Şimdi Ara

OYUN ACILMIOR YARDIM EDİN YENİYİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar oynuodum annem kızdı kapattım sonra 1 saaat sonra tekrar actığımda oyuna tıkladım wirüs programı açıkken girmedi quarentina gibi bircok virüs uyarısı yaptı soonra programı kapayıp denedikten sonra birsürü ???????? soru işaret li bi ekran geldi cıktım X yabastım bissürü hata geldi tamam a bastım hepsinde oyuna tıklıyorum şimdi hiçbişey olmuyor yardım edin lütfen yeniyim bu tür hatalar hep oluyormu ?

• yok bu tür hatalar hep olmuo sana denk gelmiş..sn smdi sil oyunu bastan yükle suan bn yüklüom sonra yükle

edit:[[çoq uzun sürmes yaklaşık 10 saat]]

2. kez edit:(pardon 10 saat 6 dkymış)[bnm bil de mi sorun war acep]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umbaba -- 19 Kasım 2006; 8:02:15 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ::ilovemydog::

arkadaslar oynuodum annem kızdı kapattım sonra 1 saaat sonra tekrar actığımda oyuna tıkladım wirüs programı açıkken girmedi quarentina gibi bircok virüs uyarısı yaptı soonra programı kapayıp denedikten sonra birsürü ???????? soru işaret li bi ekran geldi cıktım X yabastım bissürü hata geldi tamam a bastım hepsinde oyuna tıklıyorum şimdi hiçbişey olmuyor yardım edin lütfen yeniyim bu tür hatalar hep oluyormu ?

arkadaşım oyunu sil baştan yükle ve yükleddikten sonra hala hata veriyosa pcye format attır
    Edit:aynısı banada olmuş bir süre sonra pc çöktü
  • quote:

Orjinalden alıntı: BlUe_MaStEr

quote:

Orjinalden alıntı: ::ilovemydog::

arkadaslar oynuodum annem kızdı kapattım sonra 1 saaat sonra tekrar actığımda oyuna tıkladım wirüs programı açıkken girmedi quarentina gibi bircok virüs uyarısı yaptı soonra programı kapayıp denedikten sonra birsürü ???????? soru işaret li bi ekran geldi cıktım X yabastım bissürü hata geldi tamam a bastım hepsinde oyuna tıklıyorum şimdi hiçbişey olmuyor yardım edin lütfen yeniyim bu tür hatalar hep oluyormu ?

arkadaşım oyunu sil baştan yükle ve yükleddikten sonra hala hata veriyosa pcye format attır
    Edit:aynısı banada olmuş bir süre sonra pc çöktü

chok ii moral verioosunn..

arkadaşların dediğii doğru.. daha farklısıı benim bashıma geldii... oyunu sildim tekrar yükledim sorun chözüldüü..

ediT: yassım hatası :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icemonster -- 19 Kasım 2006; 13:32:25 >

• o bazen bende de oluo geçer ama anti wirus programlarını çalştır
  • Yüklemen için harcadığın efora değicek bi oyun diil oyun görmek isteyenleri hero onlineye çağırıyom
    psikopat olmak isteyenler silkroaddan daha iyi yöntemler war

ELİMDEN GELDİĞİNCE GENÇ BEYİNLERİ JOYMAXTAN KORUCAM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anti_Ceza -- 20 Kasım 2006; 22:07:34 >
  • Annen kızdı demek cok ii ya

• hiç açılmicakmış
  • sattım kardeşim sro yu dağılın leyn
  • oyuna giremiyorum start geliyo basıyorum bu hatayı veriyo nedemek bu ya önceden giriyodum format atım daha girmiyo :( yardım nolur rica ediyorum

OYUN ACILMIOR YARDIM EDİN YENİYİM
  • bende de hata veriyo ??? diye ben sildim şimdi tekrar yüklüyorum sitesinden ama hangi dosyalrı indircektik yaw
  • evet arkadaslar bendede aynı hatayı veriyor runtime error bunun bi çizümü yok mu?
  • bende de aynı hatayı veriooo runtime error biris yardım etsin şu hata konusunda...:(
  • Evet Var Oyunu Oynamayın En İyi Yol Bu Çünkü Bende Açtım Aynı Konuyu Daha Önce Ama Kimse Bilmiyo
  • efet arkadsım aynısı bendede oluyor tmm diyom otamatııkmen kapanıyor deme cok kıcık etyo insanı
  • aynı işaret bendede çıktı ??????? bu ne yaws
  • arkadaşlar o hatayı bende de veriodu sitesindeki ekran kartı driverını yükledim oldu.Siz de yükleyin açılcak.
  • ??????????? hatası sureklı olmuyo.bendede cıkıo ama sureklı deıl.sadece asırı laglarda bıde oyuında cok cok cok kalabalık ortamlarda cıkıo
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.