Şimdi Ara

OYUN AÇINCA BİLGİSAYAR KAPANIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

oyun açıyorum oynuyorum 5-10 dakka, sonra gölgelenme oluyor bilgisayar monitörü kapanıyor, kasa açık, oyunun sesi hopörlerden ddııdıdıdııdıdı takılarak geliyor, sonra kasadan koku geliyor, bende fişi çekiyom bekliyom 10 dakka, sonra bilgisayarı yeniden açıyom internete filan girebiliyorum küçük oyunlar oynuyorum ama önceden açılan oyunlar açılmıyor artık (left4 dead,pes 2012 2011,yani bütün oyunlar) biri bunu nasıl düzeltceğime yardım etsin lütfen

sistem microsoft windows xp
    professional
    versiyon 2002
    service pack 3

bilgisayar:
    Intel(R) Pentium (R) Dual CPU E2200 @2.20GHz
    2.22 GHz, 2,00 GB RAM
    fiziksel adres uzantısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turankrc -- 30 Ocak 2012; 18:10:57 >

• güncel
  • 1. Ekran kartın veya işlemcin ısınmış olabilir.Makinede kendini korumak için kapanıyordur
    2.Power supply Yetersiz olabiliryani şöyle anlatayım bilgisayarı yi zorlayici bir işlem yaptigin da yaptigin isleme bagli olarak enerji tüketimi artacaktir tüketimi karsilayan bir power supply yok sa eğer doğal olarak güc yetersizliginden kapanir bilgisayar

sonuç olarak power supply kaç watt 400 ün altındamı
  • Kasayı açıp fanların çalışıp çalışmadığını kontrol et
  • quote:

Orijinalden alıntı: erman2106

1. Ekran kartın veya işlemcin ısınmış olabilir.Makinede kendini korumak için kapanıyordur
    2.Power supply Yetersiz olabiliryani şöyle anlatayım bilgisayarı yi zorlayici bir işlem yaptigin da yaptigin isleme bagli olarak enerji tüketimi artacaktir tüketimi karsilayan bir power supply yok sa eğer doğal olarak güc yetersizliginden kapanir bilgisayar

sonuç olarak power supply kaç watt 400 ün altındamı

ben bilgisayardan pek anlamam nerden bakılıyor sölesen bi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pulmicort

Kasayı açıp fanların çalışıp çalışmadığını kontrol et

fanlar dönüyor
  • Ekran kartınızda problem var gibi görünüyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgisayar oyun ortasında kapanıyor
    geçen hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ekran kartı kaldırmıyor fanı soğutamıyor ekran kartı ısınıyor o yüzden o koku geliyor ekran kartının işi bitmiş ez gitsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.