quote:Orijinalden alıntı: harDeathniye bende xtrap donuyor yawalla giriom su an bi atilla bakam sora buraya ss koyarım merak etme hrdeah oyundayım die yazarm istersen
quote:Orijinalden alıntı: harDeathniye bende xtrap donuyor yaEvet Bende Şu An Giriyorum Xtrap Hata Vermedi
quote:Orijinalden alıntı: DispositionEvet Bende Şu An Giriyorum Xtrap Hata VermediAlıntıları Göster Reset mi atmamız lazım acaba?
quote:Orijinalden alıntı: harDeathneyse herkese ii geceler yatiyorm..bir knigt online oyniyamadik bugun adam gibi yaşu anda bende girdim
quote:Orijinalden alıntı: harDeathneyse herkese ii geceler yatiyorm..bir knigt online oyniyamadik bugun adam gibi yaİşte oyunda olduğumun kanıtı http://img174.imageshack.us/my.php?image=oyundaymqp8.jpg
quote:Orijinalden alıntı: ChaMurAbiİşte oyunda olduğumun kanıtı http://img174.imageshack.us/my.php?image=oyundaymqp8.jpgAlıntıları Göster evet bende girdim simdi neyse pazara koyabilecegim chari :D
quote:Orijinalden alıntı: cefurkannnnnnnnevet bende girdim simdi neyse pazara koyabilecegim chari :DAlıntıları Göster REset mi atıyorsunuz yoksa?
quote:Orijinalden alıntı: kingdevil23REset mi atıyorsunuz yoksa?Alıntıları Göster ya bende giremion nieeeeeeeeeeeeeeeee
quote:Orijinalden alıntı: cancanbursaya bende giremion nieeeeeeeeeeeeeeeeeAlıntıları Göster yok cmd ipconfig/flushdns antivirusleri kapatin girin bende girdi
quote:Orijinalden alıntı: cefurkannnnnnnnyok cmd ipconfig/flushdns antivirusleri kapatin girin bende girdiAlıntıları Göster tşk valla girdi virüsleri kapayınca saolasın kardeş
quote:Orijinalden alıntı: cefurkannnnnnnnyok cmd ipconfig/flushdns antivirusleri kapatin girin bende girdiAlıntıları Göster Bende alltaki hatayı veriyor. Oyuna giremeyenlerde de aynı hata mı var acaba ?
quote:Orijinalden alıntı: cefurkannnnnnnnyok cmd ipconfig/flushdns antivirusleri kapatin girin bende girdiAlıntıları Göster cefurkanın dediğini yapın giriyor
quote:Orijinalden alıntı: kingdevil23cefurkanın dediğini yapın giriyorAlıntıları Göster Herşeyi durdurdum. Cmd ipconfig/flushdns yide yaptım . 1472 den itibaren tekrar patchleri yüklettim. Ama yine aynı hata. Xtrap dolarken takılıyor.
quote:Orijinalden alıntı: xbozoklumxHerşeyi durdurdum. Cmd ipconfig/flushdns yide yaptım . 1472 den itibaren tekrar patchleri yüklettim. Ama yine aynı hata. Xtrap dolarken takılıyor. Alıntıları Göster Arkdaslar ben simdi okuldaımburdan yazıom size Knight yoq yav
quote:Orijinalden alıntı: kingdevil23cefurkanın dediğini yapın giriyorAlıntıları Göster ya bende kırk yılın başında bi daha oynıyım dedim yükleede (xtrap değil) %98de dondu
quote:Orijinalden alıntı: cRonicq-ManNaqArkdaslar ben simdi okuldaımburdan yazıom size Knight yoq yavAlıntıları Göster ya bende xtrap dolmuyo... ama hata da vermiyo. dediklerinizi yaptım ama sonuc aynı
quote:Orijinalden alıntı: ishbaraya bende xtrap dolmuyo... ama hata da vermiyo. dediklerinizi yaptım ama sonuc aynı Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: ishbara ya bende xtrap dolmuyo... ama hata da vermiyo. dediklerinizi yaptım ama sonuc aynı su an bende de aynı çıktm ama smdi giremiom