Şimdi Ara

oyun açmayan İ5 Laptop :')

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar daha önce konular açılmıştır ama yinede başda görünmesi için açtım

Öncelikle pc İ5 lenova laptop sıfır olarak aldım yaklaşık 3 aydır kullanıyorum ama alırkenki hayallerim oolmadı metin 2 cs gibi oyunlar oynamak istiyorum maalesef açmıyo pc bana win 8 olarak geldi sonra win 10 yaptım win 8 deykende oyun açmıyodu şimdide açmıyo sadece minecraftı açıyor konu hakkında bilgisi olan lütfen yardım etsin format atmak istemiyorum garanti dışı kalıyo çünkü

• Gpu olarak ne var laptopda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bersgurs kullanıcısına yanıt
    1.70-2.40 4 çekirdek diye biliyorum ama cs metin2 bunlar çok yüksek oyunlar değilki heleki ben i5 işlemci laptopdan bahsediyorum eski pcmde 1 gb ram vardı pentium işlemcili masaüstüydü açıyodu
  • bersgurs kullanıcısına yanıt
    şşu şekilde bakabilirsin
     oyun açmayan İ5 Laptop :')
  • Pc de harici ekran karti varmi ( NVIDIA / ATI)

• Berat ALDIRMAZ kullanıcısına yanıt
    hayır yok
  • aklıma hep "bilgisayarım i7 işletim sistemli." gaafı aklıma geliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • i7 olsa açardı

• quote:

Orijinalden alıntı: alihankirca

hayır yok

Harici ekran kartı yoksa oyun açmaz ki bilgisayar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berat ALDIRMAZ

quote:

Orijinalden alıntı: alihankirca

hayır yok

Harici ekran kartı yoksa oyun açmaz ki bilgisayar.

ben o pcden pes 13 oynadm illaha oynarsında çok sorunlu oluyo
  • Öncelikle bir kaç küçük oyun kur onları dene. Açar ise oynamak istediğin oyun ağır gelebilir. Benimde aynı hıza sahip laptop var a.v.a online oynuyorum. Direct x yüklü olmayabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: MarcusAntonius

i7 olsa açardı

• Başlık anlamsız her i5 oyun açacak diye bir kaide yok.
  • Arkadaşlar yapmayın ben bu cs metin 2 gibi oyunları eski masaüstü pcmde oynuyodum 200 liraya internet lkafeden aldığım pcyle bu i5 işlemcili almadan önce araştırdım işlemcileri i5 işlemcilere nette ve oyunlarda orta performans sergiler diyodu
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliksan

Öncelikle bir kaç küçük oyun kur onları dene. Açar ise oynamak istediğin oyun ağır gelebilir. Benimde aynı hıza sahip laptop var a.v.a online oynuyorum. Direct x yüklü olmayabilir.

dirext x windows 10 la güncel ve yüklü olarak geliyo diye biliyorum microsoftun sitesinde açıklamalar vs bak istersen
  • Berat ALDIRMAZ kullanıcısına yanıt
    Onboard ekran kartıyla açar i5 laptoplardada genelde onboard ekran karti vardır yanlış bilgilendirme yapmayın

• alihankirca kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım çıkar şu at gözlüğünü , i5 te i5 başka bişey demiyosun , 50 model i5 var kaç senelik işlemci serisi . Eğer laptopunda gpu , yani ekran kartı yoksa oyun oynayamazsın . İ5 demekle bitmiyo o işler , sen şimdi işlemcinin modelini yaz bizde bakalım onboard gpu neymiş diye , eğer az çok götürür bişeyse sorununa çare bulmaya çalışırız.

• quote:

Orijinalden alıntı: SaxHobbit

Arkadaşım çıkar şu at gözlüğünü , i5 te i5 başka bişey demiyosun , 50 model i5 var kaç senelik işlemci serisi . Eğer laptopunda gpu , yani ekran kartı yoksa oyun oynayamazsın . İ5 demekle bitmiyo o işler , sen şimdi işlemcinin modelini yaz bizde bakalım onboard gpu neymiş diye , eğer az çok götürür bişeyse sorununa çare bulmaya çalışırız.

Beni anlamamışsın kardeşim teşekkür ederim diyorumki daha eski bi işlemci bile açıyo düşük bi ram açıyo düşük bi ekran kartı açıyo ama normal bi seviyedeki işlemci , ekran kartı vs açmıyo bu windows 10 formatındanmı diye soruyorum ama herkes i5 dediğime karşı çıkıyor eyw
  • Harici ekran kartı yoksa oyunlarda iş görmez.. Benim laptopun gpu su yanmıştı intel hd graphics ile LoL ü falan açıyodum vasattı performans..

Bilgisayar firmaları intel hd graphics i ekran kartı gibi gösteriyorlar demiyolarki ekran kartı YOK. Malesef bilgisiz insanlar bu sebepten trajedi yaşıyor.. İste4se i789 işlemci olsun farketmez ekran kartının yerini doldurmaz ve ekran kartı yoksa oyun oynanmaz.

En basit şekliyle şöyle açıklıcam. Ferrari arabanın tekerlekleri yoksa gidemez demi.. Ulan milyon dolarlık araba 10 metre bile gidemiyor der misin?

İ5 işlemci: ferrari araba
    Ekran kartı: tekerlekler

Umarım açıklayabilmişimdir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WonderCx -- 9 Eylül 2015; 1:37:12 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah rızası için,şu lenova laptop,un modeli söylede bilelim ki ona göre yorum yapalım ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.