Şimdi Ara

OYUN AÇILMIYOR!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar battleflied1942 ripli oyunu indirdim. simgeye çift tıklıyom açılmıyo hiç bişey olmuyo. uyumluluktan 98e getirsemde olmuyo yardım
    !!!!

• HANGİ SİTEDEN ATTIĞINI SÖYLERSEN YARDIMCI OLABİLİRİM BELKİ
  • oyuncehennemi
  • Simge derken Uharc işemi yaptınmı oyun için? Setup.bat'tan kurdunmu birkaç dosyanın yenisi al mesela,oyun hazır kurulu ise.Crack'ini indir v1.0 için.Bir de öyle dene aklıma bunlar geldi
  • zaten ripli setup.bat vardı setup yaptım. sonra işte devam etmek için b.t.b dedi bastım kayıt defteri falan evet evet. şimdi ise oyvunun simgesi var işte yukarıdaki gibi hiç crack falan yok
  • Hayır simge varya exe dosyası işte internette crack dediğim şey o zaten yenisi bul indir birde öyle dene benim bu şekilde açtığım birkaç oyun oldu.
  • dostum rip oyunlarla hiç uğraşma torrentten indir böyle sorunlar çıkıyor videolar eksik oluyor sesler eksik oluyor oynadıgın oyundanda bir şey anlamıyorsun ha internetim sınırlı diyorsan orda bir setup. bat felan vardır ordan yap ve hiç bir şeye basma sonra o bittiğinde devam etmek için bir tuşa basın der o zaman bas oyna oda olmadı ocdeki yorumlara bak orda mutlaka başına böyle bir sorun gelmiş birisi vardır yada googleden arattır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.