Bildirim
oyun
Şarjlı Araç Süpürgesi Ev-ofis-araba Kullanımı Çok Fonksiyonlu Emiş Gücü 8500pa - Üfleme - Lt-117 Neo : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşam
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DD5N1TRN
5 gün önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
başka oyun yüklemeyi denedin mi? -
cmr3 demo vardı yükledi.yani demo oyunlar.+tomb raider tam sürüm.o oyun zaten sistem istemiyo gerçi. -
colinmac rae 2004 ü kurdum ben.fakat ço k kötü şartlarda oynayabiliyorsun.Daha doğrusu pek oynayamıyorsun ama most wanted falan iyi intel 915 gm ye göre benim ekran kartıda standart 128 paylaşımlı -
benim ekran kartı intel 915 paylaşımlı.oyun hak getire.sadece tomb raider.arkadaşımda acer'ın 999+kdvlik modeli var aynı ekran kartı,ram 504 görüyor paylaşımlı fakat o pes,fifa,f1 vb oynuyor.sinir oldum.çözümü acaba olur mu? -
bende 504 mb ram görüo paylaşımlı ekran kartı var aynısından, san andreas, pes, fifa, battlefront 2 falan full detay 1280x800 çalıştırıo, ama ekran kartını değiştircem bakalım fiyatlar çok uçuk diilse x700 ya da gf6600go düşünüorm -
http://forum.donanimhaber.com/m_5011078/tm.htm
burda arkadaslar kocaman bi dell forumu acmışlar burda ara mutlaka bulursun cevabını sorunun.
Bulamazsan da oraya yazsan daha rahat cevap allırsın biraz dikkat edelim ya -
quote:
Orjinalden alıntı: punk89
bende 504 mb ram görüo paylaşımlı ekran kartı var aynısından, san andreas, pes, fifa, battlefront 2 falan full detay 1280x800 çalıştırıo, ama ekran kartını değiştircem bakalım fiyatlar çok uçuk diilse x700 ya da gf6600go düşünüorm
laptopun mu ekran kartını değiştireceksin. oluyormu öyle bilgilendirirsen sevinirim -
oyun oynayan arkadaşın bilgisayarı sanıyorum masaüstü. -
İntel GMA ekran kartları = GeForce FX5200 kalitesi ile aynı ama opsiyonel olarak işlemci ve RAM a göre performans artı veya eksi olabiliyor. İntelde de pixel shader2.0 var. Ama Vertex sahderın düşük olduğunu duydum. -
dostum dell derneğine bakarsan(sanırım sondan bir önceki sayfada)kutlualper hangi oyunları oynayabildiğini ayrıntısı ile yazmıştı. Arkadaşlar ben şunu söyleyeyim dell 6000 sırf oyun performansı için alınmaz,bazı oyunlar çalışır ve güzel de oynayabilirsin ama bence bu makina oyun için değil. Gerçek oyun perfromansı için öncelikle paylaşımsız ekran kartlarının tercih edilmesi gerekir. Alırken herkes bunu göz önünde bulundurmalı. -
dell derneğine yazdım ama cevap gelmedi daha.yükleyeceğim oyunun adndan sonra code.exe %1 win32 geçerli uygulaması değil diye yazıyor.sebebini bilmiyorum.herkes oyun oynuyor ama benimki yüklemiyor bile.acaba içinde bir dosyamı eksik diye düşünüyorum.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X