Şimdi Ara

oyun açmayan İ5 Laptop :') (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: yilmaz976

Allah rızası için,şu lenova laptop,un modeli söylede bilelim ki ona göre yorum yapalım ?

Lenova G50 i5 Mutlumusun kardeşim hepiniz artık kötülemek yerine şunu yap desin lütfen
  • alihankirca kullanıcısına yanıt
    G50 olarak bir sürü model var. Direk modelin kodu gerekiyor. Altında yazar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam bilgisayar modelini söylerken trip atıyor. Derdini söylemeden derman istiyorsun arkadaşım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alihankirca

Arkadaşlar yapmayın ben bu cs metin 2 gibi oyunları eski masaüstü pcmde oynuyodum 200 liraya internet lkafeden aldığım pcyle bu i5 işlemcili almadan önce araştırdım işlemcileri i5 işlemcilere nette ve oyunlarda orta performans sergiler diyodu

YA ARKADAŞIM Her İ5 İşlemci oyun açamaz!! Bilgisayarının sistemine bağlı!! İ5 İşlemcin kaç GHZ? Kaç GB Ram var? Kaç GB ekran kartın var modeli ne? Harici Grafik Kartı olmayan bilgisayar çöptür. Bende İ5 kullanıyorum ama GTA V bile oynuyorum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: WonderCx

Harici ekran kartı yoksa oyunlarda iş görmez.. Benim laptopun gpu su yanmıştı intel hd graphics ile LoL ü falan açıyodum vasattı performans..

Bilgisayar firmaları intel hd graphics i ekran kartı gibi gösteriyorlar demiyolarki ekran kartı YOK. Malesef bilgisiz insanlar bu sebepten trajedi yaşıyor.. İste4se i789 işlemci olsun farketmez ekran kartının yerini doldurmaz ve ekran kartı yoksa oyun oynanmaz.

En basit şekliyle şöyle açıklıcam. Ferrari arabanın tekerlekleri yoksa gidemez demi.. Ulan milyon dolarlık araba 10 metre bile gidemiyor der misin?

İ5 işlemci: ferrari araba
    Ekran kartı: tekerlekler

Umarım açıklayabilmişimdir..

Adam açıklamayı yapmış

• quote:

Orijinalden alıntı: gskkaan

quote:

Orijinalden alıntı: WonderCx

Harici ekran kartı yoksa oyunlarda iş görmez.. Benim laptopun gpu su yanmıştı intel hd graphics ile LoL ü falan açıyodum vasattı performans..

Bilgisayar firmaları intel hd graphics i ekran kartı gibi gösteriyorlar demiyolarki ekran kartı YOK. Malesef bilgisiz insanlar bu sebepten trajedi yaşıyor.. İste4se i789 işlemci olsun farketmez ekran kartının yerini doldurmaz ve ekran kartı yoksa oyun oynanmaz.

En basit şekliyle şöyle açıklıcam. Ferrari arabanın tekerlekleri yoksa gidemez demi.. Ulan milyon dolarlık araba 10 metre bile gidemiyor der misin?

İ5 işlemci: ferrari araba
    Ekran kartı: tekerlekler

Umarım açıklayabilmişimdir..

Adam açıklamayı yapmış

Süper açıklamış bütün bilgilerim altüst oldu dünya bomboş şu an

• alihankirca kullanıcısına yanıt
    Sen ona yine win8 yükle sonra guncellemelerini yap sonra oyunlari yukle açılır ama onboard ekran kartiyla performans alamazsin.(win8 yukle dedim çünkü win10 yeni çıktı ve oyun performansini kotuleyenler var)

• Pes 13 tarzı oyunlar en az 128 mb vram istiyor yani notebook ta oyun için harici ekran kartı zorunlu

• Sen bu laptoplar Mario oynarsin

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.