Şimdi Ara

PS3 OYUN AÇILIRKEN RESET ATIYOR [ACİL!!] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
4.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Online oyunlarda donma hatası ve sonrasında resetten başka çare kalmayan hata herkeste var arkadaşlar
    Veya işlemci macunuda kurumus olabilir ama ısınmıyorsa buda mümkün değildir.
  • Ps3 black opsçu yada bfcidir yenisini al
  • quote:

Orijinalden alıntı: yüzbaşı price

quote:

Orijinalden alıntı: eternalsun

bende aynı birebir sorun mw2'de vardı kendi kendine düzeldi.. bu sorundan sonra system update kurdum belki o düzeltmiştir bilemedim

Dostum şu an yeni bi usr açtım ps3 de oradan açtım mw2 yi ve gayet rahat açılıyor.Çok garip saçmasapan bi durum.2.açtığım userde yine aynı PSN ID mi kullanma şansım var mı?

Savelerini yedekle, eski useri sil. Yeni aç, "Sign up Playstation Network" a gel. Orada varolan bir ID'yi kullanmayı seç (İngilizcesini unuttum)
    PSN bilgilerini gir, savelerini yükle ve kullan.

• quote:

Orijinalden alıntı: I-C-O

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eternalsun

bende aynı birebir sorun mw2'de vardı kendi kendine düzeldi.. bu sorundan sonra system update kurdum belki o düzeltmiştir bilemedim

Dostum şu an yeni bi usr açtım ps3 de oradan açtım mw2 yi ve gayet rahat açılıyor.Çok garip saçmasapan bi durum.2.açtığım userde yine aynı PSN ID mi kullanma şansım var mı?

Savelerini yedekle, eski useri sil. Yeni aç, "Sign up Playstation Network" a gel. Orada varolan bir ID'yi kullanmayı seç (İngilizcesini unuttum)
    PSN bilgilerini gir, savelerini yükle ve kullan.

Bu save datalar o kadar önemli değil zaten. bundan 1 ay önce küçük kuzenim useri mi sildiydide, save dataları flash belleğe mi kopyalıycaz? Bide ben save dataları user'e özel diye biliyodum ya sorun olmaz umarım.

@Just_Savagery

O sorunları bu zamana kadar hiç yaşamadım.Bi uncharted 2 de bi bölümde donma oluyodu sadece. Sony in sağı solu belli olmuyor saçma sapan sorunlar ortaya çıkarıyor.

• Ohho senin PS3 şamar oğlanına dönmüş.
    Evet flash disk ile, PS PLUS'ın varsa Sony'nin online hafızasınada kopyalayabilirsin.

Kendi PSN bilgilerini yeni usere girdikten sonra saveleri yükle, sorun olmaz.
  • quote:

Ohho senin PS3 şamar oğlanına dönmüş.
    Evet flash disk ile, PS PLUS'ın varsa Sony'nin online hafızasınada kopyalayabilirsin.

Dostum sağol da gerek kalmadı.Bizim kerata şaka yaptı galiba.Şimdi açtım gayet düzgün açıldı Mw2. Sorun nerede çözemedim gitti. Sony in işine akıl sır ermiyor arkadaş.

• quote:

quote:

Ohho senin PS3 şamar oğlanına dönmüş.

Dostum sağol da gerek kalmadı.Bizim kerata şaka yaptı galiba.Şimdi açtım gayet düzgün açıldı Mw2. Sorun nerede çözemedim gitti. Sony in işine akıl sır ermiyor arkadaş.

Geçmiş olsun o zaman.

Time to samba.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.