülerek eğlenerek sözleşme imzaladı. Sen ne anlatıyorsun birader ?

Terim için 3 senede harcanan para 90 M €, Terim kadar para harcayan başka bir hoca gelmedi şu kulübe. Para yokken yüzüne bakmadığı takıma sadece para olduğu zaman geliyor. Bide imparator diyor bizim saflar.

Hala bekliyorum, nasıl batırdığını rakamlarla açıklar mısın ? 2015 yılında kulüple ilişiği kesildikten 1 sezon sonra Galatasaray hala en çok para kazanan 21. takımdı, geçen sezonda gene 21'di yanlış hatırlamıyorsam.
    Aysal gideli kaç sezon olmuş kulüp hala onun sayesinde para basıyor e gene men yedik ?
    Aysal nasıl batırdı, Dursun nasıl kurtarıyor bizi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Patavatlı

Galatasaray hiçbir zaman Fenerbahçe'nin ve Beşiktaş'ın durumuna düşmedi.

Birisi şike yaparak ülkenin adını iki paralık etti o yüzden men yedi, diğeri evrakta sahtecilik yaptı. Biz mali tabloyu idare edemediğimizden dolayı men yedik. Bunlar farklı şeyler önce aradaki farkı öğren.

Lafı eveleyip geveleme hep aynı şeyi yapıyorsun açıkla diyoruz kem küm ediyorsun.
    Elimizde hiçbir zaman bir Juventus olmadı fırsatı olmadı, yıllık 40 M $ borç faizi ödeyen 340 M $ borcu olan bir takım Juventus olamaz. Türkiye şartlarında zaten sivrilen takımı yabancı kuralı, play-off gibi uygulamalarla törpülemek gibi bir anlayış olduğu için hiçbir takım istikrarlı değil.

Ayrıca Juventus'un kullandığı para senin parandan kat kat daha değerliydi ve hala öyle sen neyden bahsediyorsun ?

Albayrak biatçının önde flama sallayanı zaten siyasi anlamda da öyle bir isim, kulübe zerre kadar faydası yok. Takımı saraya falan götürüp iyice amacını belli etmişti zaten. Kulübe hiçbir faydası olmayan böyle boş beleş adamları bizim taraftarın aşırı derecede sevme olayını hiç anlamadım zaten.

Terim 2 kuruş fazla para için Galatasaray'ın kuyusunu kazdı, Aysal'ın ayaklarına sağlık tekmeyi vurup attığı için.
    Adam senin takımını durdumak için yabancı kuralı çıkartanlarla ertesi sabah gülerek eğlenerek sözleşme imzaladı. Sen ne anlatıyorsun birader ?

Terim için 3 senede harcanan para 90 M €, Terim kadar para harcayan başka bir hoca gelmedi şu kulübe. Para yokken yüzüne bakmadığı takıma sadece para olduğu zaman geliyor. Bide imparator diyor bizim saflar.

Hala bekliyorum, nasıl batırdığını rakamlarla açıklar mısın ? 2015 yılında kulüple ilişiği kesildikten 1 sezon sonra Galatasaray hala en çok para kazanan 21. takımdı, geçen sezonda gene 21'di yanlış hatırlamıyorsam.
    Aysal gideli kaç sezon olmuş kulüp hala onun sayesinde para basıyor e gene men yedik ?
    Aysal nasıl batırdı, Dursun nasıl kurtarıyor bizi ?

Olayı idrak edememişsin

Juvestus olma fırsatı var derken türkiye liginin juventusundan bahsediyorum bunu anlayamamak çok mu zor? Bana juventusun para biriminden parasından bahsediyorsun.

Rakiplerinde borç içinde yüzen kulupler sen 2 sene üst üste şampiyon oldun bir 2-3 sene daha üst üste olsaydın şuan juventus italyada neyse sen türkiye de o olurdun

abdurrahim albayrak konusunda da olayı idrak edememişsin abdurrahim albayraktan ben de hazzetmem ama ortada başarılı bir yönetim vardı, sen şampiyon olmuş bir ilk 11 den 3 - 4 oyuncu gönderip başka isimler alırsan şampiyon olamazsan söverler sana yönetim için de bu şekilde bir takım oyunuydu 10 - 15 kişi kaç kişi ise o dönem gayet iyi yönettiler dediğim gibi idrak edememişsin çünkü o yönetim adnan polata karşı tüm camianın ortak oluşturduğu bir yönetimdi ünal aysal o yönetimle tek başına girdi ve kazandı daha sonra ise kendi adamlarını aldı yani kendi biatçılarını abrrahim albayrak veya x kişisi iş dolayısıyla hükümet biatçısı olabilir o beni ilgilendirmez kaldı ki abdurahim albayrak saydığım isimler arasında en son sayılacak adam.

takmışsın gelire o bahsettiğin geliri ünal babanız sayesinde değil taraftar sayesinde oldu , yeni bir stadyumda ilk sezonumuzu açıyorduk ve takımın başına doğru kararla terimi getirdi futbol takımı başarılı oldukça taraftar harcama yaptı

açıklıyorum açıklıyorum hala açıklama bekliyorsun garipsin neymiş gelirleri karşılaştırmış rakamları vermiş ben muhasebeciyim beni rakam ilgilendirmez geliri neden karşılaştırıyım ben gidere bakarım sen 3 kazanırsın 2 harcarsın 10 kazanırsın 11 harcarsın batırmak budur

boş beleş oyunculara kendi olmayan parasını harcamasıdır , boş beleş adamları gs parasıyla zengin etmesidir, ona buna çarçur etmesidir

son attığı imzası ile kazık atmaktır bu kazığı daha önce de açıkladım verdiği tüm parayı apar topar kredi alarak geri almasıdır. 10 lira veriyse 15 banka kredisi alıp gs ı 20 m lik maliyete yani iki kez kredi kullanmaya sokmaktır.

Uefaya söz verip o sözleri yapmadan bombayı başkasının kucağına atarak kaçıp uefa nezlinde fairplayden men edilen ender kuluplerin içine sokmaktır

fatih terim konusunu ise hiç tartışmıyacağım gs tarihinin en kollektif en yaratıcı en iyi futbolu hangi dönem deseler göstereceğin 2 fatih terim dönemi olur o yüzden hiç girmeyeceğim çok kez konuşuldu

gelmiş bana rakamlarla anlat diyorsun niye rakam ile anlatmaya ne gerek var ,,

al hadi sana rakam da vereyim

10 eylül 2014 divan kurulu toplantısında borç 717 milyon tl aysalın istifa ettiği dönem

http://www.fanatik.com.tr/2014/09/10/galatasarayin-borcu-717-milyon-tlyi-asti-386303

buyur bu da polatın gönderildiği mali genel kuruldan alınma bir haber

"Galatasaray Kulübü'nün 31 Aralık 2010 tarihi itibarıyla toplam borç-alacak farkının 438 milyon 814 bin 598 lira olduğu bildirildi."

o bahsettiğin taraftarın gelirleri boş boş harcanarak böyle oldu işte

neymiş dursun nasıl kurtarıyormuş bak bak sanki dursunu beğenen var

neyse sen bu kafanda yaşamaya devam et daha fazla konuşmaya gerek yok

• Sondan başlıyım, kardeş sen hoş musun ?

31 Aralık 2010 yılı dolar kuru 1.55, borç 300 M $
    10 Eylül 2014 yılı dolar kuru 2.20, borç 340 M $. Kardeşim cidden şu basit kur olayından bihaber misin ?

Sadece Türk lirasının değer kaybetmesinden yüz milyonlarca lira kaybettik, banka borçları faizleri vs kur yüzünden aldı başını gitti. O 40 M $'lık farkın büyük bir kısmı da kur farkı yüzünden oluştu. Kulüp 5 kuruş harcamadan 1 yıl dursa gene borç artacaktı kur farkı yüzünden.

Bide kalkmış arasından 4 yıl olan 2 farklı yılın TL cinsinden farkını atıyorsun şaka yapar gibi.

Yazdıklarımı okusaydın Juventus olayına 2 farklı penceren baktığımı anlamış olurdun, daha neye ne cevap verdiğinden bi habersin. 2. kez aynı şeyleri yazmayacağım, zahmet ette ilk mesajı oku.

O yeni statta ilk sezonu Adnan Polat döneminde açtık Aysal döneminde değil, Aysal o sezonun sonlarına doğru seçildi. Statta bomboştu o 8. olduğumuz sezon. Taraftarı stada çekecek bir takım yoktu ortada
    Aysal geldi forma satışlarında ve kombinelerde Türkiye rekorları kırıldı.

Fatih Terim para için kulübü düşünmeden satan bir insan artık adını yazmak bile istemiyorum.

Edit: 96 Alp Yalman döneminden bu yana son 20 sene içinde 5 kazanıp 3 harcadığımız, 11 kazanıp 10 harcadığımız yani kısacası yılı + değer ile kapattığımız bir sezon göstersene bana ? Sadece 1 sezon göster senin değiminle batmadığımız.

Faruk Süren sezonları da dahil olmak üzere senin dediğin şekilde seneyi kapattığımız 1 sezon göster.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patavatlı -- 10 Ocak 2017; 1:42:27 >

• Muhabbet gene Terim'e gelmiş.

Ezbere laflar, para için gitti v.s... Eee verseydi Aysal istediği parayı o zaman Terim'e? Neden vermedi? Ota boka bol keseden sözleşmeleri yapan adam Terim için neden kesenin ağzını açmadı?

Terim şimdi işi gücü bıraksa ölüp ölüp tekrar dirilse 38 kere hayata tekrar gelse gene yeter o para ona. Hala meselenin para olduğunu sanan yahut da işin aslını bildiği halde Aysal'a bok sürmemek için paragöz diye kendi dürüstlüğünden ödün veren üyeler var, işin acıklı tarafı bu adamlar da GSli üyeler.

Terim gitti, başarı bitti.

Şimdi Aysal fanboyları konuşsun dursun Prandelli ile 4 yediğimiz Ş.L'yi , çöplük FB'yi tarihin en erken şampiyonu yapan Mancini'yi...
  • quote:

Sondan başlıyım, kardeş sen hoş musun ?

10 Eylül 2014 yılı dolar kuru 2.20, borç 340 M $. Kardeşim cidden şu basit kur olayından bihaber misin ?

Sadece Türk lirasının değer kaybetmesinden yüz milyonlarca lira kaybettik, banka borçları faizleri vs kur yüzünden aldı başını gitti. O 40 M $'lık farkın büyük bir kısmı da kur farkı yüzünden oluştu. Kulüp 5 kuruş harcamadan 1 yıl dursa gene borç artacaktı kur farkı yüzünden.

Bide kalkmış arasından 4 yıl olan 2 farklı yılın TL cinsinden farkını atıyorsun şaka yapar gibi.

Yazdıklarımı okusaydın Juventus olayına 2 farklı penceren baktığımı anlamış olurdun, daha neye ne cevap verdiğinden bi habersin. 2. kez aynı şeyleri yazmayacağım, zahmet ette ilk mesajı oku.

O yeni statta ilk sezonu Adnan Polat döneminde açtık Aysal döneminde değil, Aysal o sezonun sonlarına doğru seçildi. Statta bomboştu o 8. olduğumuz sezon. Taraftarı stada çekecek bir takım yoktu ortada

Fatih Terim para için kulübü düşünmeden satan bir insan artık adını yazmak bile istemiyorum.

Edit: 96 Alp Yalman döneminden bu yana son 20 sene içinde 5 kazanıp 3 harcadığımız, 11 kazanıp 10 harcadığımız yani kısacası yılı + değer ile kapattığımız bir sezon göstersene bana ? Sadece 1 sezon göster senin değiminle batmadığımız.

Faruk Süren sezonları da dahil olmak üzere senin dediğin şekilde seneyi kapattığımız 1 sezon göster.

kardeşim çok komiksin konuştukça batıyorsun.
    kur farkından dolayı paranın orjinali mi artar.çok basit birşey de bilgin yok demekki doğrudur olabilir ama bunun üstünden laf yarıştırma bari
    300m dolar 2 dolar kurunda 600 tl yapıyor
    300m dolar 3 dolar kurunda 900 tl yapıyor
    aradaki 300 tl kur farkıdır ama paranın orjinal dovizi aynıdır
    300 den 340m dolar olmuş adam kur farkından oluştu demiş

yine bilmediğin bir konuda bilgilendiriyim
    Türk telekom arena Ocak 2011 de açıldı yani ilk sezon açılışı ünal aysal döneminde oldu.
    İlk açıldığında boş demişsin de atmışşsın galatasaray oraya 18.hafta 9.gitti. maçlarına da giderdim ona rağmen fena değildi 25-30 bin seyirci ortalaması zaten vardı

tamam anladık ünal başkan fanısında bu kadar saçmala kur farkından bir habersin benden hesap kitap istiyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: gurkan19

quote:

kur farkından dolayı paranın orjinali mi artar.çok basit birşey de bilgin yok demekki doğrudur olabilir ama bunun üstünden laf yarıştırma bari

Türk telekom arena Ocak 2011 de açıldı yani ilk sezon açılışı ünal aysal döneminde oldu.
    İlk açıldığında boş demişsin de atmışşsın galatasaray oraya 18.hafta 9.gitti. maçlarına da giderdim ona rağmen fena değildi 25-30 bin seyirci ortalaması zaten vardı

tamam anladık ünal başkan fanısında bu kadar saçmala kur farkından bir habersin benden hesap kitap istiyorsun

La sana açıkladığım şeyin bana geri anlatmaya kalkıyorsun, sıvıyorsun iyice.
    Gerine gerine kalın kalın yazarak attığın borç rakamlarını gerçeğini yüzüne vurduk, konuştukça batan sen misin ben miyim ?

TL değer kaybettikçe bankalara olan borçlardan tut, mağaza giderlerine kadar bütün kalemler etkilenir. Geciken faizler artar, borcu arttırır.

Yazdıklarımı okumadığın için sürekli fail oluyorsun "300 den 340m dolar olmuş adam kur farkından oluştu demiş" ben böyle bir şey demedim, "O 40 M $'lık farkın büyük bir kısmı da kur farkı yüzünden oluştu." demişim. Açıkladığım gibi futbolda basketbolda voleybolda giderlerinin büyük kısmı dövizdir. Senin para birimin değer kaybettikçe giderlerinde artar, giderlerin artması da borca döviz olarak yansır.

TT Arena 15 Ocak 2011 yılında açılmıştır, Ünal Aysal 14 Mayıs 2011 yılında başkanlığa seçilmiştir.
    El-insaf arada 4 ay fark var.

Ayrıca TT Arena'daki ilk sezon seyirci ortalamamız 3.100'dü ne 25-30 bin'i ?
    Arena'da ortalamanın 25.000'in üzerine çıktığı 2 sezon var, birisi 12-13 (39.0000) sezonu diğeri de 13-14 (33.000) sezonu.

• Aysalı saçma sapan argümanlarla eleştirenler net galatasaray düşmanıdır.
  • en büyük hatası ultraslana sucuk ekmek partisi vermemesi oldu.o sucuk ekmek yense taraftar kendisine sahip çıkardı. çünkü o ultraslan bir sucuk ekmeğe galatasaray tarihinin en başarısız başkanlarından birine ses bile çıkarmamakta. çünkü statta bir koltuk ve ekmek arası sucuk çok değerli. böyle küçük hesaplar yapmayı beceremedi kendisi.
  • quote:

quote:

quote:

La sana açıkladığım şeyin bana geri anlatmaya kalkıyorsun, sıvıyorsun iyice.
    Gerine gerine kalın kalın yazarak attığın borç rakamlarını gerçeğini yüzüne vurduk, konuştukça batan sen misin ben miyim ?

TL değer kaybettikçe bankalara olan borçlardan tut, mağaza giderlerine kadar bütün kalemler etkilenir. Geciken faizler artar, borcu arttırır.

Yazdıklarımı okumadığın için sürekli fail oluyorsun "300 den 340m dolar olmuş adam kur farkından oluştu demiş" ben böyle bir şey demedim, "O 40 M $'lık farkın büyük bir kısmı da kur farkı yüzünden oluştu." demişim. Açıkladığım gibi futbolda basketbolda voleybolda giderlerinin büyük kısmı dövizdir. Senin para birimin değer kaybettikçe giderlerinde artar, giderlerin artması da borca döviz olarak yansır.

TT Arena 15 Ocak 2011 yılında açılmıştır, Ünal Aysal 14 Mayıs 2011 yılında başkanlığa seçilmiştir.
    El-insaf arada 4 ay fark var.

Ayrıca TT Arena'daki ilk sezon seyirci ortalamamız 3.100'dü ne 25-30 bin'i ?
    Arena'da ortalamanın 25.000'in üzerine çıktığı 2 sezon var, birisi 12-13 (39.0000) sezonu diğeri de 13-14 (33.000) sezonu.

Hahaha 3100 ydumu seyirci ortalamamiz

Kardes sivama batirdin batirdin

Sadece acilis macinda 40 bin vardi 10 mac oynanmadi bile ustune bir de fb maci bile vardi bu maclarin icinde

Allah da seni guldursun akil fikir versin 3100 u ciddi ciddi yazmisein bir de

Evet yanlisnduymadiniz

adam tt arenanin ilk sezon basi acilisini unal aysal yaptim dedim hayir adnan polat dedi

300 m dolardan 340 m dolar olunca kur farki dedi (arkadas sunu demis yani senin elinde 10 dolar var 2 yil sonra o dolar evrim gecirip 12 dolae oluyor)

Ve tt arena da ilk acildigi yarim sezon 3100 ortalmaya oynamisiz yaziyla ucbinyuz

• O 40.000'lik maç açılış organizasyonuydu, seyircinin 10.000'i zaten kulüp üyelerinin yakınlarıydı. Lig maçı değil bişey değil, stat açılışıydı. Show organizasyonu.

Sezonluk seyirci ortalamaları al bakhttps://tr.wikipedia.org/wiki/T%C3%BCrk_Telekom_Arena

Stat açıldıktan 4 ay sonra Ünal Aysal başkan olarak seçildi, o zamanın başkanı Adnan Polat'tı. Adnan Polat 2010-11 sezonunun son yarım sezonunda başkandı, Ünal Aysal 11-12 sezonunda.
    Araya "sezon başı açılış" yazarak sıvamaya çalışmışsın, hala üste çıkma peşindesin. YEMEZLER.

Ekonomiden gram anlamıyorsun, zaten o kalın kalın yazdığın borç rakamlarından da belli ettin. Bilmiyorsun kardeşim işte bilmiyorsun kabul etmek bu kadar mı zor. O yüzden hiç bunları anlatmaya uğraşamam. Azıcık oku kendin öğren.
    Israrla ilk mesajda belirttiğim yeri gene okumamışsın, zaten okusan algılayacaksın ama okuma alışkanlığın yok ki.

Ben laf anlatmaktan yoruldum, fail üstüne fail oldun pişkin pişkin hala yazıyorsun. Nato mermer nato kafa.
    Hiç seninle uğraşamam.

Okuma alışkanlığı kazanana kadar beni alıntılama lütfen çünkü cevap vermeyeceğim.

İyi forumlar.

• quote:

1- Göreve geldiği ilk 2 sene 300 M TL borsadan kazandırdı, spk diğer arttırımlara izin vermedi diğer karların önüne geçti.

2- %23 TL - %77 Dolar olan borçları %23 Dolar - %77 TL'ye çevirdi.

3- 8. sıradan aldığı Barış Özbek'li, Ayhan Akman'lı kadroyu 2 sene üst üste şampiyon olmuş Sneijder'li Drogba'lı Şampiyonlar Ligi takımı olarak bıraktı.

4- 2 sezon üst üste kombine rekorunu kırdırdı.

5- Gsstore'ye büyük atılım yaptırarak ülke genelinde bir çok mağaza açtırdı ve gelirlerini büyük ölçüde arttırdı.

6- Futbolcu maaşlarını ödemekte zorlanan Galatasaray'ı Avrupanın en çok kazanan 20 takım listesine soktu ve 3 sene burada durmasını sağladı. (5 büyük lig haricinde orada olan tek takım Galatasaray'dı ayrıca)

7- Forma satışlarını uçurdu ve Galatasaray'ı Türkiye'nin en çok forması satılan takımı yaptı.

8- Takımı tahta gibi tasarım yapan Adidas'tan alıp Nike elit kategoriye geçirdi, senelik forma tedarikçisinden en çok kazanan Türk kulübü yaptı takımı.

9- Takımı kupa canavarı haline getirdi.

10- Marka değerini inanılmaz derecede arttırdı, Arsenal - Real Madrid - Mancherster United gibi kulüplerden hazırlık maçlarından teklifler alan bir kulüp olduk.
    Bir çırpıda akla gelen bunlar daha onlarca madde daha yazılır.

Ünal Aysal'la batmayı Dursun Özbek'le çıkmaya tercih ederim.

Diğer maddeler doğru olabilir bilemiyorum ama 1.madde de bildiğin Gs taraftarını dolandırdı.
    Bunu başarı olarak nasıl görüyorsunuz anlamıyorum.

• Borcu dolar kurundan TL'ye çevirmiştir. bu bile Galatasaray'a yararını gösteriyor. zaten kötüleyenler de Fatih terim kucağına cagirsa hemen kosabilecek tipler.
  • quote:

1- Göreve geldiği ilk 2 sene 300 M TL borsadan kazandırdı, spk diğer arttırımlara izin vermedi diğer karların önüne geçti.

2- %23 TL - %77 Dolar olan borçları %23 Dolar - %77 TL'ye çevirdi.

3- 8. sıradan aldığı Barış Özbek'li, Ayhan Akman'lı kadroyu 2 sene üst üste şampiyon olmuş Sneijder'li Drogba'lı Şampiyonlar Ligi takımı olarak bıraktı.

4- 2 sezon üst üste kombine rekorunu kırdırdı.

5- Gsstore'ye büyük atılım yaptırarak ülke genelinde bir çok mağaza açtırdı ve gelirlerini büyük ölçüde arttırdı.

6- Futbolcu maaşlarını ödemekte zorlanan Galatasaray'ı Avrupanın en çok kazanan 20 takım listesine soktu ve 3 sene burada durmasını sağladı. (5 büyük lig haricinde orada olan tek takım Galatasaray'dı ayrıca)

7- Forma satışlarını uçurdu ve Galatasaray'ı Türkiye'nin en çok forması satılan takımı yaptı.

8- Takımı tahta gibi tasarım yapan Adidas'tan alıp Nike elit kategoriye geçirdi, senelik forma tedarikçisinden en çok kazanan Türk kulübü yaptı takımı.

9- Takımı kupa canavarı haline getirdi.

10- Marka değerini inanılmaz derecede arttırdı, Arsenal - Real Madrid - Mancherster United gibi kulüplerden hazırlık maçlarından teklifler alan bir kulüp olduk.
    Bir çırpıda akla gelen bunlar daha onlarca madde daha yazılır.

Ünal Aysal'la batmayı Dursun Özbek'le çıkmaya tercih ederim.

İmzayı nereye atıyoruz ?

• quote:

O 40.000'lik maç açılış organizasyonuydu, seyircinin 10.000'i zaten kulüp üyelerinin yakınlarıydı. Lig maçı değil bişey değil, stat açılışıydı. Show organizasyonu.

Sezonluk seyirci ortalamaları al bakhttps://tr.wikipedia.org/wiki/T%C3%BCrk_Telekom_Arena

Stat açıldıktan 4 ay sonra Ünal Aysal başkan olarak seçildi, o zamanın başkanı Adnan Polat'tı. Adnan Polat 2010-11 sezonunun son yarım sezonunda başkandı, Ünal Aysal 11-12 sezonunda.
    Araya "sezon başı açılış" yazarak sıvamaya çalışmışsın, hala üste çıkma peşindesin. YEMEZLER.

Ekonomiden gram anlamıyorsun, zaten o kalın kalın yazdığın borç rakamlarından da belli ettin. Bilmiyorsun kardeşim işte bilmiyorsun kabul etmek bu kadar mı zor. O yüzden hiç bunları anlatmaya uğraşamam. Azıcık oku kendin öğren.
    Israrla ilk mesajda belirttiğim yeri gene okumamışsın, zaten okusan algılayacaksın ama okuma alışkanlığın yok ki.

Ben laf anlatmaktan yoruldum, fail üstüne fail oldun pişkin pişkin hala yazıyorsun. Nato mermer nato kafa.
    Hiç seninle uğraşamam.

Okuma alışkanlığı kazanana kadar beni alıntılama lütfen çünkü cevap vermeyeceğim.

İyi forumlar.

Yanlış o, hala savunabiliyorsun biraz mantığını kullan

aç bak bakalım ilk sivas maçında kaç kişi vardı

fb derbisinde kaç kişi vardı

yahu insanda akıl fikir olur

sadece ikinci yarı geçmişsin 10 maç oynamamışsın hadi diyelim 10 maç oynadı

sadece 35.000 kişi fb maçında gelse zaten 35.000/8 4.000 yapar

akıl fikir biraz
    bunlar da şov maçı değilmi

https://www.youtube.com/watch?v=o2PNiR5jPe4
    http://www.ligtv.com.tr/lig/spor-toto-super-lig/ozet/2010-2011/18/galatasaray-1-0-sivasspor-mac-ozeti

http://www.ligtv.com.tr/lig/spor-toto-super-lig/ozet/2010-2011/20/galatasaray-4-2-eskisehirspor-mac-ozeti

http://www.ligtv.com.tr/video-galeri/galatasaray-fenerbahce-9/galatasaray-fenerbahce-1-2

http://www.ligtv.com.tr/lig/spor-toto-super-lig/ozet/2010-2011/22/galatasaray-1-0-bucaspor-mac-ozeti

fb maçında da 3000 kişi vardı

galatasaray o stadda o sene 5-6 maç oynadı 2 maçı cezalı diye seyircisizdi

sen gelmiş 3.000 ortalama diyorsun bir de mantık kuramıyorsun

İnsan demezmi ya biz buraya ikinci yarı geçmişiz ben yanılmışım evet, en fazla 8-9 maç oynamışızdır, bu stad 50 bin kişilik fb maçı oynanmış sırf bu maçta 35 40 bin kişi gelse ortalama zaten 3-4 bin yapıyor bu işte enaylik var demez mi bir insan

bu mantığı kuramayan bir insanla ne konuşayım ben?

hayır bir de senle neden konuşulmaz sen at gözlüklüsün maçlara gittim biliyorum diyorum sen hala yanlış mantıksız sapan bilginle iddia ediyorsun

• TT Arenada ilk açıldığı sezon 3.000 ORTALAMA ile oynamışız :D

Adamın iddia ettiği bu
  • quote:

O 40.000'lik maç açılış organizasyonuydu, seyircinin 10.000'i zaten kulüp üyelerinin yakınlarıydı. Lig maçı değil bişey değil, stat açılışıydı. Show organizasyonu.

Hiç seninle uğraşamam.

İyi forumlar.

Senin verdigin linke göre Besiktas ayni sezon 924 kisi ortalama seyirciye oynamis 18 kulübün 12 tanesinin macina ise sezon boyunca seyirci gelmemis. Internette buldugunuz her bilgiyi suraya copy-paste yapmayin. Azicik beyin süzgecinden gecirin.

Transfermarkt.com sadece Fenerbahce derbisinin seyircisi sayisina (52,695) ulasmis. Onu da otomatikman 17 maca bölmüs. 52,695/17 = 3,100 rakamina ulasmis. Yahu akil var mantik var. Zaten topu topu 8 mac oynamisiz. Sadece acilis macinda stad dolsa diger maclara hic seyirci gelmese yine 6bin küsür ortalama eder.

Adam 4 islem yapmaktan aciz, cikmis bize kur farkindan borclarin arttigini falan anlatmaya cabaliyor. Bir de sermaye arttirimindan falan bahsetmis ki diyecek söz bulamadim.

• quote:

Orijinalden alıntı: neverlate

quote:

Hiç seninle uğraşamam.

İyi forumlar.

Senin verdigin linke göre Besiktas ayni sezon 924 kisi ortalama seyirciye oynamis 18 kulübün 12 tanesinin macina ise sezon boyunca seyirci gelmemis. Internette buldugunuz her bilgiyi suraya copy-paste yapmayin. Azicik beyin süzgecinden gecirin.

Transfermarkt.com sadece Fenerbahce derbisinin seyircisi sayisina (52,695) ulasmis. Onu da otomatikman 17 maca bölmüs. 52,695/17 = 3,100 rakamina ulasmis. Yahu akil var mantik var. Zaten topu topu 8 mac oynamisiz. Sadece acilis macinda stad dolsa diger maclara hic seyirci gelmese yine 6bin küsür ortalama eder.

Adam 4 islem yapmaktan aciz, cikmis bize kur farkindan borclarin arttigini falan anlatmaya cabaliyor. Bir de sermaye arttirimindan falan bahsetmis ki diyecek söz bulamadim.

Hocam okudun mu bilmiyorum

Borc 400 tl den 750 tl olmus

Gitmis dovize endekslemis

300 m dolarken 350 m dolar olmus buna da kur farki kaynakli demis

Bahaneye bak tum odemeler kur ile yapiliyormus maliyetler artmis

Sektorden hayattan bir haber kisiler bunlar, sen dovizle is yapiyorsan is hayatinda da boyledir kur riskini goz onune alarak is yaparsin

Hayir savundugu argumanlar cok sacma o zaman hic bir yonetim.suclu degil doviz hep artti kimsenin gunahi yok tum suc tl de:)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: neverlate

quote:

Hiç seninle uğraşamam.

İyi forumlar.

Hocam okudun mu bilmiyorum

Borc 400 tl den 750 tl olmus

Gitmis dovize endekslemis

300 m dolarken 350 m dolar olmus buna da kur farki kaynakli demis

Bahaneye bak tum odemeler kur ile yapiliyormus maliyetler artmis

Sektorden hayattan bir haber kisiler bunlar, sen dovizle is yapiyorsan is hayatinda da boyledir kur riskini goz onune alarak is yaparsin

Hayir savundugu argumanlar cok sacma o zaman hic bir yonetim.suclu degil doviz hep artti kimsenin gunahi yok tum suc tl de:)

Aysal koltuğu bıraktığında 40 milyon dolar zarar ettirmişti, Aysal'dan önceki 3 başkanın yaptığı toplam zarar 300 milyon dolar yapıyor.
    Faruk Süren, Canaydın ve Adnan Polat mali açıdan Aysal'dan çok çok daha kötüydü.Ekonomimizi pozitif değerle kapatan tek başkan da Alp Yalman'dı, onun haricinde borç eritip ekonomiyi + değerde kapatan başka başkan yok son 50 yıllık tarihimizde. Yani senin tanımına göre başarılı olan takımı batırmayan tek bir tane başkanımız var.

Aysal ekonomik açıdan Galatasaray'ın en başarılı başkanlarındandır, kaldı ki 40 milyon dolar günümüz futbol piyasasında abartılacak bir rakam değil. Aysal'ın şanssızlığı ülke ekonomisinin sendelemeye başladığı zamanda gelmiş olması, kendisi de döviz üzerinden çok gereksiz ve pahalı sözleşmeler yaparak kulübü zora soktu orası da ayrı.

Terim'i de Aysal'ı da çok sevmem ama sezarın hakkı sezara. Senin de diğer ceza alan arkadaşın da haksız olduğu çok nokta var.

• Eski Açık Sarı Desene kullanıcısına yanıt
    Evet benim gorusum belli son yillarda duzgun baskan gelmedi ilk mesajimda da belirttim okumamissin.

Aysala kizginligim rakiplerimize ustunluk kurmusken sacma sapan yonetim kurulu ile teknik direktor degisimiydi

Suan rakiplerimiz ile aramizda buyuk ucurum olabilirdi
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.