Şimdi Ara

OYSOL GOLOTOSOROY'O BOTORDO!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
0
Favori
2.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Galatasaray'a hiçbir zaman düzgün bir başkan gelmedi.

Ben de hem ona hem Terim'e kızgınım ikisinden de hoşlanmam.

Terim öyle bir karakterde, para için herşeyi yapabilecek gücün yanında olan bir insan ki 6 şampiyonluk ve Uefa'yı kazandırmış olmasına rağmen taraftarın çoğu ondan nefret ediyor.

Aysal'da egolu ve dediğim dedik birisiydi saçma transfer ve maaş politikalarıyla yok yere men yedirdi vaziyeti farkedince de hemen tüydü.

İkisinin de önceliği Galatasaray değildi, kendileriydi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Patavatlı

1- Göreve geldiği ilk 2 sene 300 M TL borsadan kazandırdı, spk diğer arttırımlara izin vermedi diğer karların önüne geçti.

2- %23 TL - %77 Dolar olan borçları %23 Dolar - %77 TL'ye çevirdi.

3- 8. sıradan aldığı Barış Özbek'li, Ayhan Akman'lı kadroyu 2 sene üst üste şampiyon olmuş Sneijder'li Drogba'lı Şampiyonlar Ligi takımı olarak bıraktı.

4- 2 sezon üst üste kombine rekorunu kırdırdı.

5- Gsstore'ye büyük atılım yaptırarak ülke genelinde bir çok mağaza açtırdı ve gelirlerini büyük ölçüde arttırdı.

6- Futbolcu maaşlarını ödemekte zorlanan Galatasaray'ı Avrupanın en çok kazanan 20 takım listesine soktu ve 3 sene burada durmasını sağladı. (5 büyük lig haricinde orada olan tek takım Galatasaray'dı ayrıca)

7- Forma satışlarını uçurdu ve Galatasaray'ı Türkiye'nin en çok forması satılan takımı yaptı.

8- Takımı tahta gibi tasarım yapan Adidas'tan alıp Nike elit kategoriye geçirdi, senelik forma tedarikçisinden en çok kazanan Türk kulübü yaptı takımı.

9- Takımı kupa canavarı haline getirdi.

10- Marka değerini inanılmaz derecede arttırdı, Arsenal - Real Madrid - Mancherster United gibi kulüplerden hazırlık maçlarından teklifler alan bir kulüp olduk.
    Bir çırpıda akla gelen bunlar daha onlarca madde daha yazılır.

Ünal Aysal'la batmayı Dursun Özbek'le çıkmaya tercih ederim.

1- Göreve geldiği ilk 2 sene 300 M TL borsadan kazandırdı, spk diğer arttırımlara izin vermedi diğer karların önüne geçti.

Katılıyorum.

2- %23 TL - %77 Dolar olan borçları %23 Dolar - %77 TL'ye çevirdi.

Katılıyorum ki en önemli mali hamlesiydi bana göre,keşke diğerlerini de TL'ye çevirebilseydi.

3- 8. sıradan aldığı Barış Özbek'li, Ayhan Akman'lı kadroyu 2 sene üst üste şampiyon olmuş Sneijder'li Drogba'lı Şampiyonlar Ligi takımı olarak bıraktı.

Tek başına yapmadı,Fatih Terim ve o dönemin yöneticilerinin payı en az Aysal kadardır hatta ondan da fazladır belki,sadece Sneijder transferinde Aysal onlardan fazlaydı diyebilirim.

4- 2 sezon üst üste kombine rekorunu kırdırdı.

Takımın başarılı olmasıyla alakalı.

5- Gsstore'ye büyük atılım yaptırarak ülke genelinde bir çok mağaza açtırdı ve gelirlerini büyük ölçüde arttırdı.

Bir diğer katıldığım nokta,Aysal döneminde Nurettin Kantarelli vardı Store'un başında ve gerçekten çıkan ürünler iyiydi,Store olarak altın devrimiz olabilir bu dönem.

6- Futbolcu maaşlarını ödemekte zorlanan Galatasaray'ı Avrupanın en çok kazanan 20 takım listesine soktu ve 3 sene burada durmasını sağladı. (5 büyük lig haricinde orada olan tek takım Galatasaray'dı ayrıca)

Aynen ama tek başına yapmadı yukarda belirttiğimiz üzere.

7- Forma satışlarını uçurdu ve Galatasaray'ı Türkiye'nin en çok forması satılan takımı yaptı.

8- Takımı tahta gibi tasarım yapan Adidas'tan alıp Nike elit kategoriye geçirdi, senelik forma tedarikçisinden en çok kazanan Türk kulübü yaptı takımı.

İkisi de katıldığım ve başarılı olan hususlar,Aysal bu tarz pazarlama konularında çok iyiydi ona laf eden çarpılır.Aysal olsa 4. yıldız ürünleri daha iyi olurdu ve hemen çıkardı.

9- Takımı kupa canavarı haline getirdi.

Galatasaray hep kupa canavarıydı,sadece eski günlerimize döndük o kadar.Bu geri dönüşte tekrar tekrar bahsettiğim gibi tek kendisinin payı yok,Fatih Terim-Albayrak-Ali Dürüst üçlüsünün payını gözardı etmeyin.Neticede bu üçü gittikten sonra da saçma sapan transferler,saçma sapan hoca tercihleri ve bugünkü geldiğimiz konum.Bugün Dursun'a kaldıysak bunda Aysal'ın o yönetimi değiştirme kararı çok etkili bence,aynı ekiple gittiği yere kadar gitmeliydi.

10- Marka değerini inanılmaz derecede arttırdı, Arsenal - Real Madrid - Mancherster United gibi kulüplerden hazırlık maçlarından teklifler alan bir kulüp olduk.

Galatasaray eski marka değerine kavuştu.Aysal'la ilk kez oynamışız gibi konuşmayalım.

Kendi düşüncelerimi düzgün bir üslupla yazmaya çalıştım maddelerin altına.

• quote:

Orijinalden alıntı: Charlotte McKinney

Yazmayacaktım şuraya lakin dayanamadım. İçimde ukde kalmasın, bir yerlerim şişer sonra.

5 Mayıs 2014 tarihinde Galatasaray %23 TL %77 Dolar olan borcunu tam tersine çevirdi. 129 Milyon dolar para.

5 Mayıs 2014 dolar kuru: 2,0966 Türk Lirası

Ben mesajımı sonlandırırken dolar kuru: 3,7301 Türk Lirası (Malum adam başımızda olduğu sürece 4 ü bulur bu.)

Fark: 1,6335 Türk Lirası

1,6335*129= 210,7 milyon Türk Lirası borçtan kurtardı Galatasaray'ı.

Kendi dönemindeki borç farkının da kur farkından oluştuğunu söyledi fakat o gün işinize gelmediği için kulaklarınızı kapattınız.

Şimdi gelsin bakalım Hajrovic'i Salih'i aldı hebele hübeleler. Dursun'un ve yönetiminin rezillikleri bitmek bilmiyor, en son görevi başında, şampiyonluk yarışı veren takımın teknik direktörü için seneye düşünmüyoruz demeleri gibi. Fakat iyi ya da kötü, en azından sahaya çıkabilen Salih ile Hajrovic için yaygara koparan taraftar, Sigthorsson ve Grosskreutz'un dakika süre alamadan takımdan ayrılmasına bu kadar tepki vermedi.

Burası siyasi bir arena değil fakat şu tespiti mi de paylaşmadan geçemeyeceğim. Bu ülkede kim başarılı olsa, doğru bir şey yapsa, iftiralarla karalanıyor. Bu kişiler genel olarak aynı tipler. Atatürk kurtuluş savaşında hiç bir şey yapmadıi, halkın duaları kazandı diyen tipler futboolda Aysal'a, sanatta Fazıl Say'a saldırıyor.

Son olarak şunu söylemek istiyorum. Nankörlük utanılacak bir şeydir. Övünülecek değil.

Beni dinlediğiniz için teşekkür ederim.

Oysol golotorosory... Bu nedir?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• heredot_t H kullanıcısına yanıt
    Konuya girmeden evvel bu mesajı atan kişi kimdir acaba diye girdim atan var mıdır diye düşünmedim bile. Yazık herif artı yağmuruna tutulacağını sanmış ama artılayan o 3 kişicik hariç hemen hemen bu mesajını okuyan herkes kendisi hakkında "ezik loser ergen bebe" gibi şeyler düşünerek arkadaşı "küçük" görerek okuyup geçtiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PunkBunny

quote:

Yazmayacaktım şuraya lakin dayanamadım. İçimde ukde kalmasın, bir yerlerim şişer sonra.

5 Mayıs 2014 tarihinde Galatasaray %23 TL %77 Dolar olan borcunu tam tersine çevirdi. 129 Milyon dolar para.

Ben mesajımı sonlandırırken dolar kuru: 3,7301 Türk Lirası (Malum adam başımızda olduğu sürece 4 ü bulur bu.)

Kendi dönemindeki borç farkının da kur farkından oluştuğunu söyledi fakat o gün işinize gelmediği için kulaklarınızı kapattınız.

Şimdi gelsin bakalım Hajrovic'i Salih'i aldı hebele hübeleler. Dursun'un ve yönetiminin rezillikleri bitmek bilmiyor, en son görevi başında, şampiyonluk yarışı veren takımın teknik direktörü için seneye düşünmüyoruz demeleri gibi. Fakat iyi ya da kötü, en azından sahaya çıkabilen Salih ile Hajrovic için yaygara koparan taraftar, Sigthorsson ve Grosskreutz'un dakika süre alamadan takımdan ayrılmasına bu kadar tepki vermedi.

Burası siyasi bir arena değil fakat şu tespiti mi de paylaşmadan geçemeyeceğim. Bu ülkede kim başarılı olsa, doğru bir şey yapsa, iftiralarla karalanıyor. Bu kişiler genel olarak aynı tipler. Atatürk kurtuluş savaşında hiç bir şey yapmadıi, halkın duaları kazandı diyen tipler futboolda Aysal'a, sanatta Fazıl Say'a saldırıyor.

Son olarak şunu söylemek istiyorum. Nankörlük utanılacak bir şeydir. Övünülecek değil.

TL de meydana gelen %70lik değer kaybına Oysol golotorosory denir.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PunkBunny

quote:

TL de meydana gelen %70lik değer kaybına Oysol golotorosory denir.

Hmm peki.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Halen sozlesmelerden bahsedenler var Turk kuluplerinin genel sorunu bu zaten bu Aysalin sucu veya sebep oldugu bir sey degil.

Marka degeri diye bir sey var 2000 yilindan beri aradigimiz kani bulduk Aysal'la daha da soze gerek yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.