Şimdi Ara

PS3 OYUN AÇILIRKEN RESET ATIYOR [ACİL!!]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
4.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler nostarji olsun diye Call of duty 4 ün multiplayer a giriyim dediydim.Multiplayer a girdiğimde ps3 reset atıyor.Baya tekar tekrar denedim hep reset atıyor.Diğer modern warfare 2 yi bi deniyim dedim daha açlırmaya başlarken infinity ward yazısı gözüktüğü sıralar reset atıyor.Yani oyuna bile girilmiyor.Cod4 de ise bu sorun sadece multiplayera girince oluyor.

Ps3 demi sorun vr acaba diye bi 5-6 oyun daha denedim.Gayet güzel çalışıyolar.Multiplyerdada sorun yok.Bi mw serisinde bu sorun var.Daha dün Modern warfare 2 multiplayer oynuyodum.

Lütfen bi yardımcı olursanız sevinirim.User gitti derken şimdide bu sorun çıktı başıma.

Bu arada PS3 fat kasa 60Gb lik model.Keratayla 5,5 yıldır yol arkadaşıyız.Vefat ederse çok kötü olur.

Lütfen yardımcı olun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yüzbaşı price -- 19 Ağustos 2012; 0:13:10 >

• Up yardımcı olacak biri yokmu hiç bu sorunu yaşıyan yada çözümünü bilen?
  • Ya hakkaten bu reset olayı ps3 e zarar verir mi? Bende uzun süre Uncharted oynadıktan sonra ana menüye dönüyorum ps3 ü kapatmak için tam o sırada benim ps3 te reset atıyor neden olabilir bu?
  • Kaan seninki gene açılıyor benimki hiç açılmıyor. Daha dün oynuyodum yahu.

Koskoca forumda yardımcı olacak hiçkimse yok mu?
  • Mw2'yi sistemden kaldırdım.Sonra tekrar yükledim tam açıldı derken yine reset attı.Çıldırcam yemin ederim.
  • Up! Beyler illa ilgi çekici bi başlıkmı lazım? Yardımcı olacak hiç kimse yok mu yahu?
  • Beyler hiçmi yardımcı olacak yok koskoca forumda?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Beyler lütfen yardımcı olun.Konuyu açalı 1 buçuk saat oldu cevap yok.
  • Sorun oyunda olmasın? Diğerlerinde böyle bi sorun yoksa problem oyundandır.

Save dosyalarını yedekleyip oyunla ilgili bütün data dosyalarını silin ve yeniden yükleyin oyunu.
  • Ya arkadaşlar bütün konu benim mesajlarla doldu.Niye kimse girmiyor konuya.Daha dün nomraldi ps3 nerden çıktı bu sorun
  • quote:

Orijinalden alıntı: zdbrg

Sorun oyunda olmasın? Diğerlerinde böyle bi sorun yoksa problem oyundandır.

Save dosyalarını yedekleyip oyunla ilgili bütün data dosyalarını silin ve yeniden yükleyin oyunu.

Aynısını yaptım ama hala aynı sorun var.
  • Beyler yardımcı olcak hiç kimse yok mu?

Sistemi restore etcem ama herşey gidicek.Bide sorun çözülmesse dahada beter olur.Lütfen yardımcı olun.
  • Geçmiş olsun yüzbaşı (Nick - rütbe uyumu)

PS3 kapandıktan sonra kırmızı ışık yanıp sönüyor mu ve fan nasıl çalışıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: I-C-O

Geçmiş olsun yüzbaşı (Nick - rütbe uyumu)

Onlarda herhangi bi sorun yok. Fan uslu uslu duruyor cıt çıkarmıyor.Isınmada yok.Sorun ne anlıyamadım bi türlü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yüzbaşı price

quote:

Onlarda herhangi bi sorun yok. Fan uslu uslu duruyor cıt çıkarmıyor.Isınmada yok.Sorun ne anlıyamadım bi türlü.

PS3'ün içinde bir parça vardı, adını unuttum. Ona birşey olmuşsa o yüzden kapanıyordur.

Öyle ise servis yapar ancak.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yüzbaşı price

quote:

PS3'ün içinde bir parça vardı, adını unuttum. Ona birşey olmuşsa o yüzden kapanıyordur.

Öyle ise servis yapar ancak.

Dostum benim anlamadığım olay şu:bu sorunu dü hiç yaşamıyodum bugun sadece Modern warfare serisinde yaşıyorum sadece.Mesela şu an Black ops'ta multiplayer'dayım
    lobby'de biri garip garip sesler çıkarıyo () neyse geçelim onuda,diğer oyunlarda hiç sorun yaşamıyorum.

Çok saçma bi durum oldu yemin ederim.

• O garip garip ses çıkaran bebeler her oyunda. Bir bitmediler.

Demek diğer oyunlarda n0_pRobLem (Editöre atıf. ) sadece MW serisinde kapanıyor PS3.
    Allah Allah.
  • quote:

O garip garip ses çıkaran bebeler her oyunda. Bir bitmediler.

Demek diğer oyunlarda n0_pRobLem (Editöre atıf. ) sadece MW serisinde kapanıyor PS3.
    Allah Allah.

Aynen öyle dostum. İnternetten araştırdım böyle bi sorun hiç kimsede yok. Nasıl düzeltcem onuda bilmiyorum.

• bende aynı birebir sorun mw2'de vardı kendi kendine düzeldi.. bu sorundan sonra system update kurdum belki o düzeltmiştir bilemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: eternalsun

bende aynı birebir sorun mw2'de vardı kendi kendine düzeldi.. bu sorundan sonra system update kurdum belki o düzeltmiştir bilemedim

Dostum şu an yeni bi usr açtım ps3 de oradan açtım mw2 yi ve gayet rahat açılıyor.Çok garip saçmasapan bi durum.2.açtığım userde yine aynı PSN ID mi kullanma şansım var mı?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.